Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennikarz jechał ferrari ponad 200 km/h

Wowka

Recommended Posts

Jak zgrabnie to ujales : jak cygan. Lub cyganicha. Ale reszta jakby wodki zabraklo.

No i w cywilizowanych obejsciach jak cenzura cos wycina to przynajmniej zaznacza, ze cos wyciela......ej taki to Hyde Park po polsku. Hyde Park z cenzura - kon by sie usmial.

Jakbym mial jechac samochodem do teatru, to bym sie zaopatrzyl w eksta litra.:p

Teatru "niet" i jazdy po pijaku rowniez. :D

• Odpowiedzi 194
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Po co tak sie spieszyc .... to nie wyscigi Formuly 1 ani nawet krotka i emocjonujaca przejazdzka szybkim autem po Wawie. Najpierw moze jakies warunki zewnetrzne bo ja w nekrofilii niekoniecznie gustuje.

sciagni wieniec z szyj :p, powinno tobie pomoc. :D

ps. a-ha, ja uwielbiam szybka jade lodzia motorowa.8) Moge cie troche przeciagnac po tafli wodnej, troche sie odswiezysz. :p

Jesteś zaprzeczeniem tezy, że słuchanie muzyki symfonicznej sprzyja rozwojowi logiki i pogłębionej analizy.

PS

Jak jednak będziesz nadal chadzać, to siadaj lepiej z lewej strony.

Skrzypce nie powodują takiego spustoszenia w mózgu jak basy.

:lol: :lol: :lol:

mocne...i nawet obciążone dużym rachunkiem prawdopodobieństwa 8)

Czyżby kolejny celebrities któremu wolno więcej ?

Kiepski zrobił sobie parking z przystanku

Auto Andrzeja Grabowskiego stoi zaparkowane na przystanku autobusowym Grabowski jest prawdziwym królem szos. Jeździ luksusowym samochodem, chryslerem CRD 300 C, wartym około 200 tysięcy złotych. Lubi szybko jeździć, a przepisy drogowe nie zawsze są dla niego najważniejsze - pisze bulwarówka. Jednak ostatnio przeszedł samego siebie. W biały dzień na warszawskim Ursynowie Grabowski zaparkował na przystanku autobusowym i włączył światła awaryjne. Można by pomyśleć, że auto niespodziewanie nawaliło. Tylko dlaczego nie przepchnął go dalej, tylko zostawił jak zawalidrogę? - pyta gazeta.

Aktor szybko wysiadł z maszyny i gdzieś pobiegł. Po pomoc? Nic podobnego. Po 15 minutach znów go zobaczyliśmy. Wracał ze sklepu spożywczego, gdzie robił zakupy. Miał dużo szczęścia, że służby mundurowe na złapały go na gorącym uczynku. Za samo parkowanie na przystanku, według taryfikatora, grozi 100 złotych mandatu - pisze "Fakt".

http://www.dziennik.pl/zycienaluzie/article149085/Kiepski_zrobil_sobie_parking_z_przystanku.html

dodam jeszcze, że ten sam ulubieniec zaparkował swoim struclem na chodniczku zasłaniając całkowicie dojście do lecznicy weterynaryjnej, również ursynów

wiedziałem, że jakiś buc przyjechał do lecznicy ze zwierzątkiem, wlazłem tam (ze swoimi prosiakami), chciałem opierd.. buraka, który tak zaparkował, żaden z obecnych w poczekalni nie pasował do fury

żal mi się zrobiło psa jak z nim wyszedł od weta, nie wyglądał ciekawie, chociaż nie z chodzeniem miał problemy (pies nie burak), więc odpuściłem

jak widać lubi tak działać, kiedyś za to odwiedzi lakiernika

• 6 months później...