Liwko 27.03.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 28.03.2012 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 postu na tej pustyni Ci juz niewiele zostało ... święta niedługo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 28.03.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Zreszta dosoliles coponiektorym i prosze - pusto juz sie zrobilo... mecz był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 28.03.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 mecz był W pingponga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 28.03.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 W pingponga? ja ogladalem piłkę nożną w tv a ty pewnie grałes z obiema rękami w kieszeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 28.03.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 (edytowane) gdy nie wie sie co odpowiedziec to kazda wymowka jest dobra przyszło mi do głowy to - ale nie napisałem: inwestujecie w ciekawych miejscach w te działki - on w okolicach pól irygacyjnych a Ty w rejonie klęski ekologicznej a teraz ktoś inny powie coś mądrego - przekazuję głos do studia Edytowane 28 Marca 2012 przez kszh.uint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 28.03.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 a mecze sa w srody z tego co kojarze Też. Dużo się zmieniło. Mecze są w poniedziałki, wtorki, środy, czwartki, piątki, soboty i niedziele. Więc trzeba było zakupić projektor Wczoraj i przedwczoraj przepalałem w kominku. Od jutra ma być dużo chłodniej, odpalam wieczorem CO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 28.03.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 chodza słuchy, ze pomalowałaś ją na czarno... Moja ściana ekranowa jest... brązowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 28.03.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 No i prosze - spotkamy sie za 10 lat . nie spotkamy się, bo ja nie jeżdzę tam, gdzie śmierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 28.03.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 (edytowane) Drogi forumowy kolego...zle sluchy d oPana doszly gdyz moja sciana ekranowa jest biala jak snieg ale jak śnieg w Bieszczadach czy śnieg na Śląsku? U mnie niesmierdzi, ale ...ja nikogo do siebie nie zapraszalam No i nikt nie mowil o fizycznym spotkaniu co bardziej o spotkaniu takim jak teraz tzn online dziekuję - nie skorzystam; może ktoś inny... aby mnie nie spotkać, nalezy dodać mnie do ignorowanych Edytowane 28 Marca 2012 przez kszh.uint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 28.03.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 (edytowane) Edit: prosze byc konsekwentnym w swoich postanowieniach... spoko loko - bedzie projektor - przyjedziemy forumowym busem; ja nie wchodzę Edytowane 28 Marca 2012 przez kszh.uint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 28.03.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Ty nawet ie przyjezdzaj, bo jeszcze sztachniesz sie tym nieekologicznym smierdzacym powietrzem i podasz mnie do sadu o wyplate odszkodowania za uszkodzenie pluc ktore jest przyzwyczajone do wdychania "swiezego" czytaj oplacanego przez panstwo by bylo odpowiednio wentylowane nad tym kawalkiem kraju - powietrza przełaczę nawiew na wewnętrzny - to wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 28.03.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 przełaczę nawiew na wewnętrzny - to wystarczy Aaa, to teraz wiem dlaczego swiki nie robiła WM:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 28.03.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Ta - jak bedziesz siedzial w forumowym furgonie wyposazonym w the best klasy wetylacje to moze sa szanse ze powietrza od Was wystarczy na ten okres czasu gdy bedzie oczekiwal na swoich kolegow. Jak nie to beda Cie odpowiednio wentylowac w drodze powrotnej, gdyz malzonek moj chojny zawsze bardzo i chetny do towarzystwa - bogato wyposazony barek otworzy i chlopakom zapoda nie zalujac nikomu (do wyboru do koloru od trunkow delikatnych kobiecych po sliwowice, whiskacze etcetera (ups... no nie potrafie sie powstrzymac) ja barbekiu jakies przygotuje a Ty wdychaj wychaj - wentyluj sie no i sie wydalo ja skoczę do ogródka piwnego pod Tatry - nie będe się truć; pokaż zdjecie tego barku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 28.03.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Ja do ogrodka piwnego jak zglosiles sie na ochotnika jako kierowca... Zdjecia barku nie pokaze - jeszcze sie skusiz i bedziesz chcial wpasc... NOw wej obawiam się, że on... nie istnieje; pewnie miałaś na myśli wystawę najbliższego monopolu... gościna = minimum tydzień chłopaków zabawicie przecież, więc zdążę wytrzeźwieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 28.03.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 POdpuszczasz podpuszczasz nie dam sie - chlopaki przyjada to sprawdza i Ci opowiedza Ale skusze troche ... poza kobiecymi trunkami (gdyby ktorys z zona chcial wpasc -milo by bylo - malibu, wina rozniaste od martini po jakies fajne slowackie, piwa (jakies kasztelany itp takze) , takze bezalkoholowe, 5 szampanow bo mi na sylwestra wszyscy jakies ruskie kupili... po vodki (tych mniej ) smirnofy, bolse, danzka itp no a z mozniejszych trunkow to grantsy, Ballantines tez sie znajdzie, jakies koniaki typu napoleon, sliwowice orginalne 70% (tych sztuk 5 na ten moment..) i... jakies chateau euxinograd - nie mam pojecia co to... to tak w skrocie wielkim Pociekla slinka ?? - ja mykam - milego dnia wszystkim. Ja odpadam, piję tylko Żołądek De Luxe:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 28.03.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 (edytowane) klasyczna jest lepsza - wchodzi bez popitki swiki : ruskie szampony są dobre Edytowane 28 Marca 2012 przez R&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 28.03.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 klasyczna jest lepsza - wchodzi bez popitki Po trzech wódkach mam odruchy wymiotne. Po Starogardzkiej, klasycznej Żołądkowej i po Finlandii (najbardziej przereklamowana wódka na świecie). Wódkę oceniam następnego dnia i Żołądek De Luxe jest numer uno! Nie ma to jak tania, dobra polska wóda:P A na popychacz tylko Nestea cytrynowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 28.03.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Nie podoba mi sie ten rachunek za prad... Mam nadzieję dostać na dniach podobny... ... za dwa miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 28.03.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 I teraz trzeba poszukac co do za cudo tyle pradu ciagnie... Ale napewno to NIE OGRZEWANIE Może reku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts