Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No też słyszałem, ale u mnie nie ma nic w okolicy a linia 15kV to dla mojego wiadrorzernego domu podobno za mało, chociąż taka 110-tkowa musiałaby być.

Odwierty przy licznikach sąsiadów też ponoć dają dobry efekt. Ponoć rachunki potrafią spaść do 0. Warto przemyśleć, bo można wtedy zrezygnować całkowicie z izolacji domu.

• Odpowiedzi 44,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jasiek71

3293

• Pyxis

3126

• Liwko

2430

• Lobo_M

2212

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zdrajcy - co przynajcie ze Liwko Was urobil co...E normalnie brak mi slow - pompiarze... :p

btw. odnosnie tego czym sie zajmujemy: jak powiem ze teraz robie wszystko i jednoczesnie nic to tez nie sklamie ;)

Jacy zdrajcy ludzie którzy otworzyli oczy, ile można być kablarzem dla idei, wystraczy, dostałem zastrzyk gotówki i śladem Arturo robie PCi pow woda za niecałe 15tyś+2tyś za roboty dodatkowe, sorry swiki

No to skoro zostalismy rozgryzieni, to:

E tam. ja sie kapnelam w nocy, ale potem uknulismy nikczebny plan z Zytko i Piotrem ze kasujemy wlasnie posty o tym ze zajazylam i zdemaskowalam Zytka (i te posty o usuwaniu sa - jakby ktos nie wierzyl i wlasnie chlopaki tak przez godzine mysleli ze ja sie daje zrobic a ja zonk na dobranoc :p) i probujemy nabrac jeszcze kogos ta historyja o pompie ale od rana tak fajnie sie zrobilo, ze pomyslalam ze pociagne watek ze ja niby dalej wierze :p Nie sadzilam ze az tak dlugo bedzie to trwalo ;)

taaak? no to patrz - dolna łazienkahttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=109149&d=1333284894

posadzka z salonu

http://foto1.m.onet.pl/_m/972a9817537650d5b24ba490c847c609,6,19,0.jpg

Edytowane przez kszh.uint

No gdybym u Ciebie nie byla to bym uwierzyla...

nie wkręcaj chłopaków;

ktoś musi być pierwszy - pisałem kiedyś, że u mnie tak to się skończy... ciekawe, kto nastepny?

rozłożona podłogówka w salonie

http://i.pinger.pl/pgr95/f3ee9605000705b449d0c601/518.gif

Edytowane przez kszh.uint

dodam jeszcze, że takie rzeczy /wodna podłogówka/ powinno się robić po 3 latach od zamieszkania po to, zeby budynek osiadł "docelowo"* i żeby w przypadku osiadania posadzki - o czym pisal kiedys kurt - nie nastapilo pekniecie rurek - bo pozniej kończy się to skuciem wszystkiego do chudziaka, by wymienić zamoczone styro pod wylewką...

* nie dotyczy budynków nadzorowanych przez Oswieconą Górę Rankingu

nie wkręcaj chłopaków;

ktoś musi być pierwszy - pisałem kiedyś, że u mnie tak to się skończy... ciekawe, kto nastepny?

rozłożona podłogówka w salonie

http://i.pinger.pl/pgr95/f3ee9605000705b449d0c601/518.gif

widze ze przy okazji farbe ze scian ze skrobałeś i nowa elektryke pociągnąłęś, a co tam jak szaleć to na maxa.

Takie boskie kafelki, jesuuuuuuuuuu, szok. No ale czego się nie robi dla PCi

normalnie po 19,55 zł za... paletę :D

żytko właśnie mi tu pisze że je oczyści i może sprzedać mi do garażu ... chyba się skuszę, normalnie położyłbym w kuchni ale niestety już mam ...

btw. kafelki mialy byc moje - wanna tez...

cieszę się, że te parę losowych zdjęć z google'a, które od czasu, do czasu wrzucam w ten wątek, sprawiło wam tyle radości :)

Wtedy kazdemu bez ogródek będziesz mógł napisać "cmoknij mnie w pompę"

teraz też mogę :) ale jakbym był posiadaczem, to nawet bardziej

ja miałem, ale właśnei skułem - a co chcesz wiedzieć? odpowiem szczerze, jak zaden z kablarzy :)

Ale jako były już kablarz :), możesz powiedzieć czy takie rozwiązanie ma sens, po prostu nie chce w lecie grzać całej wylewki a tylko szybko zagrzać podłogę w łazience aby nóżką było miło.

Ale jako były już kablarz :), możesz powiedzieć czy takie rozwiązanie ma sens, po prostu nie chce w lecie grzać całej wylewki a tylko szybko zagrzać podłogę w łazience aby nóżką było miło.

warto; przy okazji podloga schnie momentalnie po harcach w wannie - a tego nadmuchowe Cie nie da