Liwko 11.10.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Liwko dał zdjęcie zaraz po wykończeniu łazienki nóweczki:) Zapewniam cię, że w tym temacie nic się nie zmieniło. Weź termometr pod prysznic to się zdziwisz. Będzie max 40* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 11.10.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Zapewniam cię, że w tym temacie nic się nie zmieniło. Weź termometr pod prysznic to się zdziwisz. Będzie max 40* zartujesz? dzieciak w 37 sie pluska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 11.10.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 zartujesz? dzieciak w 37 sie pluska sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 11.10.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 sprawdź Trzy stopnie dla organizmu to bardzo dużo. 40 stopni to bardzo, bardzo ciepła, 37 optymalna a 34 stopnie to odczujemy jako chłodną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 11.10.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Hipka nie uważam, ze obrabianie na 90stopni od okna a nie na 135stopni jest jakims błędem, mysle , i dlatego tak zrobiłem,ze jest nawet lepiej, zreszta u mnie by tak sie po prostu nie zmiesciło. Na szybko, stuninguje okno w łazience zmieniajac uszczelki, i tak zostanie na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 11.10.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Hipka nie uważam, ze obrabianie na 90stopni od okna a nie na 135stopni jest jakims błędem, mysle , i dlatego tak zrobiłem,ze jest nawet lepiej, zreszta u mnie by tak sie po prostu nie zmiesciło. Na szybko, stuninguje okno w łazience zmieniajac uszczelki, i tak zostanie na razie. przejąłeś się widzę niepotrzebnie. masz dobrze ale można lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 11.10.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 to wszystko jest kwestia indywidualna i imho nie ma sensu dalej tego roztrząsać.... tak, zwłaszcza, ze większość i tak grzeje w porywach do 40 (czyżby wg niemieckiej normy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 11.10.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Sam robiłem wiele rzeczy w domu, wiele z nich nie wyszlo idealnie, ale na to moge sie złoscic na samego siebie. Wiele z tych rzeczy robiłem eksperymentujac, a i tak nie majac żadnego doswiadczenia budowlanego wyszło dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 11.10.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Sam robiłem wiele rzeczy w domu, wiele z nich nie wyszlo idealnie, ale na to moge sie złoscic na samego siebie. Wiele z tych rzeczy robiłem eksperymentujac, a i tak nie majac żadnego doswiadczenia budowlanego wyszło dobrze:) cenię takich mezczyzn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 11.10.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 cenię takich mezczyzn Słodzisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 11.10.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Słodzisz:) nie - dbam o figurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 11.10.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Łechta, najpierw Laika, teraz Tomiego. Niczym Swiki za swoich dawnych, dobrych lat:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 11.10.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 To nie Swiki, która nie wiem jakby się nie starała, to zawsze pomylą jej się palce;) Ale w temacie budowlanego laika, o spękaniach jego chałupki, była taka co wszystkim wszystko wytykała ale ją chyba tam zlinczowali skutecznie... czym podpadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 11.10.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 czym podpadła? No dobra, czas na zdjęcia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 11.10.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 No dobra, czas na zdjęcia:lol2: co pokażesz? pokaż tę Twoją pompkę wreszcie - ile objętościowo ona zajmuje pomieszczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 11.10.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Liwko ma normalny kominek jak widać w stopce, nie wiem jaki ma malux, ale na przykładzie liwko nie ma to nic wspólnego z górnym spalaniem, chyba że opanuje technikę odpalania jak na youtube. Poczytaj czasami wątki o eko, to będziesz wiedział o co chodzi z górnym i dolnym paleniem. Wszyscy dwaj i ja mamy taki sam. Nie wiem może za wiele o technice spalania od góry ale mogę w moim kominku napalić i pali się z góry na dół, nie widać żadnego dymu z komina i kominek po spaleniu jest czysty jak łza. Zarówno szyba jak i wermikulit, którym jest wyłożony. Z czarnego staje się zółty jak kupa noworodka . bitter współczuję żonie - jestes zwyczajnym szkotem! woda to najtanszy element codziennej toalety - poźniej są odżywki, kremiki itp itd... Nie szkotem nie szkotem tylko poznaniakiem z pochodzenia, a właściwie to "podpoznaniakiem" Na szczęście moja żona a właściwie przyszła żona nie jest rozrzutna w tej kwestii i nie powiem, żeby nie dbała o siebie, wręcz odwrotnie - często jak na mój gust aż za bardzo. eee, pompka?!? - nie ma czego oglądać... Jeny Liwko błagam nie pokazuj pompki! To już lepiej niech hipka pokaże dolne źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 11.10.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Tylko sprawdzam czy wchodzi. Zaśmiecacie tak wątek, że nie mam wyrzutów sprawdzania czy zdjęcie wchodzi bezpośrednio z komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 11.10.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 pupa bitter, pupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 11.10.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Jeny Liwko błagam nie pokazuj pompki! To już lepiej niech hipka pokaże dolne źródło Górnym też nie pogardzimy:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 11.10.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 (edytowane) To już lepiej niech hipka pokaże dolne źródło zgoda ale najpierw bitter pokazuje swój kabelek, bo czuję, ze ma marne 10W/m Edytowane 11 Października 2012 przez Hippek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts