pit79 28.02.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Przenoszeę do o wymiarach 12x7,8m Ekipa cieśli wyceniła prace na ok 17kpln w tymrozbiórkazaładunekrozładunekposkałdanieprzeróbki- inaczej ściany wew, podniesienie dachu, mowa wieźba, przeniesienie niektórych okien i zaślepienie niektórych otworów. oczywiscie to cena za robcizne do tego jest propozycja dostawienia garażu 4,5x7,8m w tech nologi szkieletowej + wieźba za 2kpln czy to dobre ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 28.02.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 A na jaki czas się zapowiedzieli z ta robotą?Jeżeli się znają na rzeczy i są w tym wszystkie koszty ew. dorobień brakujących, złych, słabych elementów to jest to dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 28.02.2008 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Tak jest wymiana uszkodzonych elementów i dorobienie. Dom mi rozłozyli w cztery dni do wymiany jest naprawde mało, moze z 1m2 w sumie + część podwaliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 29.02.2008 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Dlatego jeżeli ich wiedza jest naprawdę wiedzą popartą praktyką to te 17kpln jest ceną OK według mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymonek1977 07.08.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Mogę poprosićo namiary do "Twojej" ekipy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts