budowlany_laik 03.04.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 zaprosisz HenoK'a na sniadanie wielkanocne i jedząc & zerkając na ściany czy sufit - jakiś koncept się urodzi Tylko muszę stół przestawić dokładnie na środek domu by nie obciążać za bardzo płyty po obwodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 03.04.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 nie zmienia to faktu, że finalnie finansowo całość (czyli oszczędności kWh wynikająca z technologii vs Twoja szczególna sytuacja) stoi pod dużym znakiem zapytania. Dobre! Przecież na same rury kan. do rozdzielenia deszczówki od drenażu wydałem 2 dni temu więcej niż wydam na CO/rok. Nie liczę koparki, robocizny i pomocy (bezcennej) rodziny... Masz rację, nerwy nie rozwiążą problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurt76 03.04.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Może być i Niestkowo, tylko w dużym promieniu Ogólnie to jesteśmy struci jak cholera od wielu dni bojąc się, że zaczyna się jakiś koszmar. Przestałem patrzeć na podlicznik, bo trudno myśleć o czymś innym gdy czytasz 'rozbiórka domu, plan ratowania, pęknięcie płyty'... Wierzę jednak, że te pęknięcia to koniec procesu, a nie początek. W każdym razie serial pod tytułem 'Pęknięcia na ścianach działowych - płyta fundamentowa' będę kontynuował - tylko nie wiem do jakiego gatunku go zaliczyć: film grozy, czarny humor, szkoleniowy, wojenny czy może czeski film... Trzymam kciuki za szczesliwy koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 03.04.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Nawet nie wiem co proponowałas, bo dzisiaj mi sie oczy zamykaja same i wasze (Ty Żytko) posty ominąłem;-P nic nie straciłeś; mój cel: Oswiecona Góra Rankingu, więc jeszcze długo się nic nie wydarzy - także śmiało ignorować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i słusznie 03.04.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 mój cel: Oswiecona Góra Rankingu i słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 03.04.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 no nie mow...no to teraz dostalam wyzwanie normalnie.... moim wyzwaniem będzie ... nie dać się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 03.04.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Ja chcę jaśka71 zobaczyć spitego z głową na tarasie:)Tylko gdzie do k..y nędzy trzeba przyjechać?No gdzie? Bo już staję się monotematyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek B.. 03.04.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Ja chcę jaśka71 zobaczyć spitego z głową na tarasie:) Tylko gdzie do k..y nędzy trzeba przyjechać? No gdzie? Bo już staję się monotematyczny Udaj się w kierunku czarnoziemów stepowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 04.04.2012 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Chyba jednak lepiej było jak choć odrobinę moderacji było ;P sam wyzywałem admina żeby się nie wtrącał ale takie pierdoły piszecie że już mnie to znudziło )))) ale dalej Was lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.04.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Chyba jednak lepiej było jak choć odrobinę moderacji było ;P sam wyzywałem admina żeby się nie wtrącał ale takie pierdoły piszecie że już mnie to znudziło )))) ale dalej Was lubię 80% merytorycznie i 20% pierdół. A nie na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 04.04.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 80% merytorycznie i 20% pierdół. A nie na odwrót TY spłodziłeś 8672 posty? WIĘCEJ NIŻ HENOK? Twój koniec jest bliski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 04.04.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 TY spłodziłeś 8672 posty? WIĘCEJ NIŻ HENOK? Twój koniec jest bliski! jeszcze 2 tys postów i zacznie kierować budowami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 04.04.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) jeszcze 2 tys postów i zacznie kierować budowami. aby odbyło się to zgodnie ze sztuką, trzeba nakręcic ze 4-5tys u konkurencji a w dobrym tonie jest też zapytać parę setek razy na elektrodzie później już z górki - klyenci wylewają się z monitora strumieniem szerokim niczym amazonka Edytowane 4 Kwietnia 2012 przez kszh.uint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 04.04.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 a ja myslę, ze Piotr bylby pierwszym, ktory przyjedzie i sprawdzi ten mit o barku a TY sie zwyczajnie tego obawiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 04.04.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Obawiam sie Piotra, a nie tego, o barku poopowiada Wam Jasko ew jeszcze jeden osobnik Postaram sie by tez mogl byc - dostosujemy sie. a jak naprawde tak Cie to nurtuje to zbierz tylek i przyjedz - sam sprawdzisz. Ale najwyrazniej boisz sie kompromitacj kompromitacji? ja musiałbym co najwyzej gardło zapakować ale to akurat jest na stanie... kompromitacja nastapilaby, jakby trzeba cos na stół postawić p.s. jaskowi przy jego zuzyciu powinno sie podobac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 04.04.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 hehe to widzę wiosna idzie... chęć do biesiadowania rośnie pozytywny objaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 04.04.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 ee ja tam nie wiem czy daleko czy niedaleko od szosy póki co jesteś w tej kwestii anonumous Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 04.04.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 nie martw sie - to najwyzej ja bym sie skompromitowala w Ty mialbys satysfakcje no nareszcie zatrybiłaś; poczekaj, sięgnę po cytat:P o mam! Ja jestem cholernie prosta kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 04.04.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 czuję się wyróżniony czyli mieszkamy po sąsiedzku.. no ciekawe ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.04.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 aby odbyło się to zgodnie ze sztuką, trzeba nakręcic ze 4-5tys u konkurencji a w dobrym tonie jest też zapytać parę setek razy na elektrodzie później już z górki - klyenci wylewają się z monitora strumieniem szerokim niczym amazonka Teraz przerzucam się na forum ogrodnicze. Posadziłem ostatnio 40 tuj, a za kilka dni będę sadził... 400 buków Trzeba kosić z każdej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts