Pyxis 20.09.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 to chyba już jakieś samouwielbienie z tymi kablami hehe Pisalem juz, ze to ocieranie lez jest. Ciekawe ile osob majacych kable w podlodze dalo by je drugi raz. 50%? troszke wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 20.09.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 może i tak - bo coś o stopniu skomplikowania przysłowiowego cepa spełnia to samo zadanie, co wasz prom kosmiczny eksploatacyjnie jedynie 2 x drożej Ale jakies zuzycie za zadany okres. Koszta. Mowie o elementarzu do analizy a nie o wodotryskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 20.09.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Cytat Napisał qubic Zobacz postnie wiem co to są tempy poprawka:Cytat Napisał Arturo72 Zobacz postCzy Ty naprawdę jesteś taki tęmpy ?Zużycie na ogrzewanie wg OZC z zyskami bytowymi to ok.5000kWh,PC daje mi COP2,5 czyli zużyje na ogrzewanie 2000kWh czyli o 3000kWh mniej niż gdybym grzał prądem ! Przelicz sobie ile to jest 3000kWh wg własnego widzimisie.... O cwu nie wspomnę bo jeden tylko obmywa brud a drugi się myje tym bardziej nie wiem kto tu jest tęmpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 20.09.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 (edytowane) Ladnie? Ale to co pokazalas to jakies szczatkowe parametry tylko mam nadzieje, bo jesli to calosc, to bardzo ubogo. to jest fragment sezonu grzejnego, można by zrobić ładniej w excelu ale nie ma czasu na pierdoły. bawiłam się pierwszy sezon - teraz wiem ze pokoj zielony zuzywa 0,8 pokoju czerwonego a ten zuzywa 1,2 pokoju niebieskiego itd... takie REAL OZC czyli zerkajac w kuchni na czas pracy kuchni mniej wiecej wiem, ile spalil dom czy reszta pomieszczen - bez odpalania kompa itd... po prostu nie podniecam się tym akurat Edytowane 20 Września 2013 przez Hippek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 20.09.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 (edytowane) może i tak - bo coś o stopniu skomplikowania przysłowiowego cepa spełnia to samo zadanie, co wasz prom kosmiczny eksploatacyjnie jedynie 2 x drożej "wasz prom kosmiczny".. hm... tylko ja nie mam PC hehe jestem obiektywnym obserwatorem tej "dysputy" o domowym COPi a może CAPie Edytowane 20 Września 2013 przez Jacekss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 20.09.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 tym bardziej nie wiem kto tu jest tęmpy Ok,niech to będę ja Ale mniej tępy(chociaż po braku odpowiedzi sytuacja się zmienia) nie odpowiedział mi na pytanie ile w PLN dla niego jest 3000kWh ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 20.09.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 "wasz prom kosmiczny".. hm... tylko ja nie mam PC hehe jestem obiektywnym onserwatorem tej "dysputy" o domowym COPi a może CAPie kupisz, bo Cię zakrzyczą, jak pojdziesz w kable a w ogole bedziesz gość, jak kupisz za kase z kredytu i zamiast ceny x bedzie Cię ona kosztować 2x, bo drugie tyle weźmie bank... i wtedy z COP 2 wyjdzie równiotko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 20.09.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 "wasz prom kosmiczny".. hm... tylko ja nie mam PC hehe jestem obiektywnym onserwatorem tej "dysputy" o domowym COPi a może CAPie do pełnego obiektywizmu to musisz jeszcze "pomacać" oba rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 20.09.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ok,niech to będę ja Ale mniej tępy(chociaż po braku odpowiedzi sytuacja się zmienia) nie odpowiedział mi na pytanie ile w PLN dla niego jest 3000kWh ? już ci napisałem tyle ile masz na fakturze za prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 20.09.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 kupisz, bo Cię zakrzyczą, jak pojdziesz w kable a w ogole bedziesz gość, jak kupisz za kase z kredytu i zamiast ceny x bedzie Cię ona kosztować 2x, bo drugie tyle weźmie bank... i wtedy z COP 2 wyjdzie równiotko 1 Jak nie ma powaznych argumentów to wychodzi się z coraz bardziej bzdurnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 20.09.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 do pełnego obiektywizmu to musisz jeszcze "pomacać" oba rozwiązania widzisz, probleme jest to, że pompiarze nie chcą się podzielić skanem faktur a na twarzy kablarzy jest pewna rysa, którą jest faktura Lobo (musze ją gdziesz poszukać, bo mam printscreena) no ale jak to mówią na budowie: masz łeb i ch..., to kombinuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 20.09.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 (edytowane) już ci napisałem tyle ile masz na fakturze za prąd Taki tępy nie jestem i ograniczam zonie używanie wibratora bo to wpływa na COP domu,także na fakturze będzie wysoki COP Sam osobiscie ciepło z kompa wydalam za okno,zrobiłem sobie taki wyciąg,że z procka ciepło wypływa poza dom... W nówce piekarniku też się nie piecze nic. Leczcie się ludki Edytowane 20 Września 2013 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 20.09.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Taki tępy nie jestem i ograniczam zonie używanie wibratora bo to wpływa na COP domu,także na fakturze będzie wysoki COP Leczcie się ludki wszystko jej zabierz i zgaś swiatło jakiś uprzejmy kablarz przyjmie ją z radością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 20.09.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 do pełnego obiektywizmu to musisz jeszcze "pomacać" oba rozwiązania nie muszę "macać", wystarczy poznać oba rozwiązania i posiadać 3cie inne aby nie popaść w samozachwyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 20.09.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Porównałem to do sekty Ojca Dyrektora Gdyby Ojciec nie miał wsparcia kleru (tych najwyższych), byłby już dawno na wiosce na Ścianie Wschodniej lub "Zimbabwe". To zły przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 20.09.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 kupisz, bo Cię zakrzyczą, jak pojdziesz w kable a w ogole bedziesz gość, jak kupisz za kase z kredytu i zamiast ceny x bedzie Cię ona kosztować 2x, bo drugie tyle weźmie bank... i wtedy z COP 2 wyjdzie równiotko 1 3xpudło nie pójdę w kable, w PC narazie też... więc kredyt mi nie grozi i CAPy magiczne też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 20.09.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 widzisz, probleme jest to, że pompiarze nie chcą się podzielić skanem faktur a na twarzy kablarzy jest pewna rysa, którą jest faktura Lobo (musze ją gdziesz poszukać, bo mam printscreena) no ale jak to mówią na budowie: masz łeb i ch..., to kombinuj pokazałaś im że można pokazać i wychodzi na to że pompiarze to boidoopy są . ale ich na copach wyniesiemy z tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 20.09.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 wszystko jej zabierz i zgaś swiatło jakiś uprzejmy kablarz przyjmie ją z radością To sie chyba nazywa oxymoron, nieprawdaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 20.09.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 pokazałaś im że można pokazać i wychodzi na to że pompiarze to boidoopy są . ale ich na copach wyniesiemy z tego wątku Szkoda ze sie nie stosujesz do tego, co wypisales sobie w stopce. Dobrze by Ci to zrobilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 20.09.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 nie muszę "macać", wystarczy poznać oba rozwiązania i posiadać 3cie inne aby nie popaść w samozachwyt to się pochwal chyba że to alter ego TB co to izoluje od 23 lat ale nikt nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts