Bellucci 28.02.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Co o niej sądzicie ? Dla mnie jest troszke przekolorowana. Ale jestem ciekawa Waszego zdania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 28.02.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 nie sądzę że przekolorowana. Takie rzeczy się dzieją - zwłaszcza w takich miejscach Władza - żądza władzy - żądza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 28.02.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 nie sądzę że przekolorowana. Takie rzeczy się dzieją - zwłaszcza w takich miejscach Władza - żądza władzy - żądza. JESTEM tegosamego zdnia!!!Bzyka pracownice wiekszosc szefow!!Niektorym nieudaje sie utrzymac tego w tajemnicy1 OT i wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bellucci 28.02.2008 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Mnie tylko zastanawia ta biedna kobieta, która prowadziła z nim te sexi rozmowę przez telefon, ponoć ją zgwałcił...Powiem tak, molestowanie przez szefów zdarza się bardzo często, ale ta sprawa z tym gwałtem troszkę mi śmierdzi.Tak samo jak biedna Krawczyk, która nie mała pojęcia z kim ma dziecko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.02.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 nagranie http://www.tvn24.pl/-1,1540371,wiadomosc.html i komentarz pewnego blogera Kominka (ktory ponoc tez jest dziennikarzem i nie rzuca słów na wiatr : Zafajdani dziennikarze biadolą nad losem wykorzystywanych kobiet, oczywiście żaden z nich nie wspomni, że one od miesięcy próbowały sprzedać "materiały" różnych redakcjom, żaden nie wspomni, ile zapłacono tym "poszkodowanym" kobietom i nikt nie wspomni, że są jego byłymi kochankami żądnymi zemsty. Wnioski dla mnie - oczywiste (i choc generalnie jestem "za kobietami" bo b. czesto bywa ze faktycznie maja przechlapane - to w tym przypadku nawet jesli facet nie jest zupelnie niewinny - zrobiono z niego niezlego wala (by nie rzezc kozła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 28.02.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Ona winna, ona dac mu nie powinna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 28.02.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 szopka na całegowłaśnie ogladam lokalną i cyrk jak sk...a już fakt, że gościa wyrwali z chałupy, zawlekli do urzędu i z tamtąd jak bandziora do fury i na białystok, świadczy o tej całej szopcerzygać się chce pajace się ślinią na jego miejsce a czy gość winny? to sąd ma dopiero orzec, a tu już widać, że na człowieku krzyżyk postawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 28.02.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Nosil wilk razy kilka, poniesli i wilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 29.02.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 ... gościa wyrwali z chałupy, zawlekli do urzędu i z tamtąd jak bandziora do fury i na białystok... Taka teraz moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 29.02.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Nie no - z tego nagrania co innego wynika. Panna chciała - On nie nelegał. Prowokacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 29.02.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Nie no - z tego nagrania co innego wynika. Panna chciała - On nie nelegał. Prowokacja. Prowokacja by była,ale gdyby onanizm organisty pomyliła z orgazmem onanisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 29.02.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Dlaczego kobiety tak działają - szkodzą sobie i Nam w ogóle Jak dla mnie to strzał w kolano...dla przyszłych prawdziwych spraw o molestowanie w pracy . Dno, poziom bruku czy innego Faktu...szoda słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 29.02.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 - Obrzydliwe są wszystkie tego typu afery.- Obrzydliwe są niestety* kobiety, które się nie szanują.- Obrzydliwi są faceci, którzy „biorą” jak leci. Niestety*, bo jestem kobietą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 29.02.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Dlaczego kobiety tak działają - szkodzą sobie i Nam w ogóle ....... I tu sie nasuwa cytat: "W d...ch sie wam poprzewracało, boście chłopa dawno nie miały" Nie wracam dzisiaj do domu. Ide na miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 29.02.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Dlaczego kobiety tak działają - szkodzą sobie i Nam w ogóle ....... I tu sie nasuwa cytat: "W d...ch sie wam poprzewracało, boście chłopa dawno nie miały" Nie wracam dzisiaj do domu. Ide na miasto No widać, że działają skoro są afery. Tylko dlaczego nam miało się poprzewracać ? - chyba wszystkie kobiety u Ciebie w jednym worku się znalazły Przecież nie wszyskie są takie same, tak jak mężczyźni, nie każdy jest tancor, są też jak widać jebcy. PS A skoro dziś nie wracasz do domu - nasuwa się pytanie"=: - tancor Ty, czy jebiec ? (bez urazy, choć Ty nas nie oszczędzałeś, potraktuj pytanie jako retoryczne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 29.02.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Dlaczego kobiety tak działają - szkodzą sobie i Nam w ogóle ....... I tu sie nasuwa cytat: "W d...ch sie wam poprzewracało, boście chłopa dawno nie miały" Nie wracam dzisiaj do domu. Ide na miasto No widać, że działają skoro są afery. Tylko dlaczego nam miało się poprzewracać ? - chyba wszystkie kobiety u Ciebie w jednym worku się znalazły Przecież nie wszyskie są takie same, tak jak mężczyźni, nie każdy jest tancor, są też jak widać jebcy. PS A skoro dziś nie wracasz do domu - nasuwa się pytanie"=: - tancor Ty, czy jebiec ? (bez urazy, choć Ty nas nie oszczędzałeś, potraktuj pytanie jako retoryczne). Krzysztofik - wróc Ty może lepiej do domu, żeby się i Twojej nic nie przewróciło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.02.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 One go notorycznie gwalcily ze szczegolnym okrucienstwem - bronil sie jak mogl, ryglowal w gabinecie.....ale zagrozony utrata pracy - ulegal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 29.02.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 ... Nie wracam dzisiaj do domu. Ide na miasto zatem wpadnij do "Amnezji"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 29.02.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 ............. zatem wpadnij do "Amnezji"... Za blisko i boje sie molestowania przez studentki Potem będzie na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 02.03.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Dzisiaj oglądałem "Uwge" w TVN. Oglądałem tylko dlatego, ze dotyczył mojego miasta i osoby JCM. W programie wyszedł na etatowego ubeka i cenzora. W rzeczywistości był nauczycielem historii w jednym z olsztyńskich LO. Cenzorem był z zamiłowania, czyli święty nie był Ostatnio taką bzdure oglądałem w TVN- ie o lądowaniu Talibów w Klewkach. Tak sie składa że mam wielu znajomych w tej miejscowości, i mieliśmy ubaw oglądając TVN przedstawiającą mieszkańców którzy z Klewkami nie mieli nic wspólnego. Reasumując, produkty TVN to najzwyklejsze dno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts