Hippek 12.02.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Próbowałaś? Przynajmniej na jamniki nie działa - stoi taki durny, rozgląda się spłoszony ale szczeka nadal:/ działa, działa - poeksperymentuj z lokalizacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 12.02.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 A ja tam wolę słuchać szczekanie pieska czy piesków, od czasu do czasu, niż ten jednostajny ruhm i ruhm i ruhm z wiatraków. Niby decybele inne, ale ten jednostajny i monotoniczny dźwięk trochę denerwujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 12.02.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 A ja tam wolę słuchać szczekanie pieska czy piesków, od czasu do czasu, niż ten jednostajny ruhm i ruhm i ruhm z wiatraków. Niby decybele inne, ale ten jednostajny i monotoniczny dźwięk trochę denerwujący. wiatraka muszę posłuchać, bo przejeżdałam zawsze obok jednego i nie chce mi się podjechać, zeby posłuchać, czy rzeczywiście hałasuje tak nieznośnie; zaleta: w promieniu 2km nie ma kretów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 12.02.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) Wyprowadzam się a jamnik zostaje:) walkower więc no nie gadaj, że mały jamnik pokonał niespożyte pokłady wiedzy professorre Edytowane 12 Lutego 2013 przez Hippek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 12.02.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 wiatraka muszę posłuchać, bo przejeżdałam zawsze obok jednego i nie chce mi się podjechać, zeby posłuchać, czy rzeczywiście hałasuje tak nieznośnie; zaleta: w promieniu 2km nie ma kretów A moja foksterierka przygarnięta ze schroniska wszystkie krety z ogródka przegoniła, a przy tym ile się na kopała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 12.02.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 A moja foksterierka przygarnięta ze schroniska wszystkie krety z ogródka przegoniła, a przy tym ile się na kopała... wiatrak jest równie skuteczny i nie powoduje demolki działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 12.02.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) Próbowałaś? Przynajmniej na jamniki nie działa - stoi taki durny, rozgląda się spłoszony ale szczeka nadal:/ I ma szczekać, bo coś jest nie tak. Psy są bardziej inteligentne niż czujniki ruchu, elektronika i systemy alarmowe najnowszej generacji typu PID, PIR itd... Edytowane 12 Lutego 2013 przez zyzolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 12.02.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Czy ktoś wie dlaczego jasiek71 chce usunąć swoje konto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 12.02.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Czy ktoś wie dlaczego jasiek71 chce usunąć swoje konto? spiskowa teoria dziejów mówi o cyklicznej potrzebie oczyszczenia, oddzieleniu ziarna od plew, jakos tak zapytam wprost ... siedzisz tu całymi dniami, wpierdalasz się do wszystkiego co jest niezgodne z etykietką na produkcie ... czy tobie ktoś płaci za to ... zauważyłem też że na FM jest kilka osób których "boli" moja obecność... Konrad daj sobie spokój ... całe to forum to istne kółeczko wzajemnych adoracji ... mam daleko w dupie dalsze uczestnictwo, szkoda czasu... wcale się nie uwziąłem... zaczynam powoli odnosić wrażenie że na tym forum nie ma normalnych użytkowników a sami "strażnicy" dobrego imienia danej firmy czy jakiejś działalności ... panowie ja wymiękam... po prostu nie mam zamiaru pakować się w jakieś bagno... wiem tylko jedno... FM nie jest miejscem w którym dzielimy się spostrzeżeniami, tutaj trzeba tak tańcować jak zagrają ... dla mnie od tej chwili nie ma najmniejszego znaczenia kto cokolwiek napisze w tym czy innym temacie ... pozdrawiam . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 12.02.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Najmocniej to widać u pompiarzy.Każdy producent lub sprzedawca chce mieć swojego "szczęśliwego" przypadkiem:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korys 12.02.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 ma to związek z przebiegunowaniem ziemi. plus zamieni się z minusem a pompy będą tłoczyć ciepło w kolektor gruntowy. w tej sytuacji jasiek71 powstanie jako jasiek17 i rozpocznie nowy żywot niczym HenoK a z żytka po reinkarnacji powstanie hipka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korys 12.02.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) jak pomorze pomoże, to dlaczego nie ale pomorze nie może spodziewałem się bardziej ciętej riposty... no cóż ... nikt nie jest doskonały.., Edytowane 12 Lutego 2013 przez korys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korys 12.02.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 tutaj już wszystko zostało powiedziane w okolicy 300tnej strony tego wątku; riposta specjalnie dla Ciebie, bo Cię lubię http://img2.demotywatoryfb.pl/uploads/1283531755_by_Monikaa88_600.jpg już lepiej... jestem usatysfakcjonowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korys 12.02.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) no to kładź się spać, bo jutro musisz iść do szkoły masz rację. Edytowane 25 Września 2013 przez korys . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korys 12.02.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko_ 13.02.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Skoro nie lubisz dzieciaków i jesteś dyrektorem szkoły to może czas zmienić pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 13.02.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Skoro nie lubisz dzieciaków i jesteś dyrektorem szkoły to może czas zmienić pracę. Błąd! Wiesz czym różni się nauczyciel od pedofila? Pedofil kocha dzieci:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 13.02.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Kolejny argument za grzaniem prądem ... sąsiadowi właśnie pali się dom. Ogień jest przy kominie więc chyba dach zajął się od komina ... masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 14.02.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 ale że od 48h nikt nie bije piany w elektrycznym? cuda, panie, cuda Widać kryzys i tu dotarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 14.02.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Jak się nudzicie możemy znowu zadymę zrobić prąd kontra ekogroszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts