Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jasiek71

3293

• Pyxis

3126

• Liwko

2430

• Lobo_M

2212

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie wiem dlaczego ale czuję, że "i słusznie" to drugie konto kogoś z forum. Tak mnie łupie w kościach:) Chyba się nie mylę:p

moje nie :p ale latwo sprawdzic przeciez. Choc mi nie przeszkadza to, podoba mi sie sposob wypowiadania sie "i slusznie", jego posty wyrozniaja sie sposrod calej reszty iloscia slow, trafnoscia wypowiedzi a takze ogromna wiedza z dziedziny ogrzewania :p

to taki rodzaj hipnozy :p niektórych to wirujace kółko wciągnęło w swoje czeluści - żeby nie wymieniać po nickach niektórych - świętej pamięci - forumowiczów :p

Gdybym tylko mógł to wirujące kółko najchętniej bym wywalił do śmietnika:P Zastąpiłbym chętnie gazem i węglem:) Ale tak nie da się zasilić żarówek w domu

PS. Ale ten wątek czyta mi się z wielką przyjemnością. Chyba zbieranina najciekawszych osobowości na całym forum. Żebym tak mógł jeszcze wywalić cały prąd z domu było by jeszcze przyjemniej:)

Gdybym tylko mógł to wirujące kółko najchętniej bym wywalił do śmietnika:P Zastąpiłbym chętnie gazem i węglem:) Ale tak nie da się zasilić żarówek w domu

PS. Ale ten wątek czyta mi się z wielką przyjemnością. Chyba zbieranina najciekawszych osobowości na całym forum. Żebym tak mógł jeszcze wywalić cały prąd z domu było by jeszcze przyjemniej:)

Piotr- a kysz - grzeszysz czleku - gaz i wegiel ,,,,

Bo tylko ciekawe osobowosci decyduja sie na niekonwencjonalne rozwiazania ;)

daj mi jeden sensowny powód dla którego mam zostać i się udzielać...

co np. wniosła ta cała błazenada z ostatniego tygodnia ?

Pomijając ostatni tydzień:)

Dlaczego zaraz kasować i usuwać konto? Nie można zostać, ale bardzo mało pisać i się udzielać?

Jeśli będę miał jakiś problem to przestanę pisać, odpisywać ale konto zostawię:p

Czytać będę dalej:)

Nie rozumiem też tych zmian nicków. O co w tym chodziło? Dlaczego zmieniła wmnich, marcin itp. Nie mając nic do ukrycia uważam, że decyzja bezsensowna. Sam mam nick z prawdziwego imienia i mak to początek nazwiska

PS. Jeśli ktoś chce to mogę mu podać nawet adres na priv. Nie mam nic do ukrycia:)

Edytowane przez piotrmak
literówka

Henok tez zniknal bez sladu :( Swoja droga tez chetnie pozalbym powod zmiany nickow/postow.

Pozdrawiam

Honek zniknął zdaje sie wraz z niezakończonym zleceniem od jednego Forowicza z FM. Ma się dobrze na forum Budujemy Dom.

Honek zniknął zdaje sie wraz z niezakończonym zleceniem od jednego Forowicza z FM. Ma się dobrze na forum Budujemy Dom.

Nie wiem czy wiesz, ale należy dodać, że cała sprawa została zakończona. W odpowiednim wątku HenoK wyjaśnił całą sprawę, a założyciel wątku to przyklepał potwierdzając, że temat został zamknięty.

Nie piszę tego dlatego bo współpracowałem z HenoK'iem, ale po to by nie było niejasności.

Ciekawe jak radzi sobie frykow (kto go pamięta?). Brak Jani_63 (wiem, że jest na innym forum), Jeziera. A j-j też ucichł niestety...

Edytowane przez budowlany_laik

A mi się podoba - przychodzą tacy kosmici jak Żytko i wnoszą taki świeży powiew surelaizmu.

ot taki rodzaj prowokacji intelektualnej...

miło mi słyszeć... to komplement dla mnie i cieszę się, ze Ty to piszesz;

dokładnie taki mam cel rezydując tutaj od jakiegoś czasu; co ciekawe - znajdują się tutaj osoby, które maja podobny dystans do siebie i otaczającego ich świata, niemniej dla świętego spokoju tzw. TWA wolą się komunikować pomiędzy sobą innymi sposobami :)

p.s. surrealizmu :)

Edytowane przez kszh.uint