Liwko 05.04.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Jeżeli jesteśmy już przy kulinariach, to na obiad miałem pałkę. Jakby się komuś źle skojarzyło, to oświadczam, że była to pieczona noga kury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 05.04.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 mi malz przywiozl kluski slaskie z jakims kawalek miecha co sie zjesc nie dalo...a chcialam frytki ... Ty zamiast pisać, weź się za gotowanie (spokojnie-wszystkiego się idzie nauczyć) Przynajmniej by jaki pożytek małż i w dzień miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 05.04.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Piotrze: a Ty jechac wogole miales, nie Tak. Zaraz jadę. Przestawiłem klientów. Jadę od tyłu i będzie mniej kilometrów:P Ostatniego nie ma jeszcze w domu to mam chwilkę Właśnie zjadłem obiadek, bigosik był. Lodzik by się przydał jeszcze przed wyjazdem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 05.04.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 po co gotowac jak u nas obiady tak tanie - wicej gazu zuzyje a jeszcze garnki spale ...to posiadasz pierwszą w świecie indukcję napedzana gazem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 05.04.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 ja na to leję ciepłym moczem i słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 05.04.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Właśnie zjadłem obiadek, bigosik był. Lodzik by się przydał jeszcze przed wyjazdem:P Piersi nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 05.04.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Piotrze, pojechales?? Znalazlam taki post od Ciebie pisany w listopadzie (pisany do Zytko, ktory wtedy byl moim wielkim obronca z tego co czytam - szkoda ze tak zmieniles swoje stanowisko i poszedles z tlumem ) bo żytko podziwiał tempo budowy a jak juz sie wybudowało, stoi i nie pęka, to juz nie podziwia, tylko czeka, aż popęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 05.04.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 nie zniklam, zrobilam skan rachunkow optymizm nadal bije - nie wiem czy z postow, ale odemnie napewno. Pierwsza zima zaskoczyla mnie mega pozytwynie bo w najzimniejszym okresie zaplacilam za prad mniej, niz mialam przewidziane na placenie w normalnych miesiacach zimowych I poki co uzytkowanie domu kosztuje mnie mniej niz mieszkania A jakie płacisz rachunki za prąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 05.04.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 za ogrzewanie pytasz? Pytam ogółem. Bo u mnie sam prąd bez ogrzewania elektrycznego, którego nie mam, to w 2 taryfach dzień/noc 5370 zł w 2011. Na miesiąc wychodzi 447,60 zł. Rodzina 4-osobowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 05.04.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Pytam ogółem. Bo u mnie sam prąd bez ogrzewania elektrycznego, którego nie mam, to w 2 taryfach dzień/noc 5370 zł w 2011. Na miesiąc wychodzi 447,60 zł. Rodzina 4-osobowa. 6500pln za caly prad 2011 ( z grzaniem, bez dymienia) w domu wiadernym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 05.04.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Pytam ogółem. Bo u mnie sam prąd bez ogrzewania elektrycznego, którego nie mam, to w 2 taryfach dzień/noc 5370 zł w 2011. Na miesiąc wychodzi 447,60 zł. Rodzina 4-osobowa. Ja pier... Duużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 06.04.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Pytam ogółem. Bo u mnie sam prąd bez ogrzewania elektrycznego, którego nie mam, to w 2 taryfach dzień/noc 5370 zł w 2011. Na miesiąc wychodzi 447,60 zł. Rodzina 4-osobowa. u mnie coś koło 5000 zł na wszystko plus ok. 2mp drewna do kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 06.04.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Pytam ogółem. Bo u mnie sam prąd bez ogrzewania elektrycznego, którego nie mam, to w 2 taryfach dzień/noc 5370 zł w 2011. Na miesiąc wychodzi 447,60 zł. Rodzina 4-osobowa. u mnie coś koło 5000 zł na wszystko plus ok. 2mp drewna do kominka Kurde, jak Wy to robicie, że z ogrzewaniem płacicie takie niskie rachunki U mnie wszystkie urządzenia A+++, oświetlenie wszędzie LED, a nie chce być mniej. I nie mam ogrzewania na prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 06.04.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Kurde, jak Wy to robicie, że z ogrzewaniem płacicie takie niskie rachunki U mnie wszystkie urządzenia A+++, oświetlenie wszędzie LED, a nie chce być mniej. I nie mam ogrzewania na prąd. widzisz - bo większość grzejących prądem ma pozakładane podliczniki i wie co gdzi ile żre prądu - kupi taki tani licznik ktory w gniazdo sie wklada i potestuj urzadzenia - bedziesz wiedział gdzie zadomowil sie pradozerca PS. co tu sie dzieje ... chyba wszystko dlatego ze to watek towarzysko-.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilsan 06.04.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Ale jaja. Ten wątek jest lepszy od niejednego kabaretu. Teksty walą jokoby ich jakiś prund poraził. Blondynek nie lubią, bo im bez łba po marketach latają. Dmuchać im się już nie chce. Grzeją za 5 zeta, bo resztę kominkiem. Urządzenia klasy AAAAAAA+++++++ im są niepotrzebne. Energetycy w łeb zachodzą jak ci ludzie żyją, bo nijak nie mogą zrozumieć wskazań liczników energii. No ale co tam, wkrótce będzie Zmartwychwstanie i wszystko wróci do normy. nilsan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 06.04.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 odpisz merytorycznie panu powyżej, bo chyba do Twojego zużycia pije no więc moje wydatki na prąd od lutego kiedy to osiągneliśmy SSZ faktycznie są 5 zł a to dlatego że 5 zł to opłata za biling (sąsiada ) a reszta drzewem ... bo koza była na budowie ale to się zmieni - w przyszłym tygodniu podpisuje umowe z PGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 06.04.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 U mnie Vatenfall zmienia się w Tauron-a. Jest szansa na wekendową taryfę nocną. Gdyby cennik już obowiązywał, miałbym święty spokój. A tak muszę dalej walczyć z moim portfelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 07.04.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 zapodałem temat w odpowiednim miejscu ale pewnie musiałbym poczekać długo mam polożone 25 cm platinium na frezie[przy takich grubościach odradzam]ekipa mi tak położyła że nie moge patrzeć oczywiście popiankuje to ale chodzi mi po głowie doklejenie styropianu 5 cm na to jeszcze wolałbym to zrobić klejem w piance ma ktoś jakieś doświadczeniez głębokościa nie ma problemu okna na konsolach zamontowane może styropian podrapać żeby poprawić przyczepność stryro/ przepraszam że o to się pytam-robię wszystko żeby koszty ogrzewania prądem mnie nie zjadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar1982kaz 07.04.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 zapodałem temat w odpowiednim miejscu ale pewnie musiałbym poczekać długo mam polożone 25 cm platinium na frezie[przy takich grubościach odradzam] ekipa mi tak położyła że nie moge patrzeć oczywiście popiankuje to ale chodzi mi po głowie doklejenie styropianu 5 cm na to jeszcze wolałbym to zrobić klejem w piance ma ktoś jakieś doświadczenie z głębokościa nie ma problemu okna na konsolach zamontowane może styropian podrapać żeby poprawić przyczepność stryro/ przepraszam że o to się pytam-robię wszystko żeby koszty ogrzewania prądem mnie nie zjadły. ja kleiłem na piankę soudala sklejejąc do siebie dwie warstwy styropianu grafitowego (na mijankę)i trzyma bardzo mocno. Nic nie kołkowałem. Robiłem to latem zeszlego roku i wszystko się trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 07.04.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 taka tam pompa - powietrzna więc sam rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts