Gość Arturo72 20.09.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Gdyby Ojciec nie miał wsparcia kleru (tych najwyższych), byłby już dawno na wiosce na Ścianie Wschodniej lub "Zimbabwe". To zły przykład. Odwrotnie,Ojciec Dyrektor trzęsie klerem(kasa od wyznawców) i dla tego jest jak jest. Nawet JPII nie mógł zrobic z tym porządku. Mafia w zakonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 20.09.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 @ qubic - chwalenie jest dobre dla ludzi z niską samooceną lub wybujałym EGO tak więc teoria spiskowa z TB w roli głównej upada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 20.09.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 wszystko jej zabierz i zgaś swiatło jakiś uprzejmy kablarz przyjmie ją z radością Homo inna raczej nie jest także tutaj nie będzie szans a w ręce miloszenka czy qubica a tym bardziej jaśka to wolałbym jechać do Turcji bo bląd a przy takich ludkach to szkoda dziewczyny bo nawet wykąpac by się nie mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 20.09.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Szkoda ze sie nie stosujesz do tego, co wypisales sobie w stopce. Dobrze by Ci to zrobilo. ok,masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 20.09.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 @ qubic - chwalenie jest dobre dla ludzi z niską samooceną lub wybujałym EGO tak więc teoria spiskowa z TB w roli głównej upada trzeba być czujnym nigdy nie wiadomo kim jest TB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 20.09.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 @ qubic - chwalenie jest dobre dla ludzi z niską samooceną lub wybujałym EGO tak więc teoria spiskowa z TB w roli głównej upada tylko uprzedzam nie wyskakuj tu z cudownymi panelami albo innym dziwactwem wystarczy że z pompiarzami musimy się copać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 20.09.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 tylko uprzedzam nie wyskakuj tu z cudownymi panelami albo innym dziwactwem wystarczy że z pompiarzami musimy się copać a to dobre jest - Pyxis, COPnąć Cię w doopę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 20.09.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 a to dobre jest - Pyxis, COPnąć Cię w doopę? Cmoknij mnie w pompe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 20.09.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 a to dobre jest - Pyxis, COPnąć Cię w doopę? dzięki za zrozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 20.09.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Cmoknij mnie w pompe. tak obrońca moralności-pompiarz odpowiada kobiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 20.09.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 (edytowane) Nie che mi się po raz kolejny odwoływać do inteligencji kablarzy ale ostatnia idiotyczna dyskusja ma coś na celu...i jeśli ktoś mało inteligentny to muszę paru uświadomić o co chodzi. Jeśli tego nie widzicie to...pozostańcie z kablami i WMG Maluxa jakoś nikt nie atakuje o zużycie...piekarnika. Edytowane 20 Września 2013 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 20.09.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 a to dobre jest - Pyxis, COPnąć Cię w doopę? Cmoknij mnie w pompe. i na tym najlepiej zakończyć tą dyskusję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 20.09.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 tylko uprzedzam nie wyskakuj tu z cudownymi panelami albo innym dziwactwem wystarczy że z pompiarzami musimy się copać Nie porównuj kabli do wodnej podłogówki,tam można podpiąć wszystko nie tylko PV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imrahil 21.09.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Jesli bys tego piekarnika uzywal baaardzo duzo (zalozenie akademickie) to Twoja PC na CO zuzyla by 0 KWh, czyli grzalbys chalupe z COP = 1. Widzisz o co chodzi? Kable też zużyłyby 0, ale ja też nie wiem jaki to ma związek z ogrzewaniem. Masz dwa takie same domu (identyczne), ale jeden z pompą ciepła, drugi z kablami, porównujesz zużycie prądu na CO + CWU przez oba i wiesz ile zaoszczędziłeś inwestując w pompę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 21.09.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Kable też zużyłyby 0, ale ja też nie wiem jaki to ma związek z ogrzewaniem. Masz dwa takie same domu (identyczne), ale jeden z pompą ciepła, drugi z kablami, porównujesz zużycie prądu na CO + CWU przez oba i wiesz ile zaoszczędziłeś inwestując w pompę. i tutaj jeszcze rozważ to co jasiek napisał , zgoda masz dwa takie same domy jeden z kablami ,drugi z PC i niby ten drugi powinien mniej płacić. ale dziwnym trafem przy porównaniu rachunku za prąd z obu tych domów mamy podobne faktury za całość nie zastanawia cię to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 21.09.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 i tutaj jeszcze rozważ to co jasiek napisał , zgoda masz dwa takie same domy jeden z kablami ,drugi z pc i niby ten drugi powinien mniej płacić. Ale dziwnym trafem przy porównaniu rachunku za prąd z obu tych domów mamy podobne faktury za całość nie zastanawia cię to? bzdura! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 21.09.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Cmoknij mnie w pompe. Tym argumentem mnie przekonales. Dziś juz nie zdążę, ale w poniedziałek rano jadę kupić PC i będę tak za...sta, jak Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 21.09.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Cmoknij mnie w pompe. wiesz, tak trochę rozumiem Twoje myslenie:D elewacje im później zrobisz, tym dłużej bedzie jak nowa:D no chyyyba, ze elewacja stoi w kotłowni i burczy noca:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 21.09.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 tylko uprzedzam nie wyskakuj tu z cudownymi panelami albo innym dziwactwem wystarczy że z pompiarzami musimy się copać spokojnie jak to zwykle trzeba ... z umiarem z umiarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 21.09.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 we wrzesniu poszłona co 13 kg brykietu+ 2-3 kg brzozy na podpałke=8 zł w polowie domu 24-25 reszta 21-22przy odpowiednim rozmieszczeniu wnetrz i szyb przy podłogówce wod nie ma ZADNEGO problemu ze sterowaniemz cwu mieszczę się w 3 kwh dobagdybym uparl się to obyłoby się z kominkiem ale kobiety rządzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts