efilo 04.06.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Kuchnia bombowa Jak zresztą większość z tej gazety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 12.06.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 No to teraz mury do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 12.06.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Pięknie Wam idzie ,my wszystko robimy sami i niestety aż tak nie przybywa Budowa- budową ,ale najbardziej zazdroszczę najmłodszego pracownika śliczna dzidzia z kucykami,ja mam dwóch synów Maciusia 8l i Maksia 5l więc sama rozumiesz . Serdecznie pozdrawiam i z chęcią będę śledziła postępy waszej budowy,ja też stale marzę na temat kuchni może dlatego ,że jak w obecnej się obracam to d... zrzucam talerze- taka wielka pozdrawiam Dana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 12.06.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Piękną macie działeczkę i dom też bardzo ładny. W tych barwach wygląda na taki dostojny. Ciekawa jestem czy będziecie zmieniać kolory dachu i elewacji, czy zachowacie oryginalny wygląd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 13.06.2008 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Witaj Dana1s! Zazdrościsz mi Zuni więc proponuję zrobić to samo co my do trzech razy sztuka hi hi Dziewczynki są słodkie ale chłopców chyba chowa się łatwiej Moi chłopcy mieli 8l. i 6l. gdy urodziła się Zunia.Twoje dzieci są w podobnym wieku.... Co do Twojej maleńkiej kuchni-nie długo będziesz miał większą i nie będziesz zawadzać d... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 13.06.2008 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Piękną macie działeczkę i dom też bardzo ładny. W tych barwach wygląda na taki dostojny. Ciekawa jestem czy będziecie zmieniać kolory dachu i elewacji, czy zachowacie oryginalny wygląd? Witaj Dzięki za miłe słowa Działka ma swój urok.My mówimy na nią Zielona dolina.Tak nam się kojarzy Nasz domek będzie w tych barwach czyli białe ściany,ciemno-grafitowa dachówka a cokół też grafitowy ( mamy w planie obłożyć kamieniem-grafitowym) ale to się jeszcze okaże Wasz dom już prawie gotowy ślicznie wyszły te półki wnękowe,klatka schodowa tez ciekawie się prezentuje....Dużo by tu wymieniać.Będę śledzić i kibicować do zakończenia remontów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 16.06.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Piięknie u Was. Sąsiadów w sam raz- nikt sobie w okna nie patrzy wklejajcie koniecznie następne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 16.06.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Witaj Roksanko Widzę , że stan zerowy macie z grubsza za sobą, teraz to domek będzie rósł w oczach A swoją drogą macie bardzo ładny projekt, bardzo przestronny wasz dom będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 17.06.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Witaj Fillette! Cieszę się,że dom Ci się podoba Mam nadzieję,że będzie przestronny i wygodny Ciężko było nam się zdecydować jaki projekt wybrać tyle ich jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.06.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 A w dodatku to determinuje wszystko potem. Jak źle wybierzesz to potem już tylko łatasz dziury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 07.07.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Witam, ale zasuwacie na tej budowie aż miło fajnie jest popracować na swojej budowie, ja już nie mogę sie samemu doczekać powodzenia i wytrwałości na kolejne etapy budowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 08.07.2008 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Witaj Naleśniku! Miło,że wpadłeś do mojego dziennika.Już myślałam,że nikt tu nie zagląda Muszę nadrobić zaległości w dzienniku i wgrać nowe fotki bo już jesteśmy dużo dalej Wreszcie coś widać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.07.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Witaj Naleśniku! Miło,że wpadłeś do mojego dziennika.Już myślałam,że nikt tu nie zagląda Muszę nadrobić zaległości w dzienniku i wgrać nowe fotki bo już jesteśmy dużo dalej Wreszcie coś widać. Pozdrawiam. Nie bluźnij! nie zagląda to właścicielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 09.07.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 może Roksana tak jak ja nie może się połapać kogo czyta ,gdzie pisze komentarz bo dla mnie to troche powinno być zmienione ,powinnam mieć okienko gdzie sie udzielam w komentarzach lub piszę chyba że jest coś takiego tylko ja troche nie to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.07.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 powinnam mieć okienko gdzie sie udzielam w komentarzach lub piszę chyba że jest coś takiego tylko ja troche nie to to yyyy znaczy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 09.07.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 nie wiesz ........... powinno być tak jak otwierm stronę forum powinno być takie pole czy jak to nazwać w którym wątku gdzie sie udzielam , bardzo często piszę z dziewczynami na forum psach i mam tam właśnie takią informację gdzie z kim i o czym, tutaj też to powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.07.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 no brzmi super niestety tu nie ma. masz tylko powiadomienia na maila o nowych odpowiedziach w wątkach które śledzisz bądź na które odpowiadasz. a ja żaluję jednego - że w nazwach dzienników nie ma nicku - ciągle mi się mylą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 09.07.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 masz rację byłoby lepiej ,każdy z nas musiałby to sobie zmienić i ja chyba to zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.07.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 jak jest dziennik Amtli Nefer czy Braży to od razu wiem o co chodzi. oczywiście kilka dodatkowych pamiętam ale niestety z nowymi to mam problem. Ty to chociaż masz imie podobne do nicka choć z Roksanką mi się myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 09.07.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 ......a ja żaluję jednego - że w nazwach dzienników nie ma nicku - ciągle mi się mylą e'tam niektórzy w nazwach dzienników maja "nicki ";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts