Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Olsztyńska seksafera

Bellucci

Recommended Posts

Mnie tylko zastanawia ta biedna kobieta, która prowadziła z nim te sexi rozmowę przez telefon, ponoć ją zgwałcił...

Powiem tak, molestowanie przez szefów zdarza się bardzo często, ale ta sprawa z tym gwałtem troszkę mi śmierdzi.

Tak samo jak biedna Krawczyk, która nie mała pojęcia z kim ma dziecko...

nagranie

http://www.tvn24.pl/-1,1540371,wiadomosc.html

i komentarz pewnego blogera Kominka (ktory ponoc tez jest dziennikarzem i nie rzuca słów na wiatr : Zafajdani dziennikarze biadolą nad losem wykorzystywanych kobiet, oczywiście żaden z nich nie wspomni, że one od miesięcy próbowały sprzedać "materiały" różnych redakcjom, żaden nie wspomni, ile zapłacono tym "poszkodowanym" kobietom i nikt nie wspomni, że są jego byłymi kochankami żądnymi zemsty.

Wnioski dla mnie - oczywiste :)

(i choc generalnie jestem "za kobietami" bo b. czesto bywa ze faktycznie maja przechlapane - to w tym przypadku nawet jesli facet nie jest zupelnie niewinny - zrobiono z niego niezlego wala (by nie rzezc kozła :))

szopka na całego

właśnie ogladam lokalną i cyrk jak sk...

a już fakt, że gościa wyrwali z chałupy, zawlekli do urzędu i z tamtąd jak bandziora do fury i na białystok, świadczy o tej całej szopce

rzygać się chce

pajace się ślinią na jego miejsce

a czy gość winny? to sąd ma dopiero orzec, a tu już widać, że na człowieku krzyżyk postawili

Dlaczego kobiety tak działają :o - szkodzą sobie i Nam w ogóle :o

.......

I tu sie nasuwa cytat: "W d...ch sie wam poprzewracało, boście chłopa dawno nie miały"

Nie wracam dzisiaj do domu.

Ide na miasto :evil:

No widać, że działają skoro są afery. Tylko dlaczego nam miało się poprzewracać ? :roll: - chyba wszystkie kobiety u Ciebie w jednym worku się znalazły :-? Przecież nie wszyskie są takie same, tak jak mężczyźni, nie każdy jest tancor, są też jak widać jebcy.

PS

A skoro dziś nie wracasz do domu - nasuwa się pytanie"=:

- tancor Ty, czy jebiec ? :wink: (bez urazy, choć Ty nas nie oszczędzałeś, potraktuj pytanie jako retoryczne).

Dlaczego kobiety tak działają :o - szkodzą sobie i Nam w ogóle :o

.......

I tu sie nasuwa cytat: "W d...ch sie wam poprzewracało, boście chłopa dawno nie miały"

Nie wracam dzisiaj do domu.

Ide na miasto :evil:

No widać, że działają skoro są afery. Tylko dlaczego nam miało się poprzewracać ? :roll: - chyba wszystkie kobiety u Ciebie w jednym worku się znalazły :-? Przecież nie wszyskie są takie same, tak jak mężczyźni, nie każdy jest tancor, są też jak widać jebcy.

PS

A skoro dziś nie wracasz do domu - nasuwa się pytanie"=:

- tancor Ty, czy jebiec ? :wink: (bez urazy, choć Ty nas nie oszczędzałeś, potraktuj pytanie jako retoryczne).

:roll:

Krzysztofik - wróc Ty może lepiej do domu, żeby się i Twojej nic nie przewróciło... 8)

Dzisiaj oglądałem "Uwge" w TVN.

Oglądałem tylko dlatego, ze dotyczył mojego miasta i osoby JCM.

W programie wyszedł na etatowego ubeka i cenzora.

W rzeczywistości był nauczycielem historii w jednym z olsztyńskich LO.

Cenzorem był z zamiłowania, czyli święty nie był :wink:

Ostatnio taką bzdure oglądałem w TVN- ie o lądowaniu Talibów w Klewkach.

Tak sie składa że mam wielu znajomych w tej miejscowości, i mieliśmy ubaw oglądając TVN przedstawiającą mieszkańców którzy z Klewkami nie mieli nic wspólnego.

Reasumując, produkty TVN to najzwyklejsze dno.