Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jasiek71

3293

• Pyxis

3126

• Liwko

2430

• Lobo_M

2212

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://primadom.eu/pl/c/Termostaty/21

Ktoś ma, używa? Ceny bardzo atrakcyjne, dotykowy model 220zł - ale niewiadomo jak z trwałością..

P.S. a co do wybranych przeze mnie ostatecznie rurek to narazie niezbyt ciekawie..

Zaprosiłem dwóch hydraulików i jednego pogoniłem jak mi powiedział, że tam gdzie nie ma gazu to montują piece na ekogroszek i 'będzie pan zadowolony',

a drugi próbował mi wmówić, że obliczone przeze mnie zapotrzbowanie na ciepło 4kW jest niemożliwe do osiągnięcia i jeszcze wpadł na pomysł, żeby woda z podłogówki szła przez wężownice i wtedy będzie mi 'za darmo' podgrzewać wstępnie cwu :|

Edytowane przez Draken

http://primadom.eu/pl/c/Termostaty/21

Ktoś ma, używa? Ceny bardzo atrakcyjne, dotykowy model 220zł - ale niewiadomo jak z trwałością..

P.S. a co do wybranych przeze mnie ostatecznie rurek to narazie niezbyt ciekawie..

Zaprosiłem dwóch hydraulików i jednego pogoniłem jak mi powiedział, że tam gdzie nie ma gazu to montują piece na ekogroszek i 'będzie pan zadowolony',

a drugi próbował mi wmówić, że obliczone przeze mnie zapotrzbowanie na ciepło 4kW jest niemożliwe do osiągnięcia i jeszcze wpadł na pomysł, żeby woda z podłogówki szła przez wężownice i wtedy będzie mi 'za darmo' podgrzewać wstępnie cwu :|

Drugiego też trzeba było pogonic

http://forum.muratordom.pl/images/mdom_misc/quote_icon.png Napisał mpiekny1 http://forum.muratordom.pl/images/mdom_buttons/viewpost-right.png

A teraz kilka faktów z uczciwości Arturo72:

1. Kiedy powstała spółka Artur72 chciał działać na forum jako zadowolony klient i naganiać klientów.

Nie zgodziłem się na to bo uważałem to za chamstwo i osobiście stworzyłem mu konto ArturWi;

2. Artur był wielokrotnie na budowach klientów z którymi prowadził korespondencje na forum nie przyznając się że on to Arturo72 na forum:

np. rewo66 a chyba nawet i Twaro;

Masz nam tutaj coś do powiedzenia Arturku?

Masz jeszcze czelność tu pisać?

Nienawidzę fałszywych ludzi! A ty takim jesteś.

Gość Arturo72
Masz nam tutaj coś do powiedzenia Arturku?

Przy okazji,zawsze będę zwolennikiem pomp ciepła w rozsądnych cenach obojętnie czy to będzie gruntowa,czy powietrzna.

Dla mnie rozsądna cena to max.20tys.zł,ponad tą kwotę zakup pompy mija się z celem.

Edytowane przez Arturo72

arur było minelo

ale był taki moment , że mocno się wczuwałeś i na moje teksty że powietrzna owszem fajna jest ale nie widzę problemu w paleniu ekogrochem np to uslyszalem od ciebie raczej niepotrzebne teksty że gardzisz takimi ludzmi jak ja że potrafię zmieniać zdanie.

no ale było mineło i spoko luz

artur czasem sobie odpuść

warto tu dla innych żebyś tu był ale daj sobie na luz czasem

Gość Arturo72
arur było minelo

ale był taki moment , że mocno się wczuwałeś i na moje teksty że powietrzna owszem fajna jest ale nie widzę problemu w paleniu ekogrochem np to uslyszalem od ciebie raczej niepotrzebne teksty że gardzisz takimi ludzmi jak ja że potrafię zmieniać zdanie.

no ale było mineło i spoko luz

artur czasem sobie odpuść

warto tu dla innych żebyś tu był ale daj sobie na luz czasem

Co do palenia ekogroszkiem i gazem ziemnym zawsze i wszędzie nie zależnie od sytuacji będę negatywnie nastawiony zresztą podobnie do pomp ciepła za kosmiczną cenę.

Nie zmieniam poglądu jak chorągiewka.

Co do gardzenia to było to napisane pod innym kątem.

eee.. napisałem post po 48h bo myślałem, że wątek zamarł, a wy dalej swoje.. Arturo to Arturo tamto :p

Napisałbym nowy wątek, ale zaraz wszyscy po mnie pojadą i odeślą do tematu 'Ogrzewający elektrycznością - WYSTĄP!!!'

a tymczasem tu swoisty hydepark ;)

jakby komuś się chciało to kilka postów wyżej zadałem pytanie o termostaty PRIMADOM oraz podzieliłem się wrażeniami po wizycie kilku hydraulików..

Stay Heavy!

Heh, tu jest szambo.

A na ekogroszku to nie ma?? to samo.. mam takiego jednego wytwórce-sprzedawcę i jak napiszę coś zle na jego temat to od razu na wątku jest kilkunastu jego obrońców.. takich kilkudziesięcio-postowców;) zresztum o Arturo nie raz, nie dwa, pisałem wszędzie tacy są,ale do cięzkiej cholery co redakcja robi?? dlaczego takich gosci nie wyłapuje? Tylko pozniej zatroskana się odzywa.....jak już mleko się wyleje...

No tak, wystarczyło że pojawiło się nazwisko Piękny, a już post został usunięty.

Szkoda czasu na to forum. Stoi po stronie kombinatorów, manipulatorów, naciągaczy itd. Arturek dostał bana, zaraz potem wystąpił jako syn (który też dostał bana), a teraz powrócił jakby nigdy nic. Ktoś tu chyba struga wariata a my robimy za pensjonariuszy...

Bawcie się dalej sami.