Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jasiek71

3293

• Pyxis

3126

• Liwko

2430

• Lobo_M

2212

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żadnych okresów przejściowych, w roku są tylko dwa okresy - grzania i chłodzenia (wygląda na to, że u mnie będzie to raczej okres "nie grzania").

Jakimi rachunkami? Koszty budowy są w dzienniku a zużycie prądu m.in. na ogrzewanie i CWU mam zamiar mieć on-line żeby samemu wiedzieć, kiedy i przy jakich temp. zewn. i wewn. jaki jest pobór.

Mówi się, że optymistom łatwiej w życiu:D

czekamy z niecierpliwością:-)

a u mnie dzis byl inkasent, nawet zamienilam dwa slowa:-)

Hehe dobre. I po jakiego grzyba te bany jak można się przepoczwarzyć szybko.

Żadne przepoczwarzenie,jako,że komp jest wolny na jakiś czas a chciałbym coś łyknąć na tamat budowy to zacząłem czytać i uczyć się budowania bo może kiedyś mi się przyda,a Tata nie jest skory do opowieści ;)

Mam 18 lat także za niedługo wiedza będzie jak znalazł,czy grzać kablami czy wodną podłogówką :)

Nydar-Tata dziękuję za pozdrowienia :)

Żadne przepoczwarzenie,jako,że komp jest wolny na jakiś czas a chciałbym coś łyknąć na tamat budowy to zacząłem czytać i uczyć się budowania bo może kiedyś mi się przyda,a Tata nie jest skory do opowieści ;)

Mam 18 lat także za niedługo wiedza będzie jak znalazł,czy grzać kablami czy wodną podłogówką :)

Nydar-Tata dziękuję za pozdrowienia :)

Synu Artura, omijaj to forum z daleka.

Dlaczego? spytasz. Zapytaj tatusia

Od siebie Ci powiem że tu większej ilości bzdur. bezcelowych kłótni i pysznego chamstwa na kilobit nigdzie wiecej nie znajdziesz.

Nie zapominając o beznadziejnej polityce forum.

Heh, a już współczułem arturowi bo choroba to nic przujemnego a tu patrzę że znowu w pierdlu siedzi, znowu chłopisko gdzieś dał ciała i chyba raczej to przepoczwarzenie :)

Artur mówiłem ci że życzę wszystkiego najlepszego na "nowej drodze życia " ale radziłem również trochę rozwagi i zdrowego rozsądku.

Nachalnością sam sobie robisz krzywdę, jeszcze do tego nie doszedłeś

Artur mówiłem ci że życzę wszystkiego najlepszego na "nowej drodze życia " ale radziłem również trochę rozwagi i zdrowego rozsądku.

Nachalnością sam sobie robisz krzywdę, jeszcze do tego nie doszedłeś

Teraz piszę to co Tata prosił żeby napisać:

Odwyk od forum jest za zwrócenie uwagi nowych inwestorów na fakt,że pewien instalator pojmujący uczciwość inaczej niż w słowniku języka polskiego,wykonujący wentylację ,instalujący pompy ciepła,który nie lubi swojego nazwiska rodowego zmieniając je i który przed chwilą założył nową działalność gospodarczą bo dotychczasowa mu się...znudziła ?

To było wg Władzy złamaniem regulaminu forum.

To tyle od Taty a ja idę czytać dalej bo nie interesuje mnie polityka :)

Edytowane przez Michał-syn Arturo72
żeby nie zbanować się ;)

No trochę nie rozumiem odpowiedzi na cytowany tekst.

Jeśli chodzi o mnie nigdy nie miałem innej firmy, jest to moja pierwsza, dalej pracuję zawodowo nie żyjąc z tego o czy piszę na forum, tylko dorabiam jak to jest ostatnio w modzie :), z tym że o czym piszę wiem dużo, tak mi się wydaje, może tylko wydaje ? nie wiem :)

Czy chodzi o to że tacie znudził się handel pompami i zaczął się promowaniem czegoś już całkiem innego ?

Nie ślędzę wątku na bieżąco i może mi coś umknęło ?