Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA Roksany i Piotra

Recommended Posts

• Odpowiedzi 117
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
Witajcie :D po czasie... Nie było mnie tu od jakiś dwóch m-cy i jestem mile zaskoczona,że ktoś tu zagląda :D My sprzedaliśmy mieszkanie i przeprowadziliśmy się na tymczasowe lokum :D -DO MOICH TEśCIóW- :lol: hi hi Ale jak narazie wszystko się dobrze układa :D Mamy bliżej do naszego domku.Internet mam dopiero od dwóch dni :x :evil: Dlatego dopiero mogę cokolwiek napisać :cry: Dziękuję za wpisy i cierpliwość :D Witam następnych nowych właścicieli -GLORII- :D

Witam Roksanko. Od jakiegoś czasu razem z mężem śledzimy Wasz dziennik budowy gdyż także mamy projekt pięknej Glorii. Z tego co widze to dzieli nas tylko ok. 30 km. My w tym roku dopiero rozpoczniemy i robimy same fundamenty domu, natomiast budujemy także garaż z pomieszczeniem gosp., i kotłownią i to będzie zrobione w całości w tym roku, a reszta mamy nadzieje że na wiosne. Nie możemy doczekać się kolejnych Waszych fotek!! Pozdrawiamy

:D :D :D Witaj Mirelko! Bardzo się cieszę,że tak blisko mieszkamy :lol: Może chcielibyście zobaczyć budowę na żywo? Jak co to zapraszam :lol: Pozdrawiam.

Witam ,

bardzo chętnie byśmy obejrzeli domek, mamy troche dylematów i pomysłów więc napewno by nam to pomogło. Budujecie go w Grudziądzu czy okolicach? To mam nadzieję że jeszcze się "zgadamy" kiedy byśmy mogli "wpaść" z wizytą. Pozdrawiamy

Witam ,

bardzo chętnie byśmy obejrzeli domek, mamy troche dylematów i pomysłów więc napewno by nam to pomogło. Budujecie go w Grudziądzu czy okolicach? To mam nadzieję że jeszcze się "zgadamy" kiedy byśmy mogli "wpaść" z wizytą. Pozdrawiamy

:D Budujemy w okolicy a dokładnie w Nowej Wsi :lol: Na pewno jakoś się umówimy :lol: Może macie też jakieś ciekawe pomysły i trochę podpowiecie :oops: :lol: ...Miłego dnia.

Hej Roksanko, cieszę się że idziecie coraz bardziej do przodu i trochę Wam zazdroszczę bo my jeszcze nic nie zaczeliśmy :( . kiedy przeglądamy Wasz dziennik to aż sobie wzdychamy i nie możemy się doczekać kiedy nasz domek będzie tak wyglądał :D pozdrawiamy

:D Cześć Mirelko!

Cieszę się,że Wam się podoba :lol: :lol: :lol: .

Wiem,jak to jest gdy się patrzy na cudze budowy :oops: :-? :D My też najpierw podpatrywaliśmy :oops: zanim zabraliśmy się za nasz domek... Jak już zaczniecie Waszą budowę to już będzie leciało.... nim się obejrzysz dom już będzie :D .My jak już wiesz budujemy systemem gospodarczym,więc też idzie dużo wolniej niż gdyby stawiała nam wszystko firma. :roll: :oops: Teraz obserwujcie i planujcie :D :lol: Pozdrawiam pa pa