piotrmak 26.02.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 i slusznie - moze rozwinal bys co poniektore Twoje wypowiedzi Liwko: tak zakonczyles temat? Bo nie wiem czy mam oczekiwac jeszcze jakies cietej riposty.. Nie wiem dlaczego ale czuję, że "i słusznie" to drugie konto kogoś z forum. Tak mnie łupie w kościach:) Chyba się nie mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 26.02.2012 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Nie wiem dlaczego ale czuję, że "i słusznie" to drugie konto kogoś z forum. Tak mnie łupie w kościach:) Chyba się nie mylę moje nie ale latwo sprawdzic przeciez. Choc mi nie przeszkadza to, podoba mi sie sposob wypowiadania sie "i slusznie", jego posty wyrozniaja sie sposrod calej reszty iloscia slow, trafnoscia wypowiedzi a takze ogromna wiedza z dziedziny ogrzewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 26.02.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 to taki rodzaj hipnozy niektórych to wirujace kółko wciągnęło w swoje czeluści - żeby nie wymieniać po nickach niektórych - świętej pamięci - forumowiczów Gdybym tylko mógł to wirujące kółko najchętniej bym wywalił do śmietnika:P Zastąpiłbym chętnie gazem i węglem:) Ale tak nie da się zasilić żarówek w domu PS. Ale ten wątek czyta mi się z wielką przyjemnością. Chyba zbieranina najciekawszych osobowości na całym forum. Żebym tak mógł jeszcze wywalić cały prąd z domu było by jeszcze przyjemniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 26.02.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Gdybym tylko mógł to wirujące kółko najchętniej bym wywalił do śmietnika:P Zastąpiłbym chętnie gazem i węglem:) Ale tak nie da się zasilić żarówek w domu PS. Ale ten wątek czyta mi się z wielką przyjemnością. Chyba zbieranina najciekawszych osobowości na całym forum. Żebym tak mógł jeszcze wywalić cały prąd z domu było by jeszcze przyjemniej:) Piotr- a kysz - grzeszysz czleku - gaz i wegiel ,,,, Bo tylko ciekawe osobowosci decyduja sie na niekonwencjonalne rozwiazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 27.02.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Nie wiecie co się dzieje z ProStasiem? Usunął wszystkie swoje posty:( zrobił dokładnie to co mi chodzi od jakiegoś czasu po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 27.02.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Co mnie zdziwiło to spore zyski ze słońca 5 tys kWh w całym domu rocznie. będziesz się cieszył jak zyskasz 500 w sezonie ... no chyba że liczysz razem z latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 27.02.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 zrobił dokładnie to co mi chodzi od jakiegoś czasu po głowie Co jest powodem jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 27.02.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 i słusznie Przeanalizuj 5 ostatnich swoich postów i wyciagnij słuszne wnioski. Dla mnie to błazenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 27.02.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Nie wiecie co się dzieje z ProStasiem? Usunął wszystkie swoje posty:( Ostatnio tez o nim myślałem... Staaaaaaaaaaasieeeeeeeeeek, gdzie jestes!!!!!!!!!!!?????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 27.02.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Co jest powodem jeśli można wiedzieć? daj mi jeden sensowny powód dla którego mam zostać i się udzielać... co np. wniosła ta cała błazenada z ostatniego tygodnia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszenko 27.02.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Jasiek, jak ja bym na Ciebie trafil jakbys tu nie pisal ? Gdzies pisac musisz, chociaz watku o solarach nie opuszczaj Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 27.02.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 (edytowane) daj mi jeden sensowny powód dla którego mam zostać i się udzielać... co np. wniosła ta cała błazenada z ostatniego tygodnia ? Pomijając ostatni tydzień Dlaczego zaraz kasować i usuwać konto? Nie można zostać, ale bardzo mało pisać i się udzielać? Jeśli będę miał jakiś problem to przestanę pisać, odpisywać ale konto zostawię Czytać będę dalej:) Nie rozumiem też tych zmian nicków. O co w tym chodziło? Dlaczego zmieniła wmnich, marcin itp. Nie mając nic do ukrycia uważam, że decyzja bezsensowna. Sam mam nick z prawdziwego imienia i mak to początek nazwiska PS. Jeśli ktoś chce to mogę mu podać nawet adres na priv. Nie mam nic do ukrycia:) Edytowane 27 Lutego 2012 przez piotrmak literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 27.02.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Ciekawe jak czyta się wątek z wykasowanymi postami. Nie ma ani ładu ani składu. Powinien był zostawić swoje posty, no chyba że się wydarzyło coś o czym nie wiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszenko 27.02.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Ciekawe jak czyta się wątek z wykasowanymi postami. Nie ma ani ładu ani składu. Powinien był zostawić swoje posty, no chyba że się wydarzyło coś o czym nie wiemy. Henok tez zniknal bez sladu Swoja droga tez chetnie pozalbym powod zmiany nickow/postow. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 27.02.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 przeanalizuj swój pierwszy post napisany do mnie i wyciągnij słuszne wnioski.Dla mnie to błazenada. co To wniosło do tematu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 27.02.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Henok tez zniknal bez sladu Swoja droga tez chetnie pozalbym powod zmiany nickow/postow. Pozdrawiam Honek zniknął zdaje sie wraz z niezakończonym zleceniem od jednego Forowicza z FM. Ma się dobrze na forum Budujemy Dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 27.02.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Honek zniknął zdaje sie wraz z niezakończonym zleceniem od jednego Forowicza z FM. Ma się dobrze na forum Budujemy Dom. Nie wiem gdzie leżała prawda w tej sprawie, ale szkoda że tutaj nie pisze. Tak to już jest z tym forum, nicki się pojawiają i znikają. Z nami będzie podobnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 27.02.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 śpieszmy się kochać nicki... A mi się podoba - przychodzą tacy kosmici jak Żytko i wnoszą taki świeży powiew surelaizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 27.02.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 (edytowane) Honek zniknął zdaje sie wraz z niezakończonym zleceniem od jednego Forowicza z FM. Ma się dobrze na forum Budujemy Dom. Nie wiem czy wiesz, ale należy dodać, że cała sprawa została zakończona. W odpowiednim wątku HenoK wyjaśnił całą sprawę, a założyciel wątku to przyklepał potwierdzając, że temat został zamknięty. Nie piszę tego dlatego bo współpracowałem z HenoK'iem, ale po to by nie było niejasności. Ciekawe jak radzi sobie frykow (kto go pamięta?). Brak Jani_63 (wiem, że jest na innym forum), Jeziera. A j-j też ucichł niestety... Edytowane 27 Lutego 2012 przez budowlany_laik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 27.02.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 (edytowane) A mi się podoba - przychodzą tacy kosmici jak Żytko i wnoszą taki świeży powiew surelaizmu. ot taki rodzaj prowokacji intelektualnej... miło mi słyszeć... to komplement dla mnie i cieszę się, ze Ty to piszesz; dokładnie taki mam cel rezydując tutaj od jakiegoś czasu; co ciekawe - znajdują się tutaj osoby, które maja podobny dystans do siebie i otaczającego ich świata, niemniej dla świętego spokoju tzw. TWA wolą się komunikować pomiędzy sobą innymi sposobami p.s. surrealizmu Edytowane 27 Lutego 2012 przez kszh.uint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts