Hanika 28.02.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Napiszcie, co sądzicie o balkonach? Wiem,że zdania będą podzielone. A może ktoś potrafi oszacować koszt takiego ozdobnika? Czy warto w niego inwestować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 29.02.2008 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Bardzo dużo było o balkonach na forum - poszukaj trochę, nie generuj nowych wątków. Aby wyjasnić na szybko: - trochę jednak kosztuje - należy uważać na mostki termiczne - trudnością jest dobra izolacja przeciwwodna - koszt balkonu to też balustrada i płytki - a powinny być ułożone w systemowy sposób, aby nie odpadały - na ogół w domku bardzo mało się z balkonu korzysta - lepiej według mnie wydać tę kasę na większy i zadaszony taras (ja tak mam) - są fani balkonów i nic im się nie wytłumaczy - muszą mieć, bo się uduszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabela.16 29.02.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Balkon tak,bo: mozna w pochmurny dzien powiessic pranie, mozna zaczerpnac swiezego powietrza nie wychodzac z domu zawsze mozna wyniesc posciel do przewietrzenia... i zawsze mozna posiedziec na balkonie przy winku i gwiazdach i zawsze to inaczej niz na parterowym tarasie... ale jak kto woli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabela.16 29.02.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 aha jak dla mnie to balkon nie jest ozdobnikiem.to my dorabialismy go do projektu gotowego z wyzej wymienionych przyczyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atka13 08.03.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 witam Mam trzy balkony i nie zrezygnowałabym z żadnego. Co do kosztów to troszkę tego jest, ale w porównaniu z całą budową... Moim zdanie to niewątpliwa ozoba i tworzy klimat "dostatniego" domu. Ale to tylko moje zdanie Pozdrawiam Atka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanika 11.03.2008 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 My też zrobimy balkon, właśnie dla tego winka i gwiazd. No i pranie wyschnie... Zrobimy, bo jak nie, to się uduszę... Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts