jasiek71 04.04.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 ale tak na serio to planuję jeszcze alternatywne ogrzewanie jakąś nie elektryczną nagrzewnicą na kanałach WM. jakiś czas temu robiłem takie rozwiązanie z klimakonwektorem połączonym z kanałami nawiewowymi i puszczone częściowo w recyrkulacji ... działa całkiem sprawnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.04.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 u mnie w rodzinie wszystkie takie wygadane, pyskate i inteligientne Do tego pikne I wiekowo do wyboru do koloru od mlodej i do wychowania 21 latki do juz wychowanej ale jakze juz swiadomej 33 latki Blondynki, brunetki Nie będę wybrzydzał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 04.04.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 no i masz dokladnie jak ja raczej to Ty masz tak jak Ja ... moje kabelki już od dziewięciu lat sobie tak leżą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.04.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 wiesz, kuzynki tyle czasu czekaja to i do jutra pewnie tez poczekaja - tylko swiadom jestes w o sie pakujesz ?? Przeczytaj te moje 700 cos postow - wyciagnij z tego jakas srednia dodaj ladna buzke i niezla figure ale w zaleznosci od wersji jeszcze bardziej wyszczekana albo jeszcze bardziej zbuntowana - i przespij sie z tym Kobiety z naszej rodziny cholernie intrygujace sa, ale tak skomplikowane we wspolzyciu - ze jak juz chlopa znajda to odrazu do oltarza by nie zdazyl rozgrysc i uciec No przecież chodzić z nimi nie zamierzamy. Jeżeli będą chciały, to niech sobie pochodzą i przyjdą jak im się znudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 04.04.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 pracy na 2 dni - nie maja na to czasu - chyba ze zaplacisz ekstra) sypali i podnosili odpowiednio do gory siatke a ja pilnowalam by wszystko bylo ok - . Jak bym miał robić jeszcze raz to tak bym zrobił, bez tej pierwszej wersji którą lałem u siebie. siatka na to kable 7-8cm wylewki i po zabawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 04.04.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Cerata nie podszywaj się pode mnie A od kiedy to my na ty jesteśmy? Nie przypominam sobie, a pamiętliwy jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 05.04.2012 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 no tak myślałem - tylko teściową z renty oskubię to na o,5 metra będę miał kasę przed chudziakiem zrobiłem fundamenciki półmetrowe zazbrojone na to chudziaka 15cm i pierwsza warstwa isomur[coś mi się rzuciło że nad tym się zastanawiałes] Ten płocik wcale nie taki drogi, a codo isomura, miałem dzwonić ale jakoś mam taki zaj...b że nie było czasu. Zrezygnowałem bo jednak to koszt za duży i mam wątpliwości co do zwrotu z inwestycji wiesz, kuzynki tyle czasu czekaja to i do jutra pewnie tez poczekaja - tylko swiadom jestes w o sie pakujesz ?? Przeczytaj te moje 700 cos postow - wyciagnij z tego jakas srednia dodaj ladna buzke i niezla figure ale w zaleznosci od wersji jeszcze bardziej wyszczekana albo jeszcze bardziej zbuntowana - i przespij sie z tym Kobiety z naszej rodziny cholernie intrygujace sa, ale tak skomplikowane we wspolzyciu - ze jak juz chlopa znajda to odrazu do oltarza by nie zdazyl rozgrysc i uciec swiki po takiej reklamie to już czas na jakieś foto A od kiedy to my na ty jesteśmy? Nie przypominam sobie, a pamiętliwy jestem. Hahaha cerata - dobre ... łzy ciekną mi po policzkach ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 05.04.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) A od kiedy to my na ty jesteśmy? Nie przypominam sobie, a pamiętliwy jestem. przepraszam, że się "wtrancam" - ale że niby Pan Cerata czy jak? ta 33 nie dla Ciebie Liwko... ta 33 to stara pompa jest... i do tego na bank rozplombowana... Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez kszh.uint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 05.04.2012 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Słuchajcie dostałem taką propozycję wykorzystania kominka i reku. Wiem już wiele było o tym pisane że nie powinno się łączyć. Chciałem zrobić taki patent aby w salonie zrobić wywiew w okolicach kratki kominka i tak wykorzystać przegrzane powietrze pod sufitem. Ale dostałem taką propozycję i sam już nie wiem. http://desmond.imageshack.us/Himg88/scaled.php?server=88&filename=mwsnap036z.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 05.04.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 nie prowokuj nie prowokuj sama jednej kilka robilam i bez fotoszopa ciemną nocą i bez lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 05.04.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 jak słyszę o rewelacyjnych fotach, to od razu nie wiedzieć czemu myśle o fotoszopie Najpierw photoszop potem alkohol:P Jedno i drugie czyni cuda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 05.04.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 ale z Ciebie niedowiarek - normalnie powinienes pomyslec nad jakimis zajeciami typu: caly swiat nie zawsze klamie, czy troche wiary w drugiego czlowieka nas nie zlamie... no nie wiem, nie wiem - ciezki osobnik z Ciebie - tak wszystko udowadniac... ale u nas dzis pogoda...pada i jakos tak dziwnie - chyba cisnienie niskie - ide zaraz jeszcze spac pisałem, że ze mnie niedowiarek - ale może pokażesz jak nie barek, to chociaż tę tap madl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 05.04.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 spokojnie spokojnie - wiesz, najpierw ja musze ocenic czy Ty sie nadajesz - ok poczucie humoru masz, w kasze sobie dmuchac tez nie pozwlasz - ok ok - pasuje, nie beda mialy pantoflarza - no ale cos wiecej - wiesz, jak juz ustawiac je to z kims szczegolnym jakims mozesz na pw - zyciorys, jakies cv, moze byc list motywacyjny oczywiscie z fotkami itd itp wystarczy działka w dobrej lokalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 05.04.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 eno jedno i drugie jednoczesnie zdziala taki obraz ze nawet po alkogholu sie tego nie przyjmie jako cos realnego Moj maz malo pije - to chyba swiadczy dobrze o mnie ?? .... Ale z tego co tu piszecie, to co poniektorzy spozywaja duzo i czesto - czyli im nalezy wspolczuc w takim razie - photoszop nie poamaga, musza inne srodki - oj bidni bidni się ma barek - się pije; małż nie pije, bo pewnie mu wydzielasz kielonek w sobotę i do tego rysujesz kreskę na butelce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 05.04.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 cos idealngo nawet alkohol nie jest w stanie poprawic wiec po co pic pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 05.04.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 haha mam znow udawadniac - no wej - btw ja teraz o sobie mowie skromna jak zawsze ... a pozatym dr medycyny etetycznej (czy jak ise tam zwie) mnie ostatnio ogladala- mogla zarobic - pytam co poprawic by trzeba bylo - a ona - nic - PAni jest idealna wiesz - a moze za duzo roboty byloby i odpuscila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 05.04.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 stara pompa miala byc fotomodelka tylko wyjechala, a mloda ma ku temu predyspozycje wiec obie rewelacyjnie na fotach wychodza Nie przechwalaj się tylko dawaj fotę to ocenimy ja nie pomoge - nie znam sie Swiki nie świruj - TY SIE NIEZNASZ??? Bitter jest nasz chlopak i tu rozmawialismy o ociepleniach, ogrzewwaniu i innych rzcezach - zwiazane z ogrzewaniem wiec nawet w temacie, zwiazane z reku wiec tez w temacie I reku na prad wiec jak najbardziej w temacie Ja tam mysle ze jak ktos wie, to mozemy Dzięki bitter: było już o tym....odpuśc sobie ten pomysł... No dobra ... ale wyciąg spod sufitu w okolicy kominka ktoś ma? wiesz - a moze za duzo roboty byloby i odpuscila... Żytko aleś Ty wredota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 05.04.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 No dobra ... ale wyciąg spod sufitu w okolicy kominka ktoś ma? Pan Cerata tak ma ponoć Żytko aleś Ty wredota nie kupuję kota w worku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 05.04.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 pokaż To jak grochem o ścianę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 05.04.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) To jak grochem o ścianę... ja wam mówię, że to facet i to z redakcji murarotora i do tego grzejący śmieciuchem Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez kszh.uint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts