Lobo_M 04.04.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 O prosze - no to ja juz nie bede czytala tylko dasz mi Ty wyklady ?? Jakie wysokie tuje sadziles, bo my chcemy odrazu takie 1,5 m wsadzac i bedzie ich...8 m podobno co 50 cm trzeba czyli 16 sztuk. co 50cm? mierzone po pniach, nierealne? 80cm to minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 04.04.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 za kilka dni będę sadził... 400 buków piękny zestaw nad dolne źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.04.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 O prosze - no to ja juz nie bede czytala tylko dasz mi Ty wyklady ?? Jakie wysokie tuje sadziles, bo my chcemy odrazu takie 1,5 m wsadzac i bedzie ich...8 m podobno co 50 cm trzeba czyli 16 sztuk. h120cm. Stara kazała mi kopać co 90cm to kopalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 04.04.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Teraz przerzucam się na forum ogrodnicze. Posadziłem ostatnio 40 tuj, a za kilka dni będę sadził... 400 buków Trzeba kosić z każdej strony jednak Polacy to wszechstronny naród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.04.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 piękny zestaw nad dolne źródło Wystraszył mnie Arturo tą ceną prądu za kilka lat więc sadzę buki. Na starość będzie czym palić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 04.04.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 no tak mi powiedzial ktos po szkole ogrodniczej, ze jak chce miec gesto to co 50cm... To ile cm w przekroju maja 1,5m-owe tuje? ile bedą miały za 2-3 lata? przecież to jest masakra te krzewy sie same zjedzą? taki z niego ogrodnik jak z koziej dupy trąbka, jasne że dla niego to super jak posadzisz co 50cm bo przecież więcej krzewów sprzeda, idź może do innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.04.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 powiedzial tak, ze normalnie sadzi sie co ok 80cm, ale poniewaz ja chce miec mur Betonowy zrób, są teraz takie śliczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekf 04.04.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 no tak mi powiedzial ktos po szkole ogrodniczej, ze jak chce miec gesto to co 50cm... no to i tak wysokie, my chcemy miec takie by sie odslonic odrazu od sasiadow. 50cm to naprawdę gęsto. U mnie są co 80cm i dość niewysokie ok 80-90 cm - w sumie 120 sztuk. Żeby poszło sprawnie zrobiliśmy jesienną imprezkę plenerową dla znajomych Dali radę wsadzić te krzaki w kilka godzin Szybko i skutecznie odgrodziłem się od ciekawskich oczu wrzucając na siatkę maty trzcinowe - będzie do czasu jak thujki urosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 04.04.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 krzaki 1,5m nie dadza od początku takiego efektu bo muszą się rozrosnąć, a to 2-3 lata wtdy bedzie odpowiedznia wysokośc i grubośc. Zrobisz jak uważasz, z ogrzewaniem też zrobiłaś po swojemu;-) Ale spoko moje sieostry też pierw miesacami sie pytaja jaki TV maja kupic a potem biorą to co im sprzedawca wciśnie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 04.04.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Betonowy zrób, są teraz takie śliczne... ja zawsze krzywiłem się na betonowe ale mam sąsiada emeryta który robi za sowę przy ogrodzeniu a wyjście mam wprost na niego albo będą drzewka 150 cm albo jakiś artystyczny beton:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 04.04.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 krzaki 1,5m nie dadza od początku takiego efektu bo muszą się rozrosnąć, a to 2-3 lata wtdy bedzie odpowiedznia wysokośc i grubośc. Zrobisz jak uważasz, z ogrzewaniem też zrobiłaś po swojemu;-) Ale spoko moje sieostry też pierw miesacami sie pytaja jaki TV maja kupic a potem biorą to co im sprzedawca wciśnie:-) nie potrafisz oczarować kobiety - ot tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 04.04.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 A Ty potrafisz?? Nie zauwazylam, to ze przestalam okna na mikro zostawiac o niczym nie swiadczy kobiety pisałem przecież, wiec czemu głos zabierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 04.04.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 nie no Tobie od wczoraj to sie zbiera.... na 666post nie ma siły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.04.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Z tujami - chodzi wlansie o taki efekt - mowice ze nie osigne go mimo wszystko?? Nie chce czekac 2-3 lata. Malux: I to nie ma byc ogrodzenie od sasiada bo sasiad ma jakas siatke, ale osloniecie tarasu przed wszystkimi ciekawskimi - chcemy taki azyl sobie zrobic wiec betonowe itd odpadaja - ma byc ladnie i zielono caly rok. Pozostaje http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=mata+z+trzciny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 04.04.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 swiki, wyluzuj;-P ja pół żartem a Ty sie wczułaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 04.04.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 btw. zaraz mi napiszesz ze moja kobiecosc to mit i Ty mi nie wierzysz... tak, Tomku, Twoja kobiecość to mit... moze juz czas się ujawnić i zaprosić kolegów na prawdziwą wódkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 04.04.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 wczuwam sie zawsze - ot taka juz jestem ... ale tez zawsze wyluzowana wiec wszystko co pisze, pisze z spox wiesz, barek barkiem, ale teraz na moja kobiecosc przystajesz, uwazaj... btw. zdrajca... jak wodke razem pilismy to mowiles ze nikomu nic nie powiesz... !! Magdaleno przecież u Ciebie wódki jak nie przyniesiesz, to się nie napijesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 04.04.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 A to nic wspolnego nie ma z tym, co w barku - a myslisz dlaczego barek taki pelny?? tw. na dowod ze kobieta, to tlyko my tak mozemy: pije goraca kawe (tym razem ze swmietanka) a na blacie mam dwa baniaki litrowe lodow - jeden nestle kakaowo smietankowy drugi smietankowo smietankowy - tego drugiego zjadlam juz pol - okno otwarte i pewnie ogrzewanie sie zaraz zalaczy (ale n dworze u nas pieknie i w krotkim rekawku sie smiga) - polaczenie zimnych lodow z goraca kawa - gesia skorka rewelacja facet tak by nie mogl no nie mow. zapytaj, co Liwko ma przed sobą na stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.04.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 zapytaj, co Liwko ma przed sobą na stole Aktualnie spagetti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.04.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Liwko: tak sobie z ciekawosci przegladam gdzie Ty te posty nabijasz - no i Ciebei wszedzie pelno chlopie ... masakra Nie jestem monotematyczny. Może wlecicie na jakąś małą zadymkę do wątku o śmieciuchach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts