Monis 26.09.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Wow! Ale macie wielgachne okna jadalni! Mam nadzieję, że się zgodzi z wylewką Coraz ładniej u Was. Już nie mogę się doczekać dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 28.09.2008 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Taakkk...wielgachne i takie chciałam Te okna były zaplanowane od początku budowy,więc wszystko pasuje No ale u Was to też jest na co popatrzeć Zazdroszczę tego etapu budowy.... My jeszcze musimy się pomęczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 01.10.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Witaj Roksanka ,dawno mnie tu nie było a tu takieeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zmiany okna masz bajeczne ja chciałam szprosy ,ale mój luby nie no i nie mam Teraz to z górki ,dach idzie bardzo szybko ,a potem to już błyskawicznie. U mnie, nawet nie wiem kiedy ,zrobili instalacje a teraz tynkują domek pozdrawiam Dana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 02.10.2008 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Witaj Dano! Bardzo się cieszę,że do mnie zajrzałaś Tak, okna nam też się podobają i cieszę się,że innym również... Co do dachu ... u nas idzie bardzo powoli Panowie mają problem jak go zrobić Przez ten balkon,który sobie zażyczyłam No cóż trzeba coś wymyślić A po za tym pogoda też nie specjalna... no i tak się wlecze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 02.10.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 ...no tak,zawsze jakieś problemy ,ale takie jest życie! Panowie coś wymyślą i będzie super,tylko cierpliwości w końcu od tego są a jeżeli chodzi o Twoje pomysły na domek to nie rezygnuj oni pogłówkują i będzie ok i Ty będziesz zadowolona !!!! W końcu to Twój dom!!!!!!!!! Pozdrowionka Dana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirelka 08.10.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Hej Roksanko Jak tam Wasz dach? ruszyliście dalej coś? pozdrawiamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 09.10.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 ..... Panowie mają problem jak go zrobić Przez ten balkon,który sobie zażyczyłam No cóż trzeba coś wymyślić ... a dokładnie o co chodzi z tym balkonem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scyzoryki 15.10.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Witam wszystkich a zwłaszcza Ciebie Roksi. Zastanawialiśmy się z mężem co się stało, że Cie nie ma tak długo, no ale jak sobie poczytałam to już wszystko zrobiło się jasne! Powiem Ci, że pięknie ta Gloria zaczyna wyglądać. aż jestem dumna, że też będziemy w takim domku mieszkać . My jednak musimy zrezygnować z wykuszu, mimo , że prezentuje się świetnie! Niestety nie mielibyśmy gdzie postawić kredensu , bo wszędzie dookoła są okna i nie ma kawąłka ściany. Roksi - wielka prośba - wyslij mi na adres [email protected] zdjęcia zwłaszcza ostatnie bo nie otwierają mi sie w Twoim dzienn9ku, jak masz fotki z wewnątrz to równiez- no i obiecałas tę łazienkę pod schodami pokazac. dobrze? dziekuje ci , marysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scyzoryki 15.10.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Witam wszystkich a zwłaszcza Ciebie Roksi. Zastanawialiśmy się z mężem co się stało, że Cie nie ma tak długo, no ale jak sobie poczytałam to już wszystko zrobiło się jasne! Powiem Ci, że pięknie ta Gloria zaczyna wyglądać. aż jestem dumna, że też będziemy w takim domku mieszkać . My jednak musimy zrezygnować z wykuszu, mimo , że prezentuje się świetnie! Niestety nie mielibyśmy gdzie postawić kredensu , bo wszędzie dookoła są okna i nie ma kawąłka ściany. Roksi - wielka prośba - wyslij mi na adres [email protected] zdjęcia zwłaszcza ostatnie bo nie otwierają mi sie w Twoim dzienn9ku, jak masz fotki z wewnątrz to równiez- no i obiecałas tę łazienkę pod schodami pokazac. dobrze? dziekuje ci , marysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 15.10.2008 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 ..... Panowie mają problem jak go zrobić Przez ten balkon,który sobie zażyczyłam No cóż trzeba coś wymyślić ... a dokładnie o co chodzi z tym balkonem?? Hejka No... z tym balkonem... to...chodzi o to ,że w projekcie go nie było i naniesione są zmiany ,które były źle zrobione No ale już wszystko jest ok PO BURZY ZAWSZE WYCHODZI SłOńCE... Miło,że wpadłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 15.10.2008 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Witam wszystkich a zwłaszcza Ciebie Roksi. Zastanawialiśmy się z mężem co się stało, że Cie nie ma tak długo, no ale jak sobie poczytałam to już wszystko zrobiło się jasne! Powiem Ci, że pięknie ta Gloria zaczyna wyglądać. aż jestem dumna, że też będziemy w takim domku mieszkać . My jednak musimy zrezygnować z wykuszu, mimo , że prezentuje się świetnie! Niestety nie mielibyśmy gdzie postawić kredensu , bo wszędzie dookoła są okna i nie ma kawąłka ściany. Roksi - wielka prośba - wyslij mi na adres [email protected] zdjęcia zwłaszcza ostatnie bo nie otwierają mi sie w Twoim dzienn9ku, jak masz fotki z wewnątrz to równiez- no i obiecałas tę łazienkę pod schodami pokazac. dobrze? dziekuje ci , marysia Witam. Szkoda mi tego wykuszu bo tak naprawde to zdobi ten dom na zewnątrz i wewnątrz. Ale to już od Was zależy... Fotki wyślę . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirelka 24.10.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 hej Roksanko jak tam idzie budowa dachu? a może już skończony jest i się nic nim nie chwalisz .My nadal czekamy na naszego murarza więc u nas się nic nie dzieje . Pozdrawiamy cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 25.10.2008 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Witaj Mirelko! Tak,więźbę dachu mamy skończoną i od środy mają nam przykrywać NARESZCIE!!! Tak długo jak u nas to chyba nikt nie miał robionego dachu... A do tego jeszcze deszcze... Panowie powiesili wianek i dzisiaj będą świętować Muszę wgrać fotki i uzupełnić dziennik A teraz idę pichcić pa pa http://img300.imageshack.us/img300/8003/polmiskiwedlinzastawasnfm1.th.jpghttp://img300.imageshack.us/images/thpix.gif http://img207.imageshack.us/img207/9051/piwott2.th.jpghttp://img207.imageshack.us/images/thpix.gif http://img136.imageshack.us/img136/7273/duzedrinki2wv2.th.jpghttp://img136.imageshack.us/images/thpix.gif SWIęTUJCIE RAZEM Z NAMI... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 28.10.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Gratuluje i ja wianka ) U mnie tez już teraz powinny stać krokwie, ale firma dała ciała....mam nadzieje że zaraz po Wszystkich Świętych nadrobią zaległości. Powodzenia w kolejnych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 28.10.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Dzięki Naleśniku Widzisz jak to jest z tymi dachami....wlecze się robota i ciągle coś się dzieje... bynajmniej tak było u nas No ale cieszę się z tego co już mamy Dzięki,że wpadłeś pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 08.12.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 .... teraz pora na dach...a może już on jest? coś ostatnio dawno nowych fotek nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 08.12.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 ...fotek nie było ...ale już są Pozdrawiam cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 08.12.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 o kurcze jak dawno tu nie zaglądałam a tyle się zmieniłojeszcze trochę a będzie SSZ czego ogromnie gratuluję, a okna faktycznie ładne takie w moim stylu i szprosiki łał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksanka 09.12.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Dzięki...dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 21.12.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt wspaniałych, podarunków, dużych, małych, a ja życzę, moi mili,:* byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy, pisząc wiersz pięknych wydarzeń. Może cicho bez hałasu Nie zważając na bieg czasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może siedząc przy kominie, tulić sercem swą rodzinę, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu wór napada, sypiąc bliskim pyłek życzeń, tego Wam dziś właśnie życzy.... Agata z rodzinką http://images35.fotosik.pl/42/d78a2f1c7ab2b5f2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts