gawel 28.02.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Witam! Mam goracą prośbę, czy ktoś się nie orientuje gdzie można kupić białe szyby? Chcę nimi oszklić drzwi wewnętrzne a w ofercie rynkowej tego nie widzialem w necie też z resztą nie . Mile widziana byłaby usługa kopleksowa tzn od razu z pocięciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 28.02.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Tzn. trawione kwasem lub piaskowane można kupić od producenta,np. Kast w Radomiu.Mogą być też podklejone specjalną folią w kolorze,jaki komuś pasuje... Moja znajoma miała w drzwiach łazienkowychzwykłe piaskowane szyby i jednak było przez nie widać kontury...Pomógł jej znajomy w agencji reklamowej, który nakleił jej taką białą folię,która jest podobno niezniszczalna... można ją normalnie myć... Pozdrawiam,GGGosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.02.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 sa jeszce mleczne szyby one sa gladkie z obu stron nie polecam piaskowanych , bardzo sie palcuja, zostaja smugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 29.02.2008 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 GGGosik i markoto dzieki za odpowiedzi . Troche doprecyzuję chodzi mi o gładkie szybki w kolorze właśnie mlecznobiałym (raczej ciepłym) czy orientujecie sie w cenach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.02.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 moze warto sie wybrac do dobrego szklarza? oni maja rozne szkla, docianaja na dowolny wymiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 29.02.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Ja niestety nie znam cen, a jest to zależne o wielkościi rodzaju szkła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 01.03.2008 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Kup normalną szybę i oklej specjalną folią - proste, tanie i ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts