piotrmak 07.04.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Źle myślisz:)Numer był podany w formacie XY_GHYTRE gdzie litery znane, brakuje trzeciej cyfry w numerze prefiksu:)Zadzwonie we wtorek, ale najpierw wyślę Ci privDygasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 07.04.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 czemu nakrzyczy?? ale te zony macie, ja nie krzycze Że ją macica boli a on chleje i przed kompem siedzi! Nie znasz tego uczucia? Zaczyna się po 30:P To też zaraz skasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 07.04.2012 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 nie, nie dygam, a czemu mialabym dygac Bo kolega podał dobry numer zmieniając jedną cyfrę na "kreskę" Mam 1:10 że się dodzwonię na pierwszym ramem i dziewięć prób że za ostatnim dziesiątym razem:) Żostał jeszcze adres, ale mam nadzieję, że sama mi go dasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 07.04.2012 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 swiki ma wyrozumiałego męża Wszyscy jesteśmy wyrozumiali:) Do czasu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 07.04.2012 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) Przesadzasz:PPS. Przecież wyraźnie napisałaś, że mam nie dzwonić w święta:P Nie pisałaś, że mam wogóle nie dzwonić. Mam po świętach:P Od siebie dodałem, że najpierw wyślę Ci priv. Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez piotrmak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 07.04.2012 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Zaśmiecamy wątek, zdzwonimy się po świętach:)Zdzwonimy, to znaczy ja dzwonię, Ty odbierasz:P Najpierw wyślę Ci PRIV. Słowo się rzekło:)Jasiek się nie dokopie do klientów:PJasiek, zostań z nami. Nie zmieniaj wątku na ten drugi:) Tu też towarzysko-poradniczy:)Jak w piosence Stachurskiego: Zostańmy razem, zostańmy razem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 07.04.2012 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołych i spokojnych Świąt dla wszystkich ogrzewających prądem lub korzystających z prądu do ogrzewania:) Może inaczej.Bez prądu się nie da:)Przeżył ktoś święta bez prądu z siły wyższej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 08.04.2012 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 a no wlasnie Wesolych Swiat i oby nam jak najszybciej cieplo przyszlo rzeby sie mozna bylo dobrymi wynikami pochwalic Twoje dobre wyniki to moje słabe:P Zima do czerwca, lato ze dwa miesiące i potem przymrozki. Tego mi trzeba Liwko znowu mnie posądzi na forum, że wunglem chandluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 08.04.2012 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Ale tu burdel zrobiliście i to dosłownie. Tysiące lat ewolucji, setki krzewienia kultury, lata nauki i po to żeby jedna du..a znów świat przesłoniła. Koniec końców i tak wszystko sprowadza się do jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 08.04.2012 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 O czym było, bo nie chce mi się czytać? Z resztą pewnie misz mas,z bo część znowu pokasowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 08.04.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 jak mawiają moje dwie koeżanki (starsze ode mnie to i bardziej doświadczone) "świat wokół dupy się kręci i chu...m sie podpiera"Może nie głębokie ale jakże prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 08.04.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 "świat wokół dupy się kręci i chu...m sie podpiera" i słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i słusznie 08.04.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 i słusznie i słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i słusznie 08.04.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 jak mawiają moje dwie koeżanki (starsze ode mnie to i bardziej doświadczone) "świat wokół dupy się kręci i chu...m sie podpiera" Może nie głębokie ale jakże prawdziwe. i tutaj słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 08.04.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 (edytowane) i słusznie Liwko - nie uwiera Cię moze Ci go złożyć?] dla pozostałych: opamietajcie się z jedzeniem, bo nie znacie dnia ani godziny... Edytowane 8 Kwietnia 2012 przez kszh.uint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 08.04.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Życia nie oszukasz http://www.youtube.com/watch?v=f5RsG2Oiw6k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 08.04.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 To może coś nie na temat ale przynajmniej w temacie budowy domu. Macie jakąś przepustnicę na wlocie powietrza do kominka? Jeżeli tak to gdzie ją umieścić? Chyba najsensowniej pod względem energetycznym na początku rury, jeszcze ze sterowaniem, jak w kominku zgaśnie to żeby się zamykała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 08.04.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 To może coś nie na temat ale przynajmniej w temacie budowy domu. Macie jakąś przepustnicę na wlocie powietrza do kominka? Jeżeli tak to gdzie ją umieścić? Chyba najsensowniej pod względem energetycznym na początku rury, jeszcze ze sterowaniem, jak w kominku zgaśnie to żeby się zamykała. Ja mam przed podłączeniem do kominka. Rura wychodzi nad posadzkę, przepustnica, i podłączenie do wkładu. Ta rura idzie pod chudziakiem, więc nie ma aż takiego znaczenia by dawać tą przepustnice na początku przy wlocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 08.04.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Życia nie oszukasz http://www.youtube.com/watch?v=f5RsG2Oiw6k studnia przeszłości... piękne, piękne.... tak, piekne... głębokie takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 08.04.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 studnia przeszłości... piękne, piękne.... tak, piekne... głębokie takie... Tak, zgadzam się z tobą całkowicie. To jest esencja życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts