api 11.05.2004 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Odnosząc się do poprzedniego postu, pragnę gorąco zaprzeczyć iż mam cokolwiek wspólnego z "Ziguratem", jestem tylko budującym swój dom jak większość użytkowników tego forum. Buduję się na Białołęce. Moją budowę oglądał Angelo 44. Moją twarz można obejrzeć na zdjęciach z tegorocznego spotkania forumowiczów. Ekipy które polecałem, pracowały na mojej budowie.serdecznie pozdrawiamandrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doman_D 11.05.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Słuchajcie Szukam działki na Białołęce , może w Waszej okolicy jest takowa. Będę wdzięczny za każdy post, email!!!! Działka około 1000m z najmniejszą szerokością 22m Dzięki Mogą być maile na PRV! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 11.05.2004 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Sorry api, pomylilam sie, przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
api 13.05.2004 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Wylewki mixokretem- znalazłem niezłą ekipę, 300 mkw zrobili mi w trochę dłużej niż jeden dzień, zrobione b. przyzwoicie. Zainteresowanym mogę przesłać namiaryapi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekS 13.05.2004 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Mieczu chyle czoło za spstrzegawczość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelo44 13.05.2004 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Potwierdzam to co mówi Api. Rzeczywiście wykonanie bardzo mi sie podobało. Rozmawiałem równiez z szefem ekipy i wywarł na mnie b. dobre wrażenie. Niestety jeszcze nie moge zaczać mojej budowy bo mam problemy z konstruktorem który podjął się przeprojektowania moich fundamentów, a teraz sie ukrywa.Pozdrowienia dla Andrzeja vel api.pzdrAngelo44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts