Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Te piece kumulacyjne wygladaja interesujaco ale sa duze I drogie.

piece akumulacyjne to co innego a konwektory to co innego ,...:yes:

http://allegro.pl/atlantic-grzejnik-elektryczny-f17-moc-1000w-i3205188047.html

http://allegro.pl/piec-akumulacyjny-2-4-kw-aeg-dimplex-gwarancja-i3200053511.html

Edytowane przez jasiek71

• Odpowiedzi 44,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jasiek71

3293

• Pyxis

3126

• Liwko

2430

• Lobo_M

2212

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

parafrazując twoją wypowiedź - każdy prosty człowiek wie skąd wieje wiatr... ;)

o tym mowa, o tym mowa...

a professorre potrzebował opracowań naukowych i chciał nieść kaganek oświaty pospólstwu z forum :)

We wszystkim trzeba zachować umiar. Z umiarem włącznie. (gdzieś przeczytane :) )

Jest fajny domek zrobiony z glowa I te wiatry tez to o co chodzi w tej dyskusji? Sam bym tak zrobil.

odpowiem Ci kolegą:

każdy prosty człowiek wie skąd wieje wiatr...

...inni szukają tego w google:P

wystarczy o wiatrach, skup się na wyborze systemu i koniecznie dopytaj starszych kolegów o OZC (np. R$K)

Nie wszedzie tak samo. Jak gdzies ma temat to po co tutaj to cigniesz? Tam nie mozesz pisac o tym?

mogę, ale mi się nie chce; tylko tutaj jest tak fajnie

Edytowane przez Hippek

Takie zabezpieczanie się na każdą okoliczność kosztuje a marudzenie nt. sieci bezprzewodowych przypominają pierwsze lata radia - też miało nie działać a dziś wszystko radiowo:) A gdybyś poświęcił trochę czasu na zebranie realnych danych to dziś byś się nie wściekał. Czy lepiej słuchać kłapaczy oszołomów? Jaki dziennik? Jakiego domu?:D

Poświęciłem, zebrałem. Byłem na działce przed zakupem wiele razy i była cisza. Być może miałem pecha i w tym momencie wiało od zachodu. Realnie to mieszkam w tej wsi od dawna i to miezkałem bliżej tej drogi ale nic nie było słychać. Okazuje się, że przesunięcie 200m wzdłuż drogi mozę diametralnie spowodować efekty odbicia fal dźwiękowych itp

Bitterku, kochanie, byłeś na kozetce u psychoanalityka z tego powodu?

A to my już tak zażyle? ;-) Nie wiem co na to moja żona. Swoją drogą mówi, że jej hałas nie przeszkadza ... mnie niestety tak. Mieszkam pod lasem, śpiewają ptaki a niestety często w tle wyją auta.

Edytowane przez bitter