chata07 28.02.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Witam wszystkich właśnie zaczynam się budować,choć to za dużo powiedziane, bo dziś odebrałam pozwolenie na budowę. I mam prośbę. Podajcie namiary na kierownika budowy, dobrego, który będzie sprawdzał budujące ekipy. wydaje mi się,że fachowiec więcej zauważy niż ja,chociaż też będę sprawdzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 28.02.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Witaj Jeszcze powiedź skąd jesteś poza tym najlepiej poszukaj grupy swojego miasta...na pewno znajdzie sie takowa na forum Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chata07 29.02.2008 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 no tak. Wydawało mi się,że wpisałam,gdzie będę i że wpisuję się na forum budujących w rejonie Grodzisk-Nadarzyn.Buduję się w Żabiej Woli. Nie znalazłam informacji i kierowniku stąd pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.02.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 dopisz się do swojej grupy klikając "Odpowiedz", a nie "Nowy temat"http://forum.muratordom.pl/grupa-nadarzynsko-grodziska,t19329.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts