józek konduktor 04.04.2008 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Jak zgrabnie to ujales : jak cygan. Lub cyganicha. Ale reszta jakby wodki zabraklo. No i w cywilizowanych obejsciach jak cenzura cos wycina to przynajmniej zaznacza, ze cos wyciela......ej taki to Hyde Park po polsku. Hyde Park z cenzura - kon by sie usmial. Jakbym mial jechac samochodem do teatru, to bym sie zaopatrzyl w eksta litra. Teatru "niet" i jazdy po pijaku rowniez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.04.2008 01:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Ani teatru, ani szybkiej jazdy, zostaje tylko sex.No i watek kulinarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
józek konduktor 04.04.2008 03:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 ...tak jak piszesz w innym wewatku, najnowsze filmu sprzedaja za kopiejke. Oczywiscie w metrze jak to lump opisuje, a ono wolno sie porusza. ps. "przetni pieroga" i w "smietaniu umocz". Bedziesz zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.04.2008 03:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Ja lubie tylko z konduktorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
józek konduktor 04.04.2008 03:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Ja lubie tylko z konduktorami. jak dla ciebie, to mam ekstra pule " all natural sour cream". chcesz na lyzke , czy prosto do...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.04.2008 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Po co tak sie spieszyc .... to nie wyscigi Formuly 1 ani nawet krotka i emocjonujaca przejazdzka szybkim autem po Wawie. Najpierw moze jakies warunki zewnetrzne bo ja w nekrofilii niekoniecznie gustuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
józek konduktor 04.04.2008 03:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Po co tak sie spieszyc .... to nie wyscigi Formuly 1 ani nawet krotka i emocjonujaca przejazdzka szybkim autem po Wawie. Najpierw moze jakies warunki zewnetrzne bo ja w nekrofilii niekoniecznie gustuje. sciagni wieniec z szyj , powinno tobie pomoc. ps. a-ha, ja uwielbiam szybka jade lodzia motorowa. Moge cie troche przeciagnac po tafli wodnej, troche sie odswiezysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.04.2008 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Ale slodziarz - niemniej raczej "powinno ci pomoc" - bez brutalnych amerykanizmow prosze. Preferuje jachty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 04.04.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 ja w nekrofilii niekoniecznie gustuje. No proszę, niekoniecznie - czyli jednak się zdarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 04.04.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Jesteś zaprzeczeniem tezy, że słuchanie muzyki symfonicznej sprzyja rozwojowi logiki i pogłębionej analizy. PS Jak jednak będziesz nadal chadzać, to siadaj lepiej z lewej strony. Skrzypce nie powodują takiego spustoszenia w mózgu jak basy. mocne...i nawet obciążone dużym rachunkiem prawdopodobieństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.04.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Ach, tak lubie podejscie naukowe, zwlaszcza ze szczypta matematyki.....Co do nekrofilii - coz, zycie zmusza do pewnych kompromisow.......ale tylko w ostatni czwartek miesiaca i po 23ej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 07.04.2008 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Czyżby kolejny celebrities któremu wolno więcej ? Kiepski zrobił sobie parking z przystanku Auto Andrzeja Grabowskiego stoi zaparkowane na przystanku autobusowym Grabowski jest prawdziwym królem szos. Jeździ luksusowym samochodem, chryslerem CRD 300 C, wartym około 200 tysięcy złotych. Lubi szybko jeździć, a przepisy drogowe nie zawsze są dla niego najważniejsze - pisze bulwarówka. Jednak ostatnio przeszedł samego siebie. W biały dzień na warszawskim Ursynowie Grabowski zaparkował na przystanku autobusowym i włączył światła awaryjne. Można by pomyśleć, że auto niespodziewanie nawaliło. Tylko dlaczego nie przepchnął go dalej, tylko zostawił jak zawalidrogę? - pyta gazeta. Aktor szybko wysiadł z maszyny i gdzieś pobiegł. Po pomoc? Nic podobnego. Po 15 minutach znów go zobaczyliśmy. Wracał ze sklepu spożywczego, gdzie robił zakupy. Miał dużo szczęścia, że służby mundurowe na złapały go na gorącym uczynku. Za samo parkowanie na przystanku, według taryfikatora, grozi 100 złotych mandatu - pisze "Fakt". http://www.dziennik.pl/zycienaluzie/article149085/Kiepski_zrobil_sobie_parking_z_przystanku.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 07.04.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 dodam jeszcze, że ten sam ulubieniec zaparkował swoim struclem na chodniczku zasłaniając całkowicie dojście do lecznicy weterynaryjnej, również ursynówwiedziałem, że jakiś buc przyjechał do lecznicy ze zwierzątkiem, wlazłem tam (ze swoimi prosiakami), chciałem opierd.. buraka, który tak zaparkował, żaden z obecnych w poczekalni nie pasował do furyżal mi się zrobiło psa jak z nim wyszedł od weta, nie wyglądał ciekawie, chociaż nie z chodzeniem miał problemy (pies nie burak), więc odpuściłem jak widać lubi tak działać, kiedyś za to odwiedzi lakiernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 07.04.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Hmmm.................Cos mi sie zdaje, ze wszystko nas dzieli , ale wterynarza mamy wspolnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 14.10.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article202653/Maciej_Zientarski_juz_chodzi.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts