budowlany_laik 17.10.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 a kto jest takim u nas w regionie? Dzwoń bezpośrednio do serwisu Galmet - z tego, co wiem, to tylko oni bezpośrednio serwisują ich produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.10.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Twierdzą, że ma wytrzymać a jak nie wytrzyma to wymienią na gwarancji; anoda podłączana do osobnego źródła zasilania - nie wiem co to znaczy. Najwidoczniej anoda tytanowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 18.10.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 ...a przy kablu czas lub częstość załączania... no jak ktoś uparty i zrobi sobie jakiś cudaczny sterownik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 18.10.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Najwidoczniej anoda tytanowa. można też wrzucać calgon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.10.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 można też wrzucać calgon Nawet trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 18.10.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Nawet trzeba znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.10.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 znam Pewnie z autopsji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 18.10.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Pewnie z autopsji z innoforumowych zlotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.10.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 z innoforumowych zlotów Rozumiem, zasugerowałem się nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 18.10.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Rozumiem, zasugerowałem się nickiem myślisz, że takie szpilki utrzymałyby taki bęben? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.10.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 myślisz, że takie szpilki utrzymałyby taki bęben? hehe... Różne rzeczy się w życiu widziało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 18.10.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 hehe... Różne rzeczy się w życiu widziało żona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.10.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 żona? Nieee, moja szpilek nie nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 18.10.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Nieee, moja szpilek nie nosi w szpilkach czy nie ale przy tej gramaturze to zima grzeje a latem daje cień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 18.10.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Żaden cudaczny, popatrz na swoje auto ile w nim masz tych niby "cudacznych" rozwiązań. a co ma do tego auto ? samochód ma mnie przewieźć z punktu A do B ... jak mi w nim za zimno to sobie pokrętło przekręcę, jak za duszno to okno uchylę ... w tym momencie nie muszę dbać o oszczędzanie ciepła bo jak go nie spożytkuje w kabinie to i tak wyleci chłodnicą ... w domu jest trochę inaczej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.10.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Lobo, masz gaz pod dupą! http://forsal.pl/grafika/435034,41761,gaz_lupkowy_w_polsce_mapa.html Ajć, zapomniałem że nie masz rurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 18.10.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Lobo, masz gaz pod dupą! http://forsal.pl/grafika/435034,41761,gaz_lupkowy_w_polsce_mapa.html zdanie ze źródła: ostatnia aktualizacja: 2011-05-29 11:57 Liwko, istny refleks szachisty Jak wiadomo, tamte szacunki co do złóż okazały się mocno zawyżone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.10.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Jak wiadomo, tamte szacunki co do złóż okazały się mocno zawyżone. Zawyżone nie zawyżone, dla Lobo starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 18.10.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 kablami się nie da ... przy wodzie możesz sobie zmieniać temp. zasilania .. Tak jak kszhu.int pisze, proste załączenie czasowe z supermarketu rozwiązuje problem i nieważne czy woda czy kable. Tylko trzeba to zbadać organoleptycznie i dostosować do własnych potrzeb i budynku. Taka pogoda jak teraz jest najgorsza z możliwych dla podłogówki. Dni ciepłe, noce zimne. Jak jest zima, elektronika sama tym steruje, teraz ma z tym duuużee problemy. Ja u siebie włączam podłogówkę 2 razy dziennie po 2 godziny sterownikiem czasowym z supermarketu i to wystarczy by się nie zagotować i nie zmarznąć. Przyjdą zimne dni, elektronika będzie tym sterować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 18.10.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 (edytowane) Tak jak kszhu.int pisze, proste załączenie czasowe z supermarketu rozwiązuje problem i nieważne czy woda czy kable. Tylko trzeba to zbadać organoleptycznie i dostosować do własnych potrzeb i budynku. Taka pogoda jak teraz jest najgorsza z możliwych dla podłogówki. Dni ciepłe, noce zimne. Jak jest zima, elektronika sama tym steruje, teraz ma z tym duuużee problemy. Ja u siebie włączam podłogówkę 2 razy dziennie po 2 godziny sterownikiem czasowym z supermarketu i to wystarczy by się nie zagotować i nie zmarznąć. czysta mechanika jak ford mustang a nie jakieś tam devilinki dla dzieciaków Tak jak kszhu.int Taka pogoda jak teraz jest najgorsza z możliwych dla podłogówki. Dni ciepłe, noce zimne. Jak jest zima, elektronika sama tym steruje, teraz ma z tym duuużee problemy. a więc już dwie osoby potwierdzaja, że okresy przejściowe są niewysterowywalne przy akumulacji w wylewce Edytowane 18 Października 2012 przez Hippek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts