thepreatorian 29.02.2008 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Zapraszam wszystkich do wymiany doswiadczeń i rozwiązywaniu problemów budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 12.03.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Witam Na początku życzę wam powodzenia w przygodzie życia, będę na pewno śledził wasz dziennik.Od razu mam prośbę czy możesz w swoim dzienniku pisać ilości materiałów jakie Ci poszły. Informacje te będą bardzo przydatne dla przyszłych budujących. Ja planuje budowę Rodo 6 (G2) ale są to bardzo podobne domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 22.03.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://www.polskiesadownictwo.pl/userimages/JAJKO.jpg Z okazji świąt Wielkiej Nocy życzę Ci: uśmiechów bez liku przy wielkanocnym stoliku. Przyjaciół wielu, dużo w portfelu, dyngusa mokrego i czasu radosnego, a przede wszystkim prawdziwych i uczciwych przyjaciół, szczęścia w miłości i spełnienia marzeń! OLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thepreatorian 23.03.2008 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Dziekuje i nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thepreatorian 17.05.2008 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Hallo jest tam kto. Czyta i oglada ktos ten dziennik, oto jest pytanie, napiszcie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 28.05.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Hallo, jest tu ktos Wpadlam z nienacka, bo przygotowuję sie do założenia swojego dziennika i trafilam w wątku o zakładaniu na Was Gratuluję domku i nie mogę przestac sie zachwycac waszymi oknami Są boskie Zdradź prosze co to za firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thepreatorian 28.05.2008 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witam, a jednak ktos to czyta , okna pochodza z rynku lokalnego firma znajduje się w czarkowie, niedaleko pszczyny a zwie się wiktorczyk, podaje link na bezposrednia stronke http://www.wiktorczyk.com.pl/ Powodzenia w budowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 28.05.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 czyta, czyta choc pewnie sie nie ujawnia ) tak jak ja, zanim troche nie okrzepłam na tym forum dzieki za strone- bylam i zawylam z zachwytu! Jak szkoda,że to lokalna firma- muszę gdzies u nas zlapac podobną, bo do mojego ryglowego domku w stylu kaszubskim pasowalyby jak nic My , jak dobrze pojdzie , ruszymy za 3 tyg - poki co, serfuje po dziennikach i z wypiekami czytam jak sobie inni radzą i na co sie szykowac Trzymam kciuki za Wasz piekny domek i za Was - powodzenia pozdrowienia zeslonecznej Połnocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiorekj 25.07.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Ojjj Cacek!! budowa nie idze czy tez zaniedbujesz dziennik?ja tu zagladam co jakies 3 dni i nic nowego nie widac juz od ohohoh a tak powaznie to trzymam mocno kciuki za Ciebie a przede wszystkim za robotnikow:)) wiecej zdjec prosze bo sledze budowe z zapartym tchem:)) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thepreatorian 28.07.2008 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Siostra niestety brak czasu, budowa idzie do przodu, jak wpadne z aparatem na budowe to wkleje kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiorekj 04.08.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 )Brat ja rozumiem ze zajety jestes ale mimo wszystko przydalo by sie kilka fotek z postpow:))bo pewnie oprocz mnie sa inni pewnie inni "kibice":)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafau8 05.08.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 witamna początku gratuluję szybkich postępów w budowie.budujecie domek "w moim typie" - ja przymierzałem sie do domu pod katalpą też z archonu bardzo podobnego do Waszego Rodo ale w rezultacie będzie projekt indywidualny na bazie katalpy. Chcę się budować w Orzeszu-Zgoniu - pewnie wiecie gdzie to - w sumie niedaleko. Na razie jestem na etapie załatwiania mediów - zgroza. No i mam pytanie a propos studni wbijanej - ile toto Was kosztowało, czy trzeba jakieś zezwolenia zgłoszenie itp ??U mnie będzie wodociąg w 2010 roku a chciałbym już coś sadzić w ogrodzie a bez wody nie da rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thepreatorian 05.08.2008 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Cześć Rafał, dziekuje, jest juz troche do przodu bardziej niz na zdjęciach, ale jestem ostatnio taki zaganiany, że nie mam czasu, siły ciachnąc nawet kilku fotek, może w przyszłym tygodniu. Co do studni, to właśnie w poniedziałek daję wode do badania do sanepidu, zobaczymy co tam wyjdzie, czy nie jakas radioaktywna, czy co , studnie mamy wbijana, na 8m , lustro wody było na 6m, wydajność 3 kubiki na godzine, narazie leci. Koszt materiał z robociznma 1500 zł (w tym różdzkarz, cyba tak to się pisze ) dodatkowe 200 zł za wprowadzenie do domu, rura, zawory, kranik i takie tam. W razie potrzeby moge udostepnic telefon , gościu mieszka w Tychach. To narazie tyle. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafau8 05.08.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 dzięki za szybką odpowiedź !! jeszcze mnie nurtuje tylko jedno - bo w sumie nie napisałeś tego - jakieś zezwolenia/zgłoszenia były potrzebne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thepreatorian 05.08.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Dowiadywałem sie w urzędach i do 30m głebokości żadnych pozwoleń, zezwoleń, czy też zgłoszeń nie potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eelii 05.08.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Witam , ja także jestem wierną czytelniczką, budujemy rodo 4, i śledzimy twój dziennik, niemogę się już doczekać kolejnych zdjęć w szczególności ładnie zapowiadających się okien . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafau8 09.08.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 W razie potrzeby moge udostepnic telefon , gościu mieszka w Tychach. W takim razie poproszę o namiar na tego gościa od studni. Może być na PW. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek Sz 14.09.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Witam piekny domek, czesto odwiedzam wasz dzienniczek ale ostatnio jestem troche zawiedziony, cos nic sie nie dzieje?(mam ten sam problem, czas). Mam prosbe, jezeli to nie bedzie problemem czy mozecie powiedziec ile placicie za te piekne okienka?. Z gory dzieki Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellik 01.09.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witam serdecznie. Przeczytałam dzienniczek od deski do deski. My będziemy budować się prawie że za miedzą, bo w Gostyni . Piękny domek, czekam na dalszy ciąg! PS: Napisałam PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 13.12.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Witam,też jestem ciekaw dalszego ciągu jak postępy w budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts