Lobo_M 04.10.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Skądże znowu! W centralnym miejscu w salonie mam taki oto obraz: http://imageshack.us/a/img705/2831/38807172.jpg żytko, uważaj by za Twoje zapędy animatorskie, ktoś nie dopisał Ci w stopce: Głupi kaowiec hehehe, dobre, ale nie powiem zbieżność charakteru postów jakby nie przypadkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 04.10.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 (edytowane) Skądże znowu! W centralnym miejscu w salonie mam taki oto obraz: http://imageshack.us/a/img705/2831/38807172.jpg żytko, uważaj by za Twoje zapędy animatorskie, ktoś nie dopisał Ci w stopce: Głupi kaowiec hehehe, dobre, ale nie powiem zbieżność charakteru postów jakby nie przypadkowa nie rozumiem możecie rozwinąć? a co to jest to kolorowe? Edytowane 4 Października 2012 przez Hippek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.10.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 a co to jest to kolorowe? takie cuś do wkurwiania daltonistów:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 04.10.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 żytko hipko reanimacja w jednym czasie ze swiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 04.10.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 takie cuś do wkurwiania daltonistów:lol: nie wiem, kim sa te osoby ale chyba ich nie lubicie tutaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.10.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 nie wiem, kim sa te osoby ale chyba ich nie lubicie tutaj? no coś ty, my żytko nie lubimy (czy jak jej tam)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.10.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 a wierzycie w przypadki? mój syn wierzy. zawsze jak coś zbroi to przez przypadek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 04.10.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 odnosze wrazenie, ze albo rozmawiacie czesciowo na pw, albo ja jestem nienormalna, albo wy palicie jakies swinstwo:-) tak czy tak nie rozumiem was wcale. czy ten kolorowy obrazek jest halucynogenny? ...... pytanie z kategorii offtop: jaka jest aktualnie dobra cena na eps100? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swiki 04.10.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 zmierzylam tv, ciagnie 330 w tych ustawieniach które mialam ciągle, zmieniłam il teraz "tylko" 200 w...... czyli ze 110 zl zejdę na jakies 75..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 04.10.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 odnosze wrazenie, ze albo rozmawiacie czesciowo na pw, albo ja jestem nienormalna, albo wy palicie jakies swinstwo:-) tak czy tak nie rozumiem was wcale. czy ten kolorowy obrazek jest halucynogenny? ...... pytanie z kategorii offtop: jaka jest aktualnie dobra cena na eps100? jak naprawdę nie wiesz o co kaman, to przeczytaj wątek od początku dobra, nie będę złośliwy - ostatnie 100stron wystarczy nie znasz tego obrazka? nie kojarzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 04.10.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 jak naprawdę nie wiesz o co kaman, to przeczytaj wątek od początku dobra, nie będę złośliwy - ostatnie 100stron wystarczy przeczytalam od poczatku i co? staralam sie wylowic wiedze na temat kabli, wiec reszte przelecialam pobieznie. a powinnam o czyms wiedziec, o czym nie wiem? chcialabym kiedys, zeby o moim domku napisal kiedys murator:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 04.10.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 ok wpisywac sie, kto zaczal juz sezon grzewczy. u mnie w mieszkaniu dzis zaczeli grzac! jupiiiiiiii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 04.10.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 ok wpisywac sie, kto zaczal juz sezon grzewczy. u mnie nie ma początku ... ani końca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 04.10.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 jak u Konona:-) nie ma niczego:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 05.10.2012 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 ok wpisywac sie, kto zaczal juz sezon grzewczy. u mnie w mieszkaniu dzis zaczeli grzac! jupiiiiiiii! Myślę że na dniach stopniowo będzie odpalane łazienka, sypialnia, cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 05.10.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 (edytowane) Myślę że na dniach stopniowo będzie odpalane łazienka, sypialnia, cdn a jakia temperaturka panuje dzisiaj u Ciebie w łazience? u mnie przytulne 24stC Edytowane 5 Października 2012 przez Hippek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 05.10.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 u mnie przytulne 24stC a ile było zanim tobie ogrzewanie włączyli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 05.10.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 a ile było zanim tobie ogrzewanie włączyli ? 21 - 21.5 max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 05.10.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Prognozy na najbliższe dni (tygodnie) są niepomyślne, a ze złamaną ręką nie chce mi się przepalać w kominku, więc dzisiaj odpalam CO.W dodatku, nie mam zamiaru już często kontrolować zużycia i znacznie zwiększyłem cyrkulację CWU. Po trzech sezonach wiem już wszystko co chciałem wiedzieć o swojej instalacji i domu. Spisałem dzisiaj licznik i spiszę go na koniec sezonu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 05.10.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 a jakia temperaturka panuje dzisiaj u Ciebie w łazience? u mnie przytulne 24stC Rano w sypialni i łazience było 21,8 ale brak promieniowania jest zauważalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts