naLeśnik 05.08.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Chwilkę mnie nie było w twoim dzienniku, a tu proszę już mury!! tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 07.08.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Hello Roksanka jak tam budowa ? Co u Was nowego? pozdrawiam Dana wklej jakieś nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scyzoryki 08.08.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 witaj Mirelko! no to jest nas więcej jak się okazuje - zwolenników Glorii. A nasza Roxi coś nie pisze , nie wkleja... Pewnie przyjdzie taki czas, że jak wklei fotę to nam wszystkim szczęki opadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 14.08.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 no właśnie... fotki fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 17.08.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Inwestorzy pewnie na wakacjach !!, dlatego brak nowych fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 06.09.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Halo halo! proszę się nie opuszczać we wpisach! czekamy na relację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 12.09.2008 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Witajcie po czasie... Nie było mnie tu od jakiś dwóch m-cy i jestem mile zaskoczona,że ktoś tu zagląda My sprzedaliśmy mieszkanie i przeprowadziliśmy się na tymczasowe lokum -DO MOICH TEśCIóW- hi hi Ale jak narazie wszystko się dobrze układa Mamy bliżej do naszego domku.Internet mam dopiero od dwóch dni Dlatego dopiero mogę cokolwiek napisać Dziękuję za wpisy i cierpliwość Witam następnych nowych właścicieli -GLORII- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 13.09.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 No Roksanko! To teraz się nie wymigasz. Wklejaj fotki i się chwal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 13.09.2008 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Wgrałam już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 13.09.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Coraz piękniej. Jeszcze chwilka i będzie dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 13.09.2008 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Oj chyba nie taka chwilka!!! Od poniedziałku dopiero zaczynamy dach U Was to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 16.09.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Witam Roksanko. Od jakiegoś czasu razem z mężem śledzimy Wasz dziennik budowy gdyż także mamy projekt pięknej Glorii. Z tego co widze to dzieli nas tylko ok. 30 km. My w tym roku dopiero rozpoczniemy i robimy same fundamenty domu, natomiast budujemy także garaż z pomieszczeniem gosp., i kotłownią i to będzie zrobione w całości w tym roku, a reszta mamy nadzieje że na wiosne. Nie możemy doczekać się kolejnych Waszych fotek!! Pozdrawiamy Witaj Mirelko! Bardzo się cieszę,że tak blisko mieszkamy Może chcielibyście zobaczyć budowę na żywo? Jak co to zapraszam Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirelka 17.09.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Witam , bardzo chętnie byśmy obejrzeli domek, mamy troche dylematów i pomysłów więc napewno by nam to pomogło. Budujecie go w Grudziądzu czy okolicach? To mam nadzieję że jeszcze się "zgadamy" kiedy byśmy mogli "wpaść" z wizytą. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 17.09.2008 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Witam , bardzo chętnie byśmy obejrzeli domek, mamy troche dylematów i pomysłów więc napewno by nam to pomogło. Budujecie go w Grudziądzu czy okolicach? To mam nadzieję że jeszcze się "zgadamy" kiedy byśmy mogli "wpaść" z wizytą. Pozdrawiamy Budujemy w okolicy a dokładnie w Nowej Wsi Na pewno jakoś się umówimy Może macie też jakieś ciekawe pomysły i trochę podpowiecie ...Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 18.09.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Gratuluję więźby i psicy przeuroczej of kors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 19.09.2008 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirelka 23.09.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Hej Roksanko, cieszę się że idziecie coraz bardziej do przodu i trochę Wam zazdroszczę bo my jeszcze nic nie zaczeliśmy . kiedy przeglądamy Wasz dziennik to aż sobie wzdychamy i nie możemy się doczekać kiedy nasz domek będzie tak wyglądał pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 23.09.2008 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Cześć Mirelko! Cieszę się,że Wam się podoba . Wiem,jak to jest gdy się patrzy na cudze budowy My też najpierw podpatrywaliśmy zanim zabraliśmy się za nasz domek... Jak już zaczniecie Waszą budowę to już będzie leciało.... nim się obejrzysz dom już będzie .My jak już wiesz budujemy systemem gospodarczym,więc też idzie dużo wolniej niż gdyby stawiała nam wszystko firma. Teraz obserwujcie i planujcie Pozdrawiam pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 24.09.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Witaj piękny ten Twój domek ale z robotą posunęliście poszliście do przodu, bardzo ciekawe rozwiązanie z okragłymi okienkami. gratuluje i życzę powodzenia na kolejne etapy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 24.09.2008 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Dzięki,dzięki....za słowa otuchy... Mnie się domek też już podoba.Ale gdzie tu dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts