qubic 10.05.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Żadnego palenia! Nawet komina nie mam. wiem,wiem... to w formie żartu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 10.05.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Żadnego palenia! Nawet komina nie mam. Kominek bio na okresy przejściowe ? Optymista-kablarz Tylko nie zniknij z rachunkami jak wybudujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 11.05.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Żadnych okresów przejściowych, w roku są tylko dwa okresy - grzania i chłodzenia (wygląda na to, że u mnie będzie to raczej okres "nie grzania"). Jakimi rachunkami? Koszty budowy są w dzienniku a zużycie prądu m.in. na ogrzewanie i CWU mam zamiar mieć on-line żeby samemu wiedzieć, kiedy i przy jakich temp. zewn. i wewn. jaki jest pobór. Mówi się, że optymistom łatwiej w życiu:D czekamy z niecierpliwością a u mnie dzis byl inkasent, nawet zamienilam dwa slowa:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 11.05.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Arturo banned? Uuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał-syn Arturo72 11.05.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Arturo banned? Uuuu Tata ma kilka dni przymusowego odwyku od forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 11.05.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Jeżeli zachorował,to go pozdrów od nydara.Powiedz mu na ucho ,że piękne jest proste.A może odwrotnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 11.05.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Tata ma kilka dni przymusowego odwyku od forum Hehe dobre. I po jakiego grzyba te bany jak można się przepoczwarzyć szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 11.05.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 E tam.Nie wierzę że się przepoczwarzył.To dobry chłop jest.Tylko nieufny.Sądząc po fizis,syn jakby bardziej ufny w nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał-syn Arturo72 11.05.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Hehe dobre. I po jakiego grzyba te bany jak można się przepoczwarzyć szybko. Żadne przepoczwarzenie,jako,że komp jest wolny na jakiś czas a chciałbym coś łyknąć na tamat budowy to zacząłem czytać i uczyć się budowania bo może kiedyś mi się przyda,a Tata nie jest skory do opowieści Mam 18 lat także za niedługo wiedza będzie jak znalazł,czy grzać kablami czy wodną podłogówką Nydar-Tata dziękuję za pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 11.05.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Heh, to mamy Arturo72 w wersji mini Pozdrów ojca od największego "brudasa" z forum hehe, jeśli to nie sam Artur w którejś wersji przepoczwarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 11.05.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Żadne przepoczwarzenie,jako,że komp jest wolny na jakiś czas a chciałbym coś łyknąć na tamat budowy to zacząłem czytać i uczyć się budowania bo może kiedyś mi się przyda,a Tata nie jest skory do opowieści Mam 18 lat także za niedługo wiedza będzie jak znalazł,czy grzać kablami czy wodną podłogówką Nydar-Tata dziękuję za pozdrowienia Synu Artura, omijaj to forum z daleka. Dlaczego? spytasz. Zapytaj tatusia Od siebie Ci powiem że tu większej ilości bzdur. bezcelowych kłótni i pysznego chamstwa na kilobit nigdzie wiecej nie znajdziesz. Nie zapominając o beznadziejnej polityce forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 11.05.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Heh, a już współczułem arturowi bo choroba to nic przujemnego a tu patrzę że znowu w pierdlu siedzi, znowu chłopisko gdzieś dał ciała i chyba raczej to przepoczwarzenie Artur mówiłem ci że życzę wszystkiego najlepszego na "nowej drodze życia " ale radziłem również trochę rozwagi i zdrowego rozsądku. Nachalnością sam sobie robisz krzywdę, jeszcze do tego nie doszedłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 11.05.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Co byś nie napisał to wzbudza emocje.Emocje to trące się poglądy.A oto w forum chodzi.Chyba?Chyba że mamy czytać komercję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał-syn Arturo72 11.05.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 (edytowane) Artur mówiłem ci że życzę wszystkiego najlepszego na "nowej drodze życia " ale radziłem również trochę rozwagi i zdrowego rozsądku. Nachalnością sam sobie robisz krzywdę, jeszcze do tego nie doszedłeś Teraz piszę to co Tata prosił żeby napisać: Odwyk od forum jest za zwrócenie uwagi nowych inwestorów na fakt,że pewien instalator pojmujący uczciwość inaczej niż w słowniku języka polskiego,wykonujący wentylację ,instalujący pompy ciepła,który nie lubi swojego nazwiska rodowego zmieniając je i który przed chwilą założył nową działalność gospodarczą bo dotychczasowa mu się...znudziła ? To było wg Władzy złamaniem regulaminu forum. To tyle od Taty a ja idę czytać dalej bo nie interesuje mnie polityka Edytowane 11 Maja 2013 przez Michał-syn Arturo72 żeby nie zbanować się ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 11.05.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 No trochę nie rozumiem odpowiedzi na cytowany tekst. Jeśli chodzi o mnie nigdy nie miałem innej firmy, jest to moja pierwsza, dalej pracuję zawodowo nie żyjąc z tego o czy piszę na forum, tylko dorabiam jak to jest ostatnio w modzie , z tym że o czym piszę wiem dużo, tak mi się wydaje, może tylko wydaje ? nie wiem Czy chodzi o to że tacie znudził się handel pompami i zaczął się promowaniem czegoś już całkiem innego ? Nie ślędzę wątku na bieżąco i może mi coś umknęło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał-syn Arturo72 11.05.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Czy chodzi o to że tacie znudził się handel pompami i zaczął się promowaniem czegoś już całkiem innego ? Nie ślędzę wątku na bieżąco i może mi coś umknęło ? Dokładnie,zaczął sprzedawać...kable grzewcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 11.05.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Po prostu Arturo w końcu zorientował się że jego były wspólnik okazał się jednak być oszustem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 12.05.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Po prostu Arturo w końcu zorientował się że jego były wspólnik okazał się jednak być oszustem. NO własnie chciałem się delikatnie spytać ( nie ma co zniechęcac młodego do forum ) czy to nie przypadkiem wspólnik Artura?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 12.05.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Znowu OFTOP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eremqu 12.05.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Tata ma kilka dni przymusowego odwyku od forum Ale sie ludzie dajecie czarowac. Taki to syn jak kiedys bylo piwo bowman bezalkoholowe - z przmruzeniem oka. Zobaczcie jak pisze I w stopce kolega. Taki Sam hochsztapler jak ta hipka milf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts