aneczka115a 28.02.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 A więc prosze o komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beba 03.03.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Witam No to widzę, że zaczyna się toczyć ta cała machina, tym bardziej, że prognozy pogody obiecujące na wiosnę. Życzę wielu takich radości jak dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneczka115a 04.03.2008 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Dzieki że mnie odwiedziłaś, jeszcze nic sie jakoś bardziej tu nie dzieje. No ale może nie długo zacznie . Fajna sprawa budowa stres jak nie wiem ale jest oki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beba 07.03.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Te Wasze fotki takie sympatyczne, że mam wrażenie jakbym Was znała z widzenia albo przynajmniej gdzieś przelotem widziała.Jeśli można wiedzieć to gdzie budujecie domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneczka115a 10.03.2008 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Wiesz my się budujemy w okolicach olsztyna to na mazurach... a wy skąd jesteście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneczka115a 10.03.2008 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Hej Wiesz wy też jesteście bardzo sympatyczni i macie markę samochodu w których moj emil sie kocha hihi . Fajnie fajnie Kurczę u was się coś rusza a u mnie to biednie bo kur.... nawet nie mam pozwolenia na budowę no tak mnie to denerwuje że tragedia szok juz nie mogę się doczekać koparki ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beba 10.03.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 My w okolicach Częstochowy. Szkoda, że ten Olsztyn to nie ten nasz częstochowski bo byśmy nawiedzili waszą inwestycję A samochód bajka (e38 740iL) sama się zakochałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneczka115a 10.03.2008 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 My mamy starszą ale jest tez spoko A u was co się dzieje na działeczce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agateczka1987 17.04.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Witaj Aniu.Właśnie obejrzałam i przeczytałam Twój dziennik budowy.Fajnie, że juz coś macie. My najpierw też kupiliśmy pustaki i myślałam, że sie rozpłaczę jak mąż rozładował je na placu budowy.Niesamowite przeżycia patrzeć jak rośnie twój wymarzony dom.Czekam na dalszewpisy w Dzienniku i będę wWam kibicować.Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts