api 29.08.2003 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 Witamudało mi się zakończyć stan surowy otwarty domu (Warszawa Białołęka)mogę polecić ekipę murarską, ciesielską, dekarską (ściany Porotherm,dach Braas granit) jestem zadowolonypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexsoft 30.08.2003 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2003 Mogę prosić namiary (cieśla, dekarz, murarz)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 31.08.2003 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2003 Ja również poproszę o kontakt na tę ekipę - jeżeli są Oni O.K. ...... proszę o kilka słów rekomendujących - też Białołęka - z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 01.09.2003 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Ja też proszę o namiary na ekipę.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcia 03.09.2003 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Ja tez z checią poznam namiary na ekipę budowlanąPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 03.09.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 06.09.2003 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2003 Ja też poproszę o namiary. Dziękuję. Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinex 10.09.2003 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Witam udało mi się zakończyć stan surowy otwarty domu (Warszawa Białołęka) mogę polecić ekipę murarską, ciesielską, dekarską (ściany Porotherm, dach Braas granit) jestem zadowolony pozdrawiam Czy mogę prosić o namiary na ekipę-też rozpoczynam budowę i poszukuję do stanu surowego. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinex 10.09.2003 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Witam udało mi się zakończyć stan surowy otwarty domu (Warszawa Białołęka) mogę polecić ekipę murarską, ciesielską, dekarską (ściany Porotherm, dach Braas granit) jestem zadowolony pozdrawiam Czy mogę prosić o namiary na ekipę-też rozpoczynam budowę i poszukuję do stanu surowego. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHUN 10.09.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 A JA POPROSZĘ CIĘ NA PRIVA JAK SIĘ CENIĄ ZA DACH BRAASA PODWÓJNA ESKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 11.09.2003 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Jezeli wszyscy powyzej juz zajeli ta ekipe to prosze o jakies inne kontakty stan surowy od zaraz. Ale moze tez poprosze o te namiary.)) Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zigurat 16.09.2003 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Polecam dobrą, sprawną i samodzielną ekipę, zajmującą sie budownictwem jednorodzinnym w okolicach Warszawy. Pracę tych ludzi nadzorowałem jako inspektor nadzoru robót budowlanych a na niektórych realizacjach pełniłem funkcję kierownika budowy. W razie konieczności posiadam telefony kontaktowe do inwestorów w celu sprawdzenia referencji. Kontakt do szefa ekipy: Jerzy Olchawski 0-502 568 037 Służę wszelkimi informacjami dodatkowymi. Z poważaniem Andrzej Jodziewicz 0-501 38 41 14 [email protected] (w adresie korespondecji zwrotnej usuń nospam.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelo44 02.03.2004 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Witam udało mi się zakończyć stan surowy otwarty domu (Warszawa Białołęka) mogę polecić ekipę murarską, ciesielską, dekarską (ściany Porotherm, dach Braas granit) jestem zadowolony pozdrawiam Nawiązując do twojej wiadomości, chętnie skorzystam z polecenia. Ja też buduję na Białołęce i będe wdzięczny za kontakt. pzdr angelo44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
api 30.04.2004 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Jak w temacie, po murarzach, cieślach i dekarzach, mogę polecić ekipę która wykonała mi tynki. Zainteresowanych tynkami gipsowymi z agregatu mogę szczerze ich polecić, robią to b. dobrze.pozdrawiamapi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 08.05.2004 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Api, ja też poprosze o tych murarzy, cieśli, dekarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 10.05.2004 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Api, Podaj mi bardzo proszę namiary na ekipę do tynków.Ile płaciłeś za m2? Zaznzacz czy z materiałem czy bez. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 10.05.2004 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Api, Podaj mi bardzo proszę namiary na ekipę do tynków?Ile płaciłeś za m2. Zaznzacz czy z materiałem czy bez? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 10.05.2004 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Polecam dobrą, sprawną i samodzielną ekipę... ten post powyżej, to skądś już znam... http://www.murator.com.pl/forum/search.php?search_author=Zigurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 10.05.2004 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Tak Mieczotronix, wyglada na to, ze Zigurat i Api to ta sama osoba, czyli inspektor nadzoru pan Jodzewicz. Wyslalam do tego pana maila z pytaniem o ekipe przez niego polecana (ekipa pana Olchawskiego) ale do dnia dzisiejszego nie otrzymalam odpowiedzi od zadnego z panow (ani planow mojego domu, ktore nadal sa u pana Olchawskiego.... a pan Olchawski nie odpowiada na moje telefony...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
api 11.05.2004 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Odnosząc się do poprzedniego postu, pragnę gorąco zaprzeczyć iż mam cokolwiek wspólnego z "Ziguratem", jestem tylko budującym swój dom jak większość użytkowników tego forum. Buduję się na Białołęce. Moją budowę oglądał Angelo 44. Moją twarz można obejrzeć na zdjęciach z tegorocznego spotkania forumowiczów. Ekipy które polecałem, pracowały na mojej budowie.serdecznie pozdrawiamandrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts