Liwko 26.03.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Może nie umie szukać albo nie umie czytać albo nie rozumie albo raczej wszystko na raz... Może jeszcze o tym nie chce wiedzieć ale pola irygacyjne wyłączone zostały jak oddano do użytku w końcu w XXI wieku oczyszczalnie dla miasteczka Wrocław A to znaczy że pośmierdzą jeszcze tylko kilkadziesiąt lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 26.03.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Chyba spiaca zbytnio jestem bo nie jaze o co Wam kaman... kolorami oznaczono obniżki w poszczególnych rejonach Polski na odzież zimową 2011/2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 26.03.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Może wprost? Jakieś pytanie? w zasadzie chcę napisać ale zwykła przekora bierze górę i napiszę tak: dedukuj, dedukuj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 26.03.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 (edytowane) To trzeba własnym nosem sprawdzić, ja tam jestem co dzień ale swiki nieźle kombinuje... więc ja szczerze odradzam działki w Lipie Piotrowskiej, Widawie, w ogóle na całym Psim Polu a najlepiej to Wro omijać - śmierdzi i jeszcze kilkadziesiąt lat będzie śmierdzieć, komary, pająki, ropuchy w trawie, nawet kleszcze z boleriozą! sprawdzisz, jak rozmarznie; póki co nie ma co się unosić; osobiście uwielbiam WRO i mam nadzieję kiedyś tam wrócic p.s. borelioza Edytowane 26 Marca 2012 przez kszh.uint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek B.. 26.03.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Wygląda na to, że coś tam będzie przemarzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 26.03.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 http://static.polityka.pl/_resource/res/path/3e/83/3e8389e1-bb5c-4217-90fb-b54cfa10b4e2_665x665 o widzisz, dobrze że wkleiłeś ... mam na rzut kamieniem do Zamościa, można sobie zobaczyć jakie u mnie ciepełko w zimie... (to tak odnośnie zużycia energii przez mój dom ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 26.03.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 To trzeba własnym nosem sprawdzić, ja tam jestem co dzień ale swiki nieźle kombinuje... więc ja szczerze odradzam działki w Lipie Piotrowskiej, Widawie, w ogóle na całym Psim Polu a najlepiej to Wro omijać - śmierdzi i jeszcze kilkadziesiąt lat będzie śmierdzieć, komary, pająki, ropuchy w trawie, nawet kleszcze z boleriozą! A z tym to się akurat zgodzę. Bywam tam czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 26.03.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 o widzisz, dobrze że wkleiłeś ... mam na rzut kamieniem do Zamościa, można sobie zobaczyć jakie u mnie ciepełko w zimie... (to tak odnośnie zużycia energii przez mój dom ) A zobacz jak ciekawie jest u naszego kolegi z Ustki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 26.03.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 żytko, to tylko dzisiaj nie teges czy tak stale??? na Zdolnym Śląsku min miesiąc jak wszystko rozmarzło, w weekend nawet ludzie się opalali... nie, nie na krze:) mieszkałem, więc się wypowiadam ot tyle... p.s. ta "bolerioza" niebezpiecznie się rozprzestrzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 26.03.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 (edytowane) A zobacz jak ciekawie jest u naszego kolegi z Ustki:) tego, co zbudował ciepły dom o małym zużyciu i założył licznik dwutaryfowy, żeby na koniec sezonu zużywać na siłę prąd w I taryfie, bo wtedy jest taniej? Edytowane 26 Marca 2012 przez kszh.uint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 26.03.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Coś się nie chcą śmiać jak cenę słyszą ale ciii... pieniądze nie lubią szumu:) Pecunia non olet chciałeś napisać - w przeciwieństwie do działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 26.03.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 tego, co zbudował ciepły dom o małym zużyciu i założył licznik dwutaryfowy, żeby na koniec sezonu zużywać na siłę prąd w I taryfie, bo wtedy jest taniej? No u tego samego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 26.03.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 żytko, tak śmierdzi, że budowlańcy w maskach robią, w ogóle wszyscy chodzą jak w Korei po wykryciu ptasiej grypy, prawdopodobnie będą masowe przesiedlenia a dla tych co zechcą nabyć jakieś grunty to miasto dotacje przygotowało:) W ogóle tamtędy nawet nie przejeżdżać, o działkach nie myśleć! wyluzuj już; żartujemy tutaj czasem, posiedzisz, to załapiesz, o co kaman; nie zmienia to faktu, że jak bedziesz budował następny dom, to pochyl się jednak nad tym, co załączyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 26.03.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 A zobacz jak ciekawie jest u naszego kolegi z Ustki:) Wiedziały gały gdzie dom stawiały, w ustce nie mieszkam ale i tak jest pieknie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 26.03.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 okleić styro 10cm wewnątrz i 20cm z zewnątrz, zaizolować izomurem, no popatrz ty się ... a u mnie fundamenty żywcem w gruncie wylane i niczym nie ocieplone... to tak odnośnie mojego zużycia energii ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 26.03.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 (edytowane) Dalej nie rozumiesz, że dla mnie to jeszcze nie koniec budowy i jeszcze się nie wprowadzam? Nie wiem czy przyjmiesz na słowo, pewnie nie, ale ława będzie min 1,2m pod ziemią... docenię, jak pokażesz na gotowo od frontu - mam nadzieję, ze nie będziesz miał do wiatrołapu stopnia w dół z kostki przed domem a stojący na podwórzu ratlerek nie będzie zaglądał Ci przez okno... p.s. to Twoja ława, więc jeśli o mnie chodzi, to może być i 15cm dla mnie wsio radno... Edytowane 26 Marca 2012 przez kszh.uint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 26.03.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Uwierz mi - to nie jest budowa typu "my we dwa ze szfagrem w dwa łyk-endy postawili"... Grunt jeszcze z 20-30cm będzie podniesiony, do okna po pijaku się nie wpadnie i o stopnie też nie zahaczy:) wyluzuj... żytko cię podpuszcza a Ty się nakręcasz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 26.03.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 (edytowane) wyluzuj... żytko cię podpuszcza a Ty się nakręcasz:D zaprawdę żytko prawdę rzecze... Edytowane 31 Marca 2012 przez kszh.uint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kbab 27.03.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 (edytowane) Może nie umie szukać albo nie umie czytać albo nie rozumie albo raczej wszystko na raz.... prowokujesz, w ten sposób smrodu się nie pozbędziesz na Zdolnym Śląsku min miesiąc jak wszystko rozmarzło, w weekend nawet ludzie się opalali... nie, nie na krze:) Taki rok, ale kilka lat temu basen zamarzł na ponad 40cm, lód odpuścił dopiero po 20 kwietnia a może to bio-odnowa? coś jak kąpiele w błocie a ja się nie znam??? będziesz miał niedaleko wystarczy rowerkiem przejechać za tory kolejowe a ze smrodami to historia była prosta - Wro miał budować oczyszczalnię ale zebrać się nie mógł - jak to w Polsce... ale przyjechał Pele i na miejscu planowanego stadionu, przy smrodzie piekącym w oczy, wycedził przez zęby Rafałowi i Grzesiowi, że to musi zniknąć bo inaczej z Euro nici... poza tym wieje właśnie przeważnie w stronę stadionu a nie w przeciwną oczywiście, we wrocku wiatry są zwykle z pn lub ze wschodu, od zachodu prawie ich nie ma. Mieszkałem sporo na południe od tych pól, mnie wystarczy. Przejedź się tam kiedyś rowerkiem i oceń skażenie tego terenu, oraz czas potrzebny na proces jego odnowy. Dodam jeszcze jedną fotkę - to nie są stawy rybne. Edytowane 27 Marca 2012 przez kbab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kbab 27.03.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 (edytowane) Grochem o ścianę lepszy efekt przyniesie... bo tłumaczyć takiemu, że intensywność "smrodu" maleje wykładniczo ze względu na wyłączenie pól z użytkowania oraz, że Lipa Piotrowska jest na prawo od wierzchołka tego nagryzmolonego trójkąta więc przy przeważających wiatrach płn.-zach. Ja widzę Twoją chałupę, czy widzisz ją również??? Czy nadal uważasz, że dobrze określasz strony świata? Edytowane 30 Marca 2012 przez kbab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts