RK1719508166 02.04.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 to masz szanse 4 tys przekroczyć , a zytko tu o 3 pisze .. jak juz dawno przekroczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurt76 02.04.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 już tu nie wyskakuj z takimi wyliczeniami ... nikt nikogo nie zmusza ... tylko potem nie płaczcie że się zrobiło jak u Piczmana, budowlanego_laika czy innych ... u nich na pewno wyszło "taniej" ... A co sie stalo u budowlanego_laika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 02.04.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 hehehehehehehehe, dobre, choć niestety prawdziwe,no ale co zrobisz takie życie 3860kWh + ~0,65m3 drzewa (marzec szacuje), tyle od początku sezonu czyli jakis 1000kWh wiecej na szybko liczac... czyli wciaz 1/2 tego, co u mnie masz dom półwiaderny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 02.04.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 A co sie stalo u budowlanego_laika? właściwszym pytaniem jest: co się niebawem stanie u HenoK'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurt76 02.04.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 właściwszym pytaniem jest: co się niebawem stanie u HenoK'a? żytko wtajemnicz kolege.... bo zainteresowala mnie jego konstrukcja, byc moze niedlugo taka bede "konstruowal" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 02.04.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 to masz szanse 4 tys przekroczyć , a zytko tu o 3 pisze .. jak juz dawno przekroczone Musiałbym miec rzesko jak u Liwko żeby 3k nie przekroczyć, ale ja nie talib energetyczny;-) czyli jakis 1000kWh wiecej na szybko liczac... czyli wciaz 1/2 tego, co u mnie masz dom półwiaderny tak własnie sprawa owiana tajemnica... szkoda, b_l sprawial wrazenie, ze panuje nad materia... a HenoK? O co chodzi? Tez tajemnica? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?200323-P%C4%99kni%C4%99cia-na-%C5%9Bcianach-dzia%C5%82owych-p%C5%82yta-fundamentowa/page92&highlight=budowlany+laik niestety ma problem, szkoda bo to mój krajan i ogólnie go lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 02.04.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) ja też go lubię - na parę rzeczy zwrócił mi uwagę i podpowiedział rozwiązania ... na tamtym forum wprost zadałem mu pytanie .. .dlaczego nie udziela sie na FM ... zobaczymy co napisze - o ile w ogóle napisze Co to za szpiegowanie? Kto, gdzie, kiedy, z kim i dlaczego? Dajmy ludziom odrobinkę wolności:) przeglądając jakies tam posty trafiłem na niego ... żadne szpiegowanie - wielu z OPIMPU też jest na tamtym forum ... mi ono nie za bardzo odpowiada ...ale dziś znalazłem chwilkę by tam zajrzeć - nawet dziennik tam skopiowałem Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez R&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 02.04.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja też sporo sie od niego dowiedziałem, niestey odkad jestem na FM to laik nie był pierwszy który miał przez niego problem, ale laik niestety ma najwiekszy u pozostałych nie wywiązywał się z obietnic i umów. Chyba teraz się z tego cieszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 02.04.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Widze, ze wiele osob na tamtym forum siedzi - i no prosze, nawet zloty byly i fotki powrzucane - milo milo Jak bedzie jakis termin zapodany to ja sie pisze - niby tam nie jestem ale skoro i tak bedzie plowa ludzi stad właśnie ... miałem się nawet kiedyś pytać czy tu na FM to jakieś zloty się organizuje ? jak coś ... to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 03.04.2012 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Koło mnie mieszka Honok (aktualnie nieuchwytny) i Budowlany_laik (aktualnie zajęty). Ale może ktoś się do ustki wybiera na wakacje, to zapraszam na browarka, własnej produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 03.04.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Nie zmienia to faktu ze za 3 miesiace grzania w tym 3 tygodnie mrozow - 3940 kW. Chyba niezle jak na pierwsza zime Nieźle to pojęcie względne, najważniejsze żeby zużycie wg Ciebie było niezłe, a jakie ono jest wg innych to juz ich problem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 03.04.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 ...i jak się ma do podobnego domku j-j... pisałem w porównaniu do mojego wiadernego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 03.04.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Koło mnie mieszka Honok (aktualnie nieuchwytny) i Budowlany_laik (aktualnie zajęty). To prawda. Ostatnio przerzuciłem się z liczenia kWh na liczenie mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 03.04.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 No ja wiem ze Ty tyle na cala zime zuzyles Ale ja nie palilam wogole w kominku Zreszta - gadalismy o tym nie raz - ja nie chodze w swetrach po domu - zobaczymy nastepna zime hej, a ile zużyłaś kWh od początku zimy? ogólnie to nie wygląda źle - tylko to jest za CO + CWU czy całkowite zużycie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 03.04.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 To prawda. Ostatnio przerzuciłem się z liczenia kWh na liczenie mm. Będzie dobrze, widze że żyjesz i humor dopisuje. Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie tematu, ciągle oceniam zdjęcie domu i okolicy z avatar i nie moge skojarzyc gdzie to, może okolice Niestkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 03.04.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 @swiki - jeee no to ładne kwiatki, a raczej dziura sobie progu nie dosunęli jak trzeba ciekawe ale powiem ci że ci "fach...cośtam" to olewają wszystkich jak tylko się im pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 03.04.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Może być i Niestkowo, tylko w dużym promieniu Ogólnie to jesteśmy struci jak cholera od wielu dni bojąc się, że zaczyna się jakiś koszmar. Przestałem patrzeć na podlicznik, bo trudno myśleć o czymś innym gdy czytasz 'rozbiórka domu, plan ratowania, pęknięcie płyty'... Wierzę jednak, że te pęknięcia to koniec procesu, a nie początek. W każdym razie serial pod tytułem 'Pęknięcia na ścianach działowych - płyta fundamentowa' będę kontynuował - tylko nie wiem do jakiego gatunku go zaliczyć: film grozy, czarny humor, szkoleniowy, wojenny czy może czeski film... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 03.04.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Może być i Niestkowo, tylko w dużym promieniu W każdym razie serial pod tytułem 'Pęknięcia na ścianach działowych - płyta fundamentowa' będę kontynuował - tylko nie wiem do jakiego gatunku go zaliczyć: film grozy, czarny humor, szkoleniowy, wojenny czy może czeski film... Mimo wszystko zapraszam na poświąteczne piwo/whisky, mogę Ci pomóc żeby ten film się "urwał". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 03.04.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Mimo wszystko zapraszam na poświąteczne piwo/whisky, mogę Ci pomóc żeby ten film się "urwał". Masz rację, póki co, to jedyna dobra metoda na to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 03.04.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) Masz rację, póki co, to jedyna dobra metoda na to wszystko. zaprosisz HenoK'a na sniadanie wielkanocne i jedząc & zerkając na ściany czy sufit - jakiś koncept się urodzi; nie zmienia to faktu, że finalnie finansowo całość (czyli oszczędności kWh wynikająca z technologii vs Twoja szczególna sytuacja) stoi pod dużym znakiem zapytania. Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez kszh.uint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts