windows 28.02.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Mam pytanie chcę kupić większa ilość styropianu /na cały dom/ , ale nie wiem czy moge go przechowywać pod wiatą, chodzi mi oto czy myszki lub inne gryzonie nie uszkodzą go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 28.02.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Styropianowy też nie pomaga długie wystawianie na słoneczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 28.02.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Mam pytanie chcę kupić większa ilość styropianu /na cały dom/ , ale nie wiem czy moge go przechowywać pod wiatą, chodzi mi oto czy myszki lub inne gryzonie nie uszkodzą go. na jak długo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 28.02.2008 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 6-8 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 29.02.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 jak ma isc w posadzki itp to zabezpiecz i kontroluj jesli do ocieplenia to moze jednak odpuśc - albo dobrze zabezpiecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotru7 29.02.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Styropian może sobie leżakować o ile jest zabezpieczony przed promieniami słonecznymi, bo zachodzi reakcja no i przed gryzoniami, ale te zrobią mniej szkód niż słońce o ile to nie jest plaga myszy A jak styropian sobie trochę poleży to nawet lepiej bo jak jest popyt to producenci często za krótko go leżakują i potem u klienta się może kurczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba7070 29.02.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 U nas też już leży na działce, zarówno podłogowy jak i elewacyjny, jest dobrze zabezpieczony, fakt, że za 2 miesiące już będzie w i na domku, bardziej się obawialiśmy wichur co by nam wiaterek go po okolicznych polach nie porozrzucał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts