Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jasiek71

3293

• Pyxis

3126

• Liwko

2430

• Lobo_M

2212

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hipka nie uważam, ze obrabianie na 90stopni od okna a nie na 135stopni jest jakims błędem, mysle , i dlatego tak zrobiłem,ze jest nawet lepiej, zreszta u mnie by tak sie po prostu nie zmiesciło.

Na szybko, stuninguje okno w łazience zmieniajac uszczelki, i tak zostanie na razie.

przejąłeś się widzę :) niepotrzebnie. masz dobrze ale można lepiej :)

Liwko ma normalny kominek jak widać w stopce, nie wiem jaki ma malux, ale na przykładzie liwko nie ma to nic wspólnego z górnym spalaniem, chyba że opanuje technikę odpalania jak na youtube. Poczytaj czasami wątki o eko, to będziesz wiedział o co chodzi z górnym i dolnym paleniem.

Wszyscy dwaj i ja mamy taki sam. Nie wiem może za wiele o technice spalania od góry ale mogę w moim kominku napalić i pali się z góry na dół, nie widać żadnego dymu z komina i kominek po spaleniu jest czysty jak łza. Zarówno szyba jak i wermikulit, którym jest wyłożony. Z czarnego staje się zółty jak kupa noworodka :p.

bitter współczuję żonie - jestes zwyczajnym szkotem!

woda to najtanszy element codziennej toalety - poźniej są odżywki, kremiki itp itd...

Nie szkotem nie szkotem tylko poznaniakiem z pochodzenia, a właściwie to "podpoznaniakiem" :p

Na szczęście moja żona a właściwie przyszła żona nie jest rozrzutna w tej kwestii i nie powiem, żeby nie dbała o siebie, wręcz odwrotnie - często jak na mój gust aż za bardzo.

eee, pompka?!? - nie ma czego oglądać...

Jeny Liwko błagam nie pokazuj pompki! To już lepiej niech hipka pokaże dolne źródło :-)