kszh.uint 09.04.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 swiki zadziwiłaś mnie i jestem pod wrażeniem twojej otwartości na inne rozwiązania w przeciwieństwie do żytka który reprezentuje już opcje starozakonne opcje starozakonne, jak to ladnie ujales, reprezentuje znakomita wiekszosc udzielajacych sie tutaj - moj rachunek roczny temu zdecydowanie przeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 09.04.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 chciałbym poznać twoje zdanie na takie mało popularne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 09.04.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 żytko nie obrażaj się bo świat już nie będzie taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 09.04.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 żytko nie obrażaj się bo świat już nie będzie taki sam żytko i obrażać się? to jak PC w domu pana Ceraty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 09.04.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 dlaczego pytam na serio ?uważam że warto to rozważyć konfrontując to z waszym doświadczeniem realnym a nie jak moim z OZC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 09.04.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 co sądzicie o konwektorkach? tylko swiki nie traktowała tego jako żart ale ona ma prawie pasywniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 09.04.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 swiki no myślałem że napiszesz parę słów o mijających świętach ale spoko Nie gotuje na codzień to i wyżery za dużej nie miała, bo większość knajp zamknięta była w I dzień świąt:P Pranie suszy na podłodze, najcieplejszym miejscu w domu i na podłodze prasuje zimnym żelazkiem. Wysoka temperatura z dwóch stron mogła by zniszczyć delikatne koszule. Podłoga jest żelazkiem, żelazko jest deską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 09.04.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 (edytowane) co sądzicie o konwektorkach? tylko swiki nie traktowała tego jako żart ale ona ma prawie pasywniaka mają znakomity stosunek możliwości cena - a dla starozakonnych to jest najważniejsze; devi zdecydowanie niewskazane... Edytowane 9 Kwietnia 2012 przez kszh.uint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 09.04.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Nie gotuje na codzień to i wyżery za dużej nie miała, bo większość knajp zamknięta była w I dzień świąt:P Pranie suszy na podłodze, najcieplejszym miejscu w domu i na podłodze prasuje zimnym żelazkiem. Wysoka temperatura z dwóch stron mogła by zniszczyć delikatne koszule. Podłoga jest żelazkiem, żelazko jest deską fajnie że mi przybliżyłeś dom swiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 09.04.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 PIotrze: wierzysz w to ze ja malz koszule prasuje?? Myślałem, że wszystkie mał-że to robią Ja mam zawsze wyprasowaną przez moją małżę. Normalnie gorącym żelazkiem zasilanym energią elektryczną, która jest później zyskiem bytowym, który jest droższy od ogrzewania CO, ale nie do uniknięcia więc jakże korzystnym w całym bilansie mojego gospodarstwa domowego:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 09.04.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 (edytowane) Bo na tym wątku towarzyskim można się dowiedzieć wszystkiego, tylko nie czym grzać wymień 10najważniejszych rzeczy, których się dowiedziałeś tutaj, bo ja: 1) gdzie kupić tanie pompy: LIWKO 2) dlaczego warto wyłączać WM na noc: PRO-STAŚ 3) jak mieć 12 źródeł ciepła w 1 domu: KBAB 4) kto jest mistrzem mowy polskiej: SWIKI 5) komu bardziej opłaca się zużywanie prądu w drogiej taryfie, niż tańszej: PAN CERATA .... 10) kogo można pocałować w doopę? ŻYTKO Edytowane 9 Kwietnia 2012 przez kszh.uint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 09.04.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 no mam przeliczone przez najwyższego kol.asolta wyszło mi 5900kWh zapotrzebowania na rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 09.04.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 henok też się nudził, do tego stopnia, że miał nawet czas na udzielanie się na muratorze Dzisiaj nudzi się na innym forum:P uuu to było nieładne. ja polecam kontakt z panem asoltem wszystkim budującym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 09.04.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 żytko i piotrmak dzięki wam ten wątek jest prześmieszny tylko że nic nie można się dowiedzieć.....a myślełem że to przez swiki a co za różnica czy się coś dowiesz czynie ... grzejących prądem i tak nikt nie traktuje poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 09.04.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 (edytowane) a co za różnica czy się coś dowiesz czynie ... grzejących prądem i tak nikt nie traktuje poważnie ooo jasiek wstał - druga zmiana przyszła - czas ustąpić miejsca... grzejących prądem i tak nikt nie traktuje poważnie posiadanie solara i PC nobilituje nie popełnij więc tego błędu, co my... Edytowane 9 Kwietnia 2012 przez kszh.uint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 09.04.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 żytko bez ciebie to nie będzie niczego jak powiedział Konon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 09.04.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 żytko bez ciebie to nie będzie niczego jak powiedział Konon co się stało się... uwielbiam go... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 09.04.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 a co za różnica czy się coś dowiesz czynie ... grzejących prądem i tak nikt nie traktuje poważnie o witam mistrza niekonwencjonalnych tematów gdybyś drugi raz budował -rozważ czy konwektorki i 1 taryfa może być jedynym systemem grzewczym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 09.04.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Proszę o podzielenie się uwagami praktycznymi dotyczącymi sterowników Devireg 550 vs Auraton 3000.Plusy i minusy każdego ewentualnie może jakieś inne pomysły. a te zagadkę już rozwiązałeś? devilink do konwektorów jak znalazł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 09.04.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 o witam mistrza niekonwencjonalnych tematów gdybyś drugi raz budował -rozważ czy konwektorki i 1 taryfa może być jedynym systemem grzewczym? To nie do mnie ale odpowiem. Tak może być jednym systemem grzewczym, jeśli zapewni komfort cieplny:) Auto osobowe też może kosztować więcej niż dom:) Koszty? Bogatemu wolno jedno i drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts