jasiek71 13.05.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Na jakiej wysokości macie sterowniki w pokojach (może centralnie w jednym miejscu?)? u mnie w całym domu obok łączników oświetlenia i jest OK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mic81 14.05.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Proszę uświadomcie mnie w pewnym aspekcie dotyczącym kabli. Jak je się montuje / podłącza. Kabel na podłogę , i później jak to dalej wygląda ? Przez sterownik do tablicy rozdzielczej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 14.05.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Przez 24h zero wpisów... jestem w szoku Ja też !!! Ale ciekawie piszą o wentylacji hybrydowej, między innymi ci, co tu pisali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 14.05.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Ja też !!! Ale ciekawie piszą o wentylacji hybrydowej, między innymi ci, co tu pisali... Podrzuc link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 14.05.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Podrzuc link http://forum.muratordom.pl/showthread.php?209140-Wentylacja-hybrydowa-WMG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 14.05.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?209140-Wentylacja-hybrydowa-WMG No właśnie tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Draken 16.05.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 (edytowane) http://primadom.eu/pl/c/Termostaty/21 Ktoś ma, używa? Ceny bardzo atrakcyjne, dotykowy model 220zł - ale niewiadomo jak z trwałością.. P.S. a co do wybranych przeze mnie ostatecznie rurek to narazie niezbyt ciekawie.. Zaprosiłem dwóch hydraulików i jednego pogoniłem jak mi powiedział, że tam gdzie nie ma gazu to montują piece na ekogroszek i 'będzie pan zadowolony', a drugi próbował mi wmówić, że obliczone przeze mnie zapotrzbowanie na ciepło 4kW jest niemożliwe do osiągnięcia i jeszcze wpadł na pomysł, żeby woda z podłogówki szła przez wężownice i wtedy będzie mi 'za darmo' podgrzewać wstępnie cwu :| Edytowane 16 Maja 2013 przez Draken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 16.05.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 http://primadom.eu/pl/c/Termostaty/21 Ktoś ma, używa? Ceny bardzo atrakcyjne, dotykowy model 220zł - ale niewiadomo jak z trwałością.. P.S. a co do wybranych przeze mnie ostatecznie rurek to narazie niezbyt ciekawie.. Zaprosiłem dwóch hydraulików i jednego pogoniłem jak mi powiedział, że tam gdzie nie ma gazu to montują piece na ekogroszek i 'będzie pan zadowolony', a drugi próbował mi wmówić, że obliczone przeze mnie zapotrzbowanie na ciepło 4kW jest niemożliwe do osiągnięcia i jeszcze wpadł na pomysł, żeby woda z podłogówki szła przez wężownice i wtedy będzie mi 'za darmo' podgrzewać wstępnie cwu :| Drugiego też trzeba było pogonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 16.05.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 lobo mało ci idzie na wodęmi jeden prysznic i straty dobowe to1,8 kwh na dobęmoże kiepski cop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 16.05.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 lobo mało ci idzie na wodę mi jeden prysznic i straty dobowe to1,8 kwh na dobę może kiepski cop Co ja poradze:-) Ps. Arturo jestem w w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 16.05.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Co ja poradze:-) Ps. Arturo jestem w w domu Co ja poradzę,że większość ma większe zużycie cwu od Ciebie o mnie nie wspominajac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.05.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 http://forum.muratordom.pl/images/mdom_misc/quote_icon.png Napisał mpiekny1 http://forum.muratordom.pl/images/mdom_buttons/viewpost-right.png A teraz kilka faktów z uczciwości Arturo72: 1. Kiedy powstała spółka Artur72 chciał działać na forum jako zadowolony klient i naganiać klientów. Nie zgodziłem się na to bo uważałem to za chamstwo i osobiście stworzyłem mu konto ArturWi; 2. Artur był wielokrotnie na budowach klientów z którymi prowadził korespondencje na forum nie przyznając się że on to Arturo72 na forum: np. rewo66 a chyba nawet i Twaro; Masz nam tutaj coś do powiedzenia Arturku? Masz jeszcze czelność tu pisać? Nienawidzę fałszywych ludzi! A ty takim jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 16.05.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 (edytowane) Masz nam tutaj coś do powiedzenia Arturku? Przy okazji,zawsze będę zwolennikiem pomp ciepła w rozsądnych cenach obojętnie czy to będzie gruntowa,czy powietrzna. Dla mnie rozsądna cena to max.20tys.zł,ponad tą kwotę zakup pompy mija się z celem. Edytowane 16 Maja 2013 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 16.05.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 MAM cichą nadzieję że przy całej rodzinie procentowy udział strat będzie mniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 16.05.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 arur było mineloale był taki moment , że mocno się wczuwałeś i na moje teksty że powietrzna owszem fajna jest ale nie widzę problemu w paleniu ekogrochem np to uslyszalem od ciebie raczej niepotrzebne teksty że gardzisz takimi ludzmi jak ja że potrafię zmieniać zdanie.no ale było mineło i spoko luzartur czasem sobie odpuść warto tu dla innych żebyś tu był ale daj sobie na luz czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 16.05.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 arur było minelo ale był taki moment , że mocno się wczuwałeś i na moje teksty że powietrzna owszem fajna jest ale nie widzę problemu w paleniu ekogrochem np to uslyszalem od ciebie raczej niepotrzebne teksty że gardzisz takimi ludzmi jak ja że potrafię zmieniać zdanie. no ale było mineło i spoko luz artur czasem sobie odpuść warto tu dla innych żebyś tu był ale daj sobie na luz czasem Co do palenia ekogroszkiem i gazem ziemnym zawsze i wszędzie nie zależnie od sytuacji będę negatywnie nastawiony zresztą podobnie do pomp ciepła za kosmiczną cenę. Nie zmieniam poglądu jak chorągiewka. Co do gardzenia to było to napisane pod innym kątem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Draken 16.05.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 eee.. napisałem post po 48h bo myślałem, że wątek zamarł, a wy dalej swoje.. Arturo to Arturo tamto Napisałbym nowy wątek, ale zaraz wszyscy po mnie pojadą i odeślą do tematu 'Ogrzewający elektrycznością - WYSTĄP!!!' a tymczasem tu swoisty hydepark jakby komuś się chciało to kilka postów wyżej zadałem pytanie o termostaty PRIMADOM oraz podzieliłem się wrażeniami po wizycie kilku hydraulików.. Stay Heavy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 16.05.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 dziś byłem w jednym z domów forumowicza od grzania prądem i bardzo mi się to spodobalo[tym bardziej ze chałupa ma na tyle dużo skosów ze kubatura jest mała.ale dla mnie ekogroch jest tak samo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 16.05.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Heh, tu jest szambo. A na ekogroszku to nie ma?? to samo.. mam takiego jednego wytwórce-sprzedawcę i jak napiszę coś zle na jego temat to od razu na wątku jest kilkunastu jego obrońców.. takich kilkudziesięcio-postowców;) zresztum o Arturo nie raz, nie dwa, pisałem wszędzie tacy są,ale do cięzkiej cholery co redakcja robi?? dlaczego takich gosci nie wyłapuje? Tylko pozniej zatroskana się odzywa.....jak już mleko się wyleje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.05.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 No tak, wystarczyło że pojawiło się nazwisko Piękny, a już post został usunięty. Szkoda czasu na to forum. Stoi po stronie kombinatorów, manipulatorów, naciągaczy itd. Arturek dostał bana, zaraz potem wystąpił jako syn (który też dostał bana), a teraz powrócił jakby nigdy nic. Ktoś tu chyba struga wariata a my robimy za pensjonariuszy...Bawcie się dalej sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts