kaasieek 28.02.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 ....nie trudno się doyślic jak mam imię witam wszystkich bardzo sedecznie ! Niestety projekt domu nie jest jeszcze wybrany.... Na placu boju zostały 3 typy i mam nadzieję że lektura tego forum pozwoli nam ( czyli mnie i mojemu mężowi ) dokonać słusznego wyboru Pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 28.02.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Kasiu /odgadłam Twoje imię? / witam Cię bardzo serdecznie /elutek = Ela / jakie 3 typy bierzecie pod uwagę? może coś doradzę - jako już mieszkająca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 29.02.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Witam i ja osoby będące na przecudnym etapie wyboru projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaasieek 29.02.2008 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Cześć Elu Na chwilę obecną główne 3 typy to: BARWNY WDZIĘCZNY GUSTOWNY wszystkie Muratora ( właściwie powinnam tu wkleić linki do projektów ale jako że jestem w pracy nie otwierają mi się żadne projekty ze strony ....jakieś dziwne blokady ?? hmm...) Ogładam te projekty z wszystkich stron, mebluję wirtualnie każdy pokój i wybór jest trudny. A jeszcze znając życie jak wróci mój mąż po kilkudniowej nieobecności to oznajmi mi że znalazł jeszcze inny FAJNY projekt i chyba tak będziemy wybierać te projekty do samej emerytury Grzegorz Saczek, taaakkk.....etap przecudny tylko czemu my tak mało zdecydowani ... hehe.... Ale zagłębiam się powoli w lekturze forum i wiem że dobrze trafiłam....kopalnia i skarbnica wiedzy Pozdrawiam serdecznie i tych budujących i wybudowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alenrok 14.03.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 alenrok czytaj wspak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apinka 18.03.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Taaaak. O trudnym wyborze idealnego projekty coś wiem A działeczkę już macie? My jeszcze nie, ale może już wkrótce... Czekamy na kredyt Witam i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 04.04.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Witaj kaasieek Wybrać dobry projekt to nie lada wyzwanie , większość domów jest ładnych ale nie funkcjonalne w środku , i odwrotnie jak niezbyt ciekawy na zewnątrz ,to w środku jest funkcjonalny , życzę trafnego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts