jamles 02.04.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Jak ja lubie warszawiakow od pokolen ze szlacheckim rodowodem.........arrrr. To już wiem czemu mnie nie lubisz.... chyba przez ...Ferrari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 02.04.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 ....... Warszawiak od wielu pokoleń. Ponadto co było powyżej, oczekuje odpowiedzi jakie to ma znaczenie. Krzysztofik, troche mnie poniosło, nie osadzam ludzi po ich pochodzeniu społecznym, miejscu urodzenia, wyznaniu czy wygladzie. Nie toleruję chamstwa. Jeśli jedna ktoś akcentuje przynależnośc do jakiejś grupy to... "szlachectwo zobowiązuje". A jeśli ze "szlachcica" wyłazi "burak", albo "burek"... Ja się nie gniewam. Odwzajemnie się. Moja budowa graniczy nieznacznym kawałkiem z działką do sprzedania. Właścicielka owej , ostatnio zapewniała, że "warszawiakowi" nie sprzeda bo chce żyć w zgodzie z sąsiadami. Krzysztofik, chętnie... kupię te działkę. Ile za metr? We wsi gdzie jest moja "komturia", każdy "z miasta " to "warszawiak". Tak tylko Ci sie wydaje z tym pochodzeniem Za obecną cene nigdy bym tej działki nie kupił Jeśli bardzo Cie interesuje, możesz sie przeprowadzać z Kolumną Zygmunta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.04.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Ja lubie wszystkich, ale pewnie szybciej dogadalbym sie z Dziadkiem piekarzem, moze z Dziadkiem ogrodnikiem tez jesli nie byl taki jak ogrodnicy na tym Forum........ ( trucie kretow).A nie bede sie rozczulac nad facetem, ktory tylko Zrzadzeniem Opatrznosci nie zabil ludzi na jakims przystanku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.04.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Ja lubie wszystkich, ale pewnie szybciej dogadalbym sie z Dziadkiem piekarzem, moze z Dziadkiem ogrodnikiem tez jesli nie byl taki jak ogrodnicy na tym Forum........ ( trucie kretow). A nie bede sie rozczulac nad facetem, ktory tylko Zrzadzeniem Opatrznosci nie zabil ludzi na jakims przystanku..... prawie 20 lat pracowałem w piekarni. A nad Zientarskim się też nie rozczulam. Uważam tylko, że sa jakies granice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.04.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Szczerze ? Jesli Zientarski bedzie 'warzywem" to prowadzalabym wycieczki kierowcow zeby go ogladali - a raczej skutki " predkiej "jazdy.Grupy wychowankow prowadzalam na 1 Ave gdzie w zimie umierali na ulicy mlodzi narkomani - i pokazywalam palcem. Zaoszczedzilam sobie mase proznego gadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.04.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Szczerze, od listopada 1986 do marca 2006 byłem technologiem i kierownikiem w piekarni bezglutenowej. Pomysł wycieczek bardzo dobry. Efektem może byc, że ktoś za kółkiem zacznie myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.04.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 No dobrze, dobrze. Wierze ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.04.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 No dobrze, dobrze. Wierze ci. Cieszę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.04.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 ....... Warszawiak od wielu pokoleń. Ponadto co było powyżej, oczekuje odpowiedzi jakie to ma znaczenie. Krzysztofik, troche mnie poniosło, nie osadzam ludzi po ich pochodzeniu społecznym, miejscu urodzenia, wyznaniu czy wygladzie. Nie toleruję chamstwa. Jeśli jedna ktoś akcentuje przynależnośc do jakiejś grupy to... "szlachectwo zobowiązuje". A jeśli ze "szlachcica" wyłazi "burak", albo "burek"... Ja się nie gniewam. Odwzajemnie się. Moja budowa graniczy nieznacznym kawałkiem z działką do sprzedania. Właścicielka owej , ostatnio zapewniała, że "warszawiakowi" nie sprzeda bo chce żyć w zgodzie z sąsiadami. Krzysztofik, chętnie... kupię te działkę. Ile za metr? We wsi gdzie jest moja "komturia", każdy "z miasta " to "warszawiak". Tak tylko Ci sie wydaje z tym pochodzeniem Za obecną cene nigdy bym tej działki nie kupił Jeśli bardzo Cie interesuje, możesz sie przeprowadzać z Kolumną Zygmunta Wszelkie dobra, w tym i działka, są warte tyle, ile ktoś chce za nie zapłacić, a nie tyle ile marzy sprzedawca. A kolumna, niech zostanie w Warszawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.04.2008 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Te komunikaty o zdrowiu Zientarskiego mnie nieco denerewuja - jakis nowy narodowy feblik czy co ? Zostawic go w spokoju - jak wyzdrowieje - postawic przed sadem, jak nie - wycieczkom kierowcow pokazywac.ide wywozic zeszloroczne liscie z ogrodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.04.2008 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Te komunikaty o zdrowiu Zientarskiego mnie nieco denerewuja - jakis nowy narodowy feblik czy co ? Zostawic go w spokoju - jak wyzdrowieje - postawic przed sadem, jak nie - wycieczkom kierowcow pokazywac. ide wywozic zeszloroczne liscie z ogrodka. Zgadzam się w 100% A ja ide spac. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 03.04.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Zaoszczedzilam sobie mase proznego gadania. O! To taka sprawdzona pedagogika cygańska. Jak Cygan wysyłał dziecko do sklepu , to najpierw mu dupsko pasem "kroił" , żeby dzieciak pieniędzy po drodze nie zgubił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.04.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Postaw Zientarskiemu pomnik za zaslugi w rozwoju motoryzacji a zwlaszcza za promowanie przepisow ograniczajacych predkosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 03.04.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Postaw Zientarskiemu pomnik za zaslugi w rozwoju motoryzacji a zwlaszcza za promowanie przepisow ograniczajacych predkosc. A dlaczego ja mam Zientarskiemu pomnik stawiać i z jakiej okazji ? Masz kaprys, sama postaw. Puknij się też w makówkę i nie wmawiaj mi intencji, od których jestem najdalszy! Jesteś zaprzeczeniem tezy, że słuchanie muzyki symfonicznej sprzyja rozwojowi logiki i pogłębionej analizy. PS Jak jednak będziesz nadal chadzać, to siadaj lepiej z lewej strony. Skrzypce nie powodują takiego spustoszenia w mózgu jak basy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.04.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Grupy wychowankow prowadzalam na 1 Ave gdzie w zimie umierali na ulicy mlodzi narkomani - i pokazywalam palcem. Zaoszczedzilam sobie mase proznego gadania. really To bym sie nie spodziewala. Wydaje mi sie , ze gdzies czytalam , ze to w Polsce ludzie masowo umieraja na ulicach. Natomiast na takiej Avenue to jak juz w ogole ktos umiera , to tylko w puchowych piernatach, otoczony miloscia bliznich i sluzba zdrowia. Publiczna oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
józek konduktor 03.04.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Grupy wychowankow prowadzalam na 1 Ave gdzie w zimie umierali na ulicy mlodzi narkomani - i pokazywalam palcem. Zaoszczedzilam sobie mase proznego gadania. really To bym sie nie spodziewala. Wydaje mi sie , ze gdzies czytalam , ze to w Polsce ludzie masowo umieraja na ulicach. Natomiast na takiej Avenue to jak juz w ogole ktos umiera , to tylko w puchowych piernatach, otoczony miloscia bliznich i sluzba zdrowia. Publiczna oczywiscie. ...a w zimie to sam burmistrz NYC, rozdaje umierajacym po 2 pary welnianych skarpet. Nie ma nic przyjemniejszego, jak smierc na siwezym zimowym powietrzu w cieplych skarpetach. No chyba , ze sie ma gruba "praska skore" na girach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 03.04.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Postaw Zientarskiemu pomnik za zaslugi w rozwoju motoryzacji a zwlaszcza za promowanie przepisow ograniczajacych predkosc. jasne....tylko płakać ....ale z drugiej strony kraj pełen demokracji i tolerancji, proszę bardzo tylko pomnik nie z moich podatków. najlepiej z AC kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.04.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 A dla zaineresowanych - bezdomnosc jest problemem na calym swiecie a w bogatych krajach razi tym bardziej. Tylu bezdomnych co w Paryzu nie widzialam nawet w NY. I nie znaczy to, ze mam sie godzic na to w Warszawie i nie zuwazac problemu. Bo, jak zauwazyl niejaki Albert Camus dzuma podejdzie pod kazde drzwi, nawet jak wydaje ci sie, ze nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
józek konduktor 03.04.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 A dla zaineresowanych - bezdomnosc jest problemem na calym swiecie a w bogatych krajach razi tym bardziej. Tylu bezdomnych co w Paryzu nie widzialam nawet w NY. I nie znaczy to, ze mam sie godzic na to w Warszawie i nie zuwazac problemu. Bo, jak zauwazyl niejaki Albert Camus dzuma podejdzie pod kazde drzwi, nawet jak wydaje ci sie, ze nie. Napisz jeszcze , ze Albert Camus dzumy nie żuł i dlatego innych o tych oklejonych chodnikach pouczal. Teraz jak cygan na lawke bedziesz sie wpychychala z "dzuma"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 03.04.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Jak zgrabnie to ujales : jak cygan. Lub cyganicha. Ale reszta jakby wodki zabraklo.No i w cywilizowanych obejsciach jak cenzura cos wycina to przynajmniej zaznacza, ze cos wyciela......ej taki to Hyde Park po polsku. Hyde Park z cenzura - kon by sie usmial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts