Liwko 07.04.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 taka tam pompa - powietrzna więc sam rozumiesz No jak dasz 25cm to pewnie tylko CWU będzie grzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 07.04.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) 25 cm to już mam teraz myślę o dodatkowych 4-5 cm Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez malux20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 07.04.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 zapodałem temat w odpowiednim miejscu ale pewnie musiałbym poczekać długo mam polożone 25 cm platinium na frezie[przy takich grubościach odradzam] ekipa mi tak położyła że nie moge patrzeć oczywiście popiankuje to ale chodzi mi po głowie doklejenie styropianu 5 cm na to jeszcze malux zmień stopkę masz tam 18 styro , napisz 18*2 no właśnie...10cm by ci stykło adiqq się nabija ale prawda jest taka, że przy PCi 35cm styropianu to już przegięcie w drugą stronę, nawet jak to PCi powietrzna liwko ja ten kominek w trzciance kupię Haha to widzę, że stworzymy niedługo fanclub kominków Nordpeis , ja nie wiem czy w Trzciance ale też kupuję N21 - dokładnie taki jak ma Liwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 07.04.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 wy będziecie podawać m3 drewna a ja litry biopaliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekf 07.04.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Myślę że tak. Jest pewnie jedno małe ale... trzeba by zrobić projekt przez uprawnionego projektanta, uwzględniający odpowiednią ochronę p/porażeniową. Przy generatorze z tego co podejrzewam nie jest to takie trywialne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 07.04.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Z tym podłączem prądu to chyba zależy od miasta. U mnie nie wydadzą PNB bez świstka z elektrowni. Wiem, miałem problemy. W powiacie stwierdzili że przyłącze które już miałem jest do sąsiedniego budynku. Musiałem jechać i załatwiać nowe papierki z elektrowni (namieszali z numerami działek). Nie było możliwości uzyskania pozwolenia bez przyłącza. Takie uzyskałem informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 07.04.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 to nie moja sprawka odrazu mowie - a nie wiem czemu posty mi tnie i widze ze nie ma calosci w hydeparku... Tobie akurat wyjątkowo mocno tnie te posty:) Najmocniej tnie rano:P Nieraz całe znikają Też nie wiem czemu się moderują, edytują czy po prostu całe znikają Może masz coś do ukrycia lub czegoś się boisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 07.04.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) i sałatkę papryke dawać ale mało:) dla oka a w ogole to ja tutaj siedze i patrze, ze wszyscy paszę szykują a tutaj za rogiem w chudym dyskuss na całego... Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez kszh.uint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 07.04.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 E - Zytko (...)boi sie mnie i mojego barku wiesz, kompromitacji, ze bedzie musial mi spojrzec w oczy i powiedziec - cholerka mialam racje a ja sie mylilem - on by nie zniosl tego :Pl otóż nie; żytko chyli głowę przed siła argumentów a nie argumentem siły żytko nie lubi upałów i optymalna temperatura dla niego nawet latem to 21-22stC a u Ciebie jest jak w Puszczy Amazońskiej poniżej 25stC nie spada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 07.04.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 a latem to u mnie tak bedzie - salon od polnocy wiec darmowa klima latem zapraszam do siebie - zanim nie bylo rolet na dachowych od poludnia, to 32stC bylo standardem... spaliśmy pod kołdrą, bo tak bylo... chlodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 07.04.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 No to kasuj tego posta. Już przeczytałem:) Zaraz też coś napiszę i później skasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 07.04.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) haha no pewnie - juz jade -no mogles choc tego numeru mieszkania nie podawac, to moze bym sie dala zrobic nr mieszkania nie ma, bo to dom... to, co podałem, to nr ulicy... taka tam... kawalerka... z widokiem na łazienk(i)ę... zmieścicie się wszyscy a i zaparkować gdzie jest miejsce... przy szlabanie powiedzcie tylko, ze na degustację do pana Żytko... i ubrać się stosownie a nie jak na piknik! zakładam, że sztućce nie są wam obce? Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez kszh.uint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 07.04.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) Się tu dzialo:jawdrop:Prąd chyba nie dla mnie:) Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez piotrmak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 07.04.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 e to nie dla mnie impreza Panie wielmozny Zytko ja ze sluzba w takim razie na Krakowskim zostane nie wygłupiaj się - dla znajomych: żytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 07.04.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 skasujcie to albo piszcie na pw take rzeczy skasujemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 07.04.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 a ja nie wiem- nie pilam z toba (oj prosze wybaczyc ) z wielmoznym Panem wiec chyba nie przystoi zwracac sie inaczej niz PER PAN starszy jestem, więc proponuję TYKANIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 07.04.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 ja odpływam już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 07.04.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 ja odpływam już Te jej 10 minut z gumy jest:P Ja też już mam dosyć. Jeszcze pięć minut i idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 07.04.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Te jej 10 minut z gumy jest:P szuka prądu po omacku gdzieś na linii kablowej sąsiada... zapomniała, gdzie zakopała swoje "przyłącze"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 07.04.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 jestem jestem hehe no prosze, jednak czkacie ja czytam o rurach - w miedzyczasie zerkam tylko tutaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts