piotrmak 07.04.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 szuka prądu po omacku gdzieś na linii kablowej sąsiada... zapomniała, gdzie zakopała swoje "przyłącze"... Tyczka i kabelek na słup, a że ciemno? To i dłużej zeszło Taryfa "łykendowa" tylko nie dać się złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 07.04.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 ok - gadajcie sobie - ja nie przeszkadzam; ponieważ już nic nie widzę na oczy, więc się odmeldowuję... dobranoc wszem na noc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 07.04.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 o rurach mowisz? no nie wiem cholerka, wczoraj parasole w ..dzis rury... a ja myslalam ze z facetami gadam wczoraj Liwko miał otwarcie... ... parasola w d.... widać, jak go niosłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 07.04.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) POST USUNIĘTY:P:P:PDziękuję Ci Arturo:)Zostałeś moim największym kolegą na forum:)Już nie będę Cię nigdy "punktował" za węglowców, propanowców, miałowców, prądowców, pompowców itp.Będę popierał do śmierci na forum. Słowo:) Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez piotrmak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 07.04.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) nie przypominam sobie bym na lewo i prawo moj numer tel wypisywala - na slupach gdzies wisi?? wpizdu ide z tego forum... PIotrze lepiej skasuj tego posta z cytatem Arturo a Arturo ma przeje.... Ale przecież nie podałem nr.telefonu ? Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 07.04.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Na słupach nie ale na ogólnodostępnym internecie owszem Ale przecież nie podałem nr.telefonu ? Magda powiadasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 07.04.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Już malutka kasuje:P Mówisz masz:) Ze mną jak z dzieckiem Ja poważny człek jestem:P Przed telefonem do Ciebie wyślę ci PRIV czy możesz rozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 07.04.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Magda powiadasz... Matylda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 07.04.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Matylda Ma~? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 07.04.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Ma~? Ma...rzena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 07.04.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Dziękuję Ci Arturo:) Nie dojdziesz za cholerę do całego numeru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 07.04.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 swiki, arturo!!!!Mój post usuniętyDoczytać u góry kilka postów wyżej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 07.04.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Ech no i Arturo mnie normlanie rozgryzl calkowicie .. Tylko reszte takze zachowaj dla siebie, co -juz wiecej nie pisz - prosze spox No ale nie gryzłem,ja tam nie lubię przemocy,wolę namiętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 07.04.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 ok - ale w zamian napisz prawdziwe imię; a Arturo załatwisz pompkę w cenie Liwko z rabatem 10k pln i będziecie kwita Na forum padło: Tomek? Magda? O to mi chodziło:) Może i nie Magda No właśnie! A jak? Ja Piotr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 07.04.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 ale sie normalnie zagotowalam - to ja teraz nie ppjde dlugo spac a Arturo za kare tez nie i bedzie mi pisal jakies glupoty coby sie srehabilitowac Nie dygaj:P Mam taryfę w Plusie "biznes S klassa" NO LIMIT na wszystkie sieci:) Abo tyle co niektórzy płacą za prąd do ogrzewania:) Słowo się rzekło:) Najpierw PRIV, potem telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 07.04.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Jezus Maria:PNormalnie trafiło mi się jak ślepej kurze ziarko:)Byłem pewny, że sama mi go dasz, ale po kilku dniach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 07.04.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 e no o pradzie pisz e no,prąd jasny to mnie zaraz trafi...w postaci żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 07.04.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Brakuje jednej cyfry:)Nie będę budził dziewięciu Bogu ducha winnych osób w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 07.04.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 e no,prąd jasny to mnie zaraz trafi...w postaci żony Masz czy szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 07.04.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 a co Ci zona winna?? Zaraz wstanie i nakrzyczy na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts