drzankos 28.02.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Trafiło na mnie - więc pierwszy pozostawię po sobie ślad...powiem nawet; ....ale sobie extra domek wybraliśmy Janusz i Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 03.03.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Witam w gronie Przestronnych!!! Będziemy penie iść z budową łeb w łeb, więc mozemy sobie kibicować Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSIN 14.03.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 No cześć! Zastanawiamy się też nad de8-ką, jeśli wybierzemy to na pewno skpiujemy Twój pomysł z przesunięciem kominka. Powodzonka Wam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 22.08.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Witam serdecznie ...jestem bardzo ciekawa Waszych postępów...razem z mężem również zastanawialismy się nad Przestronnym, był to nasz projekt nr 1, jednak okazało się, że nie pasuje do naszej działki i padło na D24 z wykuszami. Pozdrawiam serdecznie, życzę wytrawłości i powodzenia Będę do Was zaglądała Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 22.08.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Witam serdecznie ...jestem bardzo ciekawa Waszych postępów...razem z mężem również zastanawialismy się nad Przestronnym, był to nasz projekt nr 1, jednak okazało się, że nie pasuje do naszej działki i padło na D24 z wykuszami. Pozdrawiam serdecznie, życzę wytrawłości i powodzenia Będę do Was zaglądała Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 14.10.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Witaj drzankos Czy Twoja budowa jest koło (no, może nie zupełnie, ale stosunkowo blisko) Sołtysa? Tylko bardziej w polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzankos 14.10.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 tak jakies 300 m od niego....z jedo tarasu jest widok wprost na nas czyzbyście znali te okolice ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 14.10.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Znamy, znamy, jeździmy temtędy na naszą budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 15.10.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 drzankos, my płaciliśmy 60 zł/m.myslę, że to rozsadna cena.fachowcy spisali sie ok.co do metrazu to faktycznie masakra-nam doszedł jeszcze taras. życzę powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzankos 17.10.2008 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 narazie mam 2 ekipy w cenie ok 55 pln (sprawdzone) i dzis poznalem ekipe za 40 pln ...z polecenia, wiec teoretycznie nie jest zlemysle ze po 1.11 wejda na montaz my tez zadaszylismy taras , wiec uzbieralo sie te 307 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doska1719500980 24.10.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 WitamW dzienniku pytałeś jaką dachówkę wybrać, ja ze swojej strony polecam dachówkę bogena.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzankos 24.10.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 ale sie pozmieniało..... znaleźli się górale którzy wlasnie skonczyli robote w wiosce obok i nazajutrz, tj w poniedziałek juz pojawili sie na działce. Wybór padł an Robena czarno-brązowego - ma super fakrurę, mimo ze jest to angoba - wygląda jak glazurowany Bogen niestety odpadł - droższy i beznadziejnie matowy....ale podobno lepsza jakościowo glina i równiejszy...? ...juz za 1,5 tyg się okaże jak prezentuje się Roben made by mountain-boys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doska1719500980 27.10.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 My akurat mamy bogena brązowego i nie mogę powiedzieć by był matowy wręcz przeciwnie. Na etapie wyboru dachówki robena nam odradzano, na jednym ze składów zgnił na wystawce co akurat widziałam na własne oczy.Robena czarno-brązowego mają nasi sąsiedzi i kolorystycznie wygląda bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 12.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No, no!! Widzę że u Was praca wre na całego Bardzo ładna podbitka. Co do Waszegoo wyboru dotyczącego ogrzewania to nasz jest taki sam Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekGliwice 22.05.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Pooglądałem Twoje zdjęcia po ocieplaniu styropianem i zastanwia mnie jedna sprawa. Drzwi na taras. Ocieplenia masz do samego poziomu drzwi od dołu. Jak sądze będziesz jeszcze na taras dosypywał coś do poziomu drzwi. Jeśli taras chcesz z kostki (czy może z czegoś innego) to przy takim dociepleniu nie dojdzie ona do samch drzwi tylko do styropianu. Jak chcesz wykończyć styk drzwi tarasowe i to co będziesz miał na tarasie? Niewiem czy to jasno opisałem. Sam się zastanawiam jak to zrobić ale jestem jeszcze przed ocieplaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drzankos 22.05.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Pooglądałem Twoje zdjęcia po ocieplaniu styropianem i zastanwia mnie jedna sprawa. Drzwi na taras. Ocieplenia masz do samego poziomu drzwi od dołu. Jak sądze będziesz jeszcze na taras dosypywał coś do poziomu drzwi. Jeśli taras chcesz z kostki (czy może z czegoś innego) to przy takim dociepleniu nie dojdzie ona do samch drzwi tylko do styropianu. Jak chcesz wykończyć styk drzwi tarasowe i to co będziesz miał na tarasie? Niewiem czy to jasno opisałem. Sam się zastanawiam jak to zrobić ale jestem jeszcze przed ocieplaniem. sprawa jest bardzo prosta; w tej chwili styro podchodzi pod prog drzwi dlatego ze nie zdecydowalem sie jeszcze na rozwiązanie nawierzchni tarasu....ale jakieby ono nie bylo - podetnę o ok 15 cm styro ponizej progu, a w to miejsce dojadę np. wylewką betonową z tarasu na ktorej dam np plytki cermaiczne....itp tak to w skrócie wygląda jesli nie opisałem tego jasno to pytaj - służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 09.05.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Hej Drzankos! Jak tam domek? Mieszkacie już??? Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts