jasiek71 28.04.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) Te piece kumulacyjne wygladaja interesujaco ale sa duze I drogie. piece akumulacyjne to co innego a konwektory to co innego ,... http://allegro.pl/atlantic-grzejnik-elektryczny-f17-moc-1000w-i3205188047.html http://allegro.pl/piec-akumulacyjny-2-4-kw-aeg-dimplex-gwarancja-i3200053511.html Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez jasiek71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eremqu 28.04.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Co to na patent zeglarski forum? Wiatry macie czy co? Gosc dobrze zrobil to sie czepiacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eremqu 28.04.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 piece akumulacyjne to co innego a konwektory to co innego ,... Wiem ale mnie interesuje cos prostego I wygodnego ale z akumulacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 28.04.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Co to na patent zeglarski forum? Wiatry macie czy co? Gosc dobrze zrobil to sie czepiacie? można prosić o zrozumiałą wypowiedź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 28.04.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Wiem ale mnie interesuje cos prostego I wygodnego ale z akumulacja. najprostsza akumulacja -piece najtańsza-kable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 28.04.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Wiem ale mnie interesuje cos prostego I wygodnego ale z akumulacja. kable w wylewce ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 28.04.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 parafrazując twoją wypowiedź - każdy prosty człowiek wie skąd wieje wiatr... o tym mowa, o tym mowa... a professorre potrzebował opracowań naukowych i chciał nieść kaganek oświaty pospólstwu z forum We wszystkim trzeba zachować umiar. Z umiarem włącznie. (gdzieś przeczytane ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eremqu 28.04.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 można prosić o zrozumiałą wypowiedź? Jest fajny domek zrobiony z glowa I te wiatry tez to o co chodzi w tej dyskusji? Sam bym tak zrobil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eremqu 28.04.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 o tym mowa, o tym mowa... a professorre potrzebował opracowań naukowych i chciał nieść kaganek oświaty pospólstwu z forum Nie wszedzie tak samo. Jak gdzies ma temat to po co tutaj to cigniesz? Tam nie mozesz pisac o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eremqu 28.04.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 o tym mowa, o tym mowa... a professorre potrzebował opracowań naukowych i chciał nieść kaganek oświaty pospólstwu z forum Nie wszedzie tak samo. Jak gdzies ma temat to po co tutaj to cigniesz? Tam nie mozesz pisac o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 28.04.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) Jest fajny domek zrobiony z glowa I te wiatry tez to o co chodzi w tej dyskusji? Sam bym tak zrobil. odpowiem Ci kolegą: każdy prosty człowiek wie skąd wieje wiatr... ...inni szukają tego w google:P wystarczy o wiatrach, skup się na wyborze systemu i koniecznie dopytaj starszych kolegów o OZC (np. R$K) Nie wszedzie tak samo. Jak gdzies ma temat to po co tutaj to cigniesz? Tam nie mozesz pisac o tym? mogę, ale mi się nie chce; tylko tutaj jest tak fajnie Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez Hippek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 28.04.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 koniecznie dopytaj starszych kolegów o OZC a do czego to potrzebne ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 28.04.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 a do czego to potrzebne ...? do niczego ale mieć wypada, bo wszyscy mają! przecież nie może być gorszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 28.04.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 ale mieć wypada, przecież nie może być gorszy... to niech się szykuje na płytę, silikaty, PC i WM ... ponoć teraz taka moda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 28.04.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 do niczego ale mieć wypada, bo wszyscy mają! przecież nie może być gorszy... A gdzie masz drewniaki ? Zabrakło opału do kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eremqu 28.04.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Zabanowlali te wariatke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 28.04.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) Takie zabezpieczanie się na każdą okoliczność kosztuje a marudzenie nt. sieci bezprzewodowych przypominają pierwsze lata radia - też miało nie działać a dziś wszystko radiowo:) A gdybyś poświęcił trochę czasu na zebranie realnych danych to dziś byś się nie wściekał. Czy lepiej słuchać kłapaczy oszołomów? Jaki dziennik? Jakiego domu? Poświęciłem, zebrałem. Byłem na działce przed zakupem wiele razy i była cisza. Być może miałem pecha i w tym momencie wiało od zachodu. Realnie to mieszkam w tej wsi od dawna i to miezkałem bliżej tej drogi ale nic nie było słychać. Okazuje się, że przesunięcie 200m wzdłuż drogi mozę diametralnie spowodować efekty odbicia fal dźwiękowych itp Bitterku, kochanie, byłeś na kozetce u psychoanalityka z tego powodu? A to my już tak zażyle? Nie wiem co na to moja żona. Swoją drogą mówi, że jej hałas nie przeszkadza ... mnie niestety tak. Mieszkam pod lasem, śpiewają ptaki a niestety często w tle wyją auta. Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez bitter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eremqu 28.04.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Dom stoi. Fundamenty gole na nich kb block, ocieplenie 30 cm eps szary najlepszy od wewnatrz, na to plyty ifarba paroizolacyjna. Podloga I strop tez styro. Bedzie many anhydryt. Zadnych mostkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 28.04.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Dom stoi. Fundamenty gole na nich kb block, ocieplenie 30 cm eps szary najlepszy od wewnatrz, na to plyty ifarba paroizolacyjna. Podloga I strop tez styro. Bedzie many anhydryt. Zadnych mostkow. ja pitolę...30cm od wewnątrz a ty się jeszcze zastanawiasz,przecież żarówkami to ogrzejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 28.04.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 ja pitolę...30cm od wewnątrz a ty się jeszcze zastanawiasz,przecież żarówkami to ogrzejesz Ocieplenie od wewnątrz ? Pierwsze słyszę (pomijam obiekty zabytkowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts