Foczki 28.02.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Od jakiegoś czasu siedzę więcej na forum muratora niż na "swoim". Jednak opcje udostępnione przez skrypt forum oraz wyszukiwarka są na dzień dzisiejszy strasznie przestarzałe... nie mówiąc o wyszukiwarce która zawsze zwraca te same wątki w stylu "rekord wpisów"... Jestem moderem na innym forum i zawsze przechodząc z forum na forum odczuwam to samo ... jest to trochę hmmm... żenujące ? Czy redakcja poprzez obsługę forum lub obsługa forum poprzez redakcję ma w planach przesiadkę ??? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.02.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Ot, optymista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.02.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 opcje udostępnione przez skrypt forum oraz wyszukiwarka są na dzień dzisiejszy strasznie przestarzałe... to leży w gestii własciciela Forum próby były, w poniższym poście do poczytania punkt 3; można zapoznać się także z całym wątkiem http://forum.muratordom.pl/post1577722.htm#1577722 nie mówiąc o wyszukiwarce która zawsze zwraca te same wątki w stylu "rekord wpisów"... Jestem moderem na innym forum i zawsze przechodząc z forum na forum odczuwam to samo ... jest to trochę hmmm... żenujące ? jesli masz jakąś specjalną wersję wyszukiwarki - bez rozwijalnych menu z możliwościami wyboru nie tylko według kategorii, ale i wszystkich działów na Forum, bez możliwości zwracania wyników jako tematy lub posty i bez paru innych mechanizmów zawężających wyniki wyszukiwania - to faktycznie jest to żenujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 29.02.2008 02:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Czytałem ten wątek, właśnie w nadzeji że coś znajdę pocieszająego. Jedno przyznam, Kiedyś próbowaliśmy przejść na invision board, ale niestety z konwersją bazy były dość poważne problemy ... Problemem były np. zaszyte linki do innych wypowiedzi forum w treściach postów. z powyższym są problemy. No ale: Przynajmniej wtedy, jak się tym zajmowaliśmy, nie potrafiliśmy znaleźć żadnych testów i porównań wydajnościowych, więc sprawa w naturalny sposób umarła. To kiepska wymówka :/ Ja wiem że macie dużo pracy, mam nadzieje że kiedyś "chodzenie" po forum będzie przyjemniejsze i będzie można coś wyszukać. Ale z tego co widzę raczej nie za mojej kadencji. http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/rofl2.gif pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts