jaro71 28.02.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Jeśli ktoś ma ok. 35-45 lat to może w młodości obiło mu się o uszy coś o heavymetalowym zespole TSA. Supergrupa i super muza. Polecam. Ja nie przepuszczę takiej okazji. Dziś o godz. 20.00 w warszawskim klubie Park przy ul. Niepodległości. Cena biletu 30 zł. Pewnie jest szansa jedna na milion, że ktoś z forum tam będzie, ale spełniam swój "obywatelski" obowiązek To równie ekscytujące jak budowa domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.02.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 ach...."51"..... niestety, do Warszawy za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 28.02.2008 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 ach...."51"..... niestety, do Warszawy za daleko Ode mnie 51 km ale pracuję w wawce i po robocie tam wpadnę... kliknij tu: "51" "Idąc cmentarną aleją szukam ciebie, mój przyjacielu Odszedłeś bo byłeś słaby jak suchy liść Dziś możemy dotknąć się naszymi pustymi duszami Obnażyć swe oszustwa i nasze wypalone sumienia Już nikogo nie dręczą nasze mdłe spojrzenia Dziś jesteśmy nareszcie sami w ten listopadowy wieczór Idąc jesienna aleja szukam ciebie, mój przyjacielu Chce być tylko z tobą przez kilka małych chwil Pomóż mi przywołać tamte lata, ożywić śpiących ludzi Pomóż mi pokonać smutek, który pozostał gdy nagle odszedłeś Już nikogo nie dręczą nasze mdłe spojrzenia Dziś jesteśmy nareszcie sami w ten listopadowy wieczór... Już nikogo nie dręczą nasze mdłe spojrzenia Dziś jesteśmy nareszcie sami w ten listopadowy wieczór..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.02.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 uwielbiam ten kawałek, to dla mnie bardzo osobista piosenka (niestety smutne, osobiste przeżycia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 28.02.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Juz tylko ciebie mam...Nie wolno ci odejsc teraz stad... Zeznajcie jak bylo koledzy mili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 28.02.2008 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 I już po... Piję herbatkę z miodem bom trochę zachrypł i na uszy do rana słyszał nie będę Było zajefajnie!!! A dla fanów polecam stronę fanclubu z linkami do videokoncertów: http://www.tsa.fan.pl "...i ja tam z gośćmi byłem, miód i wino piłem A com widział i słyszał, [na stronie fanklubu] umieściłem" http://www.komiksownia.republika.pl/dzialka/7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 15.02.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 HEJ! TSA ponownie w klubie Park 5 marca o 19.30. Ludziska, zapomnieć o budowie, rozpuścić pióra i na koncert!!! http://www.sklep.shing.pl/img/merch/bdg-pacyfa.gif HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 20.02.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 też jestem fanem TSA ta wersja maratończyka jest zajebista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 20.02.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Tak, tak, niezły... 4 września 1998 r. Sopot - koncert zarejestrowany na płycie "Live '98", comeback w przejściowym, "amerykańskim" składzie (bez Machela, Kapłona i Niekrasza), a trzy lata później już ostra jazda w oryginalnym zestawieniu i trwa do dziś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 03.03.2009 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A do koncertu 2 dni...Czwartek, godz. 19.30 Klub Park, Warsaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 03.04.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 A Jędruś Nowak dalej gra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 03.04.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 A Jędruś Nowak dalej gra? A no gra, gra I to jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 23.11.2009 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 HEJ! Czas leci, więc po kilku miesiącach nieobecności w Wawce TSA znów w klubie Park 26 listopada (czwartek) o 20.00. http://www.sklep.shing.pl/img/merch/bdg-pacyfa.gifHEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts