Roksanka 28.02.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Witam Serdecznie ! Zapraszam wszystkich do wpisywania swoich komentarzy i uwag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 23.05.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Trzymam kciuki i pozwolę sobie zaglądać do Waszego dziennika i podglądać postępy! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 23.05.2008 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Witaj w naszych skromnych progach i zapraszam serdecznie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 23.05.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 o jaaa!!! ale mieliście tłumy dzisiaj na budowie!! Ilu osobową masz ekipę? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 24.05.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 ...hi hi..tak,tłumu było sporo.Nawet sąsiedzi przyszli popatrzeć...Co do pracowników-mamy dwóch murarzy i dwóch pomocników a ta reszta to tylko pomagierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 24.05.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 No ładnie. Tylko jak kogoś trzeba do pomocy to ani widu ani słychu I nie ma to jak ciekawscy sąsiedzi- moi też na drodze wystawali i tylko słyszałam jak pod nosem mówili "oj za szybko to idzie, oj nie dobrze, oj za szybko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i grzegorz 27.05.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Zaglądam i widzę, że rozpoczęliście zmagania z budową. Pamiętam jak byliśmy na tym etapie... pierwsze wykopy, pierwszy beton... jak to cieszy!!! Życzę samych radości z budowania. Kibicuję, będę śledzić postępy, domek zapowiada się sympatycznie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 28.05.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witaj.Odwiedziłam i poczytałam Twój dziennik...I widać,że już jesteście duuużo dalej z budową Bardzo mi się podobaja Twoje inspiracje.Muszę spróbować wkleić jakieś moje wybrane Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 02.06.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Roksanka jak masz to wrzuć fotki ze ścianami chętnie pooglądamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 02.06.2008 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Już sie robi Fotki wgrane.Coś mi nie chciały w chodzić Dlatego nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 a jaki jest stan aktualny? zapisuję się jako czytelnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 02.06.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Przeczytałam twój dziennik. Podoba mi się wybrany przez Ciebie projekt. Zmiany, które zrobiliście są moim zdaniem bardzo trafne. Ja też chciałabym mieć chociaz częściowo zadaszony taras. Będę Wam kibicować w waszej "budowlanej przygodzie". Życzę postępów na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 02.06.2008 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 a jaki jest stan aktualny? zapisuję się jako czytelnik Witam Cię w moich komentarzach Pozwoliłam sobie zajrzeć w Twój dziennik Wasza budowa jest już na dalszym planie.Dom jest duży i ciekawy.Twoje meble kuchenne są też w moim stylu ( oryginalny kolor też), ciekawi mnie wycena życzę powodzenia na wszystkich pozostałych etapach budowy. Obecnie mamy ocieplone fundamenty(pokryte folią) i jesteśmy w trakcie zasypywania ziemią Jeszcze daleko nam do Was....Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Kochana to tylko jeden krok wstecz Zobaczysz że kilka dni i mnie dogonisz Wyceny też jestem sama ciekawa. Zobaczymy co nam powiedzą. Koledze zaśpiewali 20 tys. w porównaniu z Rustem 40. Było nie było dwa razy mniej. Ale ile on tam miał tej zabudowy to bóg raczy wiedzieć. P.S. Zapraszam do odwiedzania mnie od czasu do czasu - będzie mi bardzo miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.06.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Twój wątek z komentarzami jest (zakładam że przez pomyłkę) w dziale dzienniki budowy a nie w dziale z komentarzami do dzienników. Poprosiłam Edzię żeby Ci pomogła się przenieść - wtedy będzie łatwiej go wytropić Mam nadzieję że nie masz mi za złe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 03.06.2008 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Hej.Wiem,że mam źle wprowadzone komentarze Próbowałam to poprawić ale jakoś nie wychodzi mi A jeśli chodzi o wyprzedzenie Was to nie damy rady bo jesteśmy na etapie sprzedaży mieszkania ( nie chcemy jeszcze brać kredytu)Więc teraz pewnie troszkę staniemy No ale to się okaże... Dziękuję za zaproszenie na pewno będę częstym gościem Miłego dnia Roksana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 No tak. Kasqa niestety rulez. Bez niej pędzić się nie da. A u nas kasa w banku jest a i tak sie wleczemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 03.06.2008 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Hi hi... Nie narzekaj idzie Wam super.A dom będzie śliczny i taki inny.Jestem ciekawa jak go wykończycie? Ale to już będę śledzić na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Sama jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 04.06.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Roksanka Kuchnia bardzo ciekawa- ja niestety nie mam tyle miejsca, żeby taką upchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts