Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennikarz jechał ferrari ponad 200 km/h

Wowka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 194
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Alez nie musisz mnie przepraszac - my, warszawiacy z Pragi mamy dosc twarda skore.......i z byle........ czego nie robimy tragedii. a traktowanie pana Zientarskiego jak meczennika to tez nie te strony.

Lubie jak mnie ludzie pouczaja .........jak Barbossa. Daj znac facet, kiedy bedzie ten moment, ze bedzie mozna sobie zazartowac. Teraz rozumiem, mamy plakac.

Kazdego bawi co innego.........twoj problem. Oczywiscie, ze odnioslas sie do mojej charakterystyki i otrzymalas grzeczna odpowiedz - nie wzrusza mnie to. Okien nie trzeba chiba zamykac........ :lol: :lol: :lol:

Warszawiacy, nie warszawianie, to taki charakterny naród. "Boso, ale w ostrogach". Z Twoich postów widać, że choć być może, mieszkasz na Pradze, to po metrykę 6 godzin koleja i trzy dni wołami.

Wypadek Zientarskiego to tragedia zabitego redaktora SE i tragedia samego Zientarskiego. Być może do końca swoich dni bedzie warzywem, moze będzie poruszał się na wózku inwalidzkim...

To że ten wypadek wynikał wyłącznie z głupoty kierujacego Ferrari nie ma w tym przypadku nic do rzeczy. Dowcipy z tego są po prostu nie na miejscu, delikatnie mówiąc.

Przemyśl to sobie.

"Komtur mazurski"

Warszawiak od wielu pokoleń.

Taaaa ... a od ilu ?

Ile tych pokolen ci sie w Warszawie uzbieralo ?

Zarówno "po mieczu", jak i "po kądzieli" conajmniej 7. Jeśli nie wierzysz, zapraszam na spacer po warszawskich cmentarzach.

.......

Ponadto co było powyżej, oczekuje odpowiedzi jakie to ma znaczenie.

Krzysztofik, troche mnie poniosło, nie osadzam ludzi po ich pochodzeniu społecznym, miejscu urodzenia, wyznaniu czy wygladzie. Nie toleruję chamstwa. Jeśli jedna ktoś akcentuje przynależnośc do jakiejś grupy to... "szlachectwo zobowiązuje". A jeśli ze "szlachcica" wyłazi "burak", albo "burek"...

.......

Krzysztofik, troche mnie poniosło, nie osadzam ludzi po ich pochodzeniu społecznym, miejscu urodzenia, wyznaniu czy wygladzie. Nie toleruję chamstwa. Jeśli jedna ktoś akcentuje przynależnośc do jakiejś grupy to... "szlachectwo zobowiązuje". A jeśli ze "szlachcica" wyłazi "burak", albo "burek"...

Ja się nie gniewam.

Odwzajemnie się.

Moja budowa graniczy nieznacznym kawałkiem z działką do sprzedania.

Właścicielka owej , ostatnio zapewniała, że "warszawiakowi" nie sprzeda bo chce żyć w zgodzie z sąsiadami.

Jak ja lubie warszawiakow od pokolen ze szlacheckim rodowodem.........arrrr.

To już wiem czemu mnie nie lubisz. Nie mam szlacheckiego rodowodu. jeden dziadek był piekarzem, drugi ogrodnikiem.

.......

Ja się nie gniewam.

Odwzajemnie się.

Moja budowa graniczy nieznacznym kawałkiem z działką do sprzedania.

Właścicielka owej , ostatnio zapewniała, że "warszawiakowi" nie sprzeda bo chce żyć w zgodzie z sąsiadami.

Krzysztofik, chętnie... kupię te działkę. :D Ile za metr?

We wsi gdzie jest moja "komturia", każdy "z miasta " to "warszawiak". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: