theodolit 04.03.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 A swoją drogą zobaczcie jak ta Emma poprzestawiała szanownemu BBC geografię: http://www.bbc.co.uk/weather/world/east_europe/wind.shtml Ten link wrzucił ktoś tutaj przed Emmą, i wtedy jeszcze było ok, dałem sobie do Ulubionych. No ale żeby wywiało nas do Australii... pyknij sobie forward - super na kazdy dzien tygodnie w inym miejscu globu jestesmy - promocja biur podrozy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 04.03.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 marwer70 Jaki masz strop? I czy masz podparty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marwer70 04.03.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 strop Terriva, wylewany w na początku grudnia, obecnie już stemple usunięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 04.03.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 I nie porysowały sie belki od spodu jak ta ściana spadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marwer70 04.03.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 belki i pustaki są całe i strop ani drgnął, w sumie to powód do radości, straty to jedynie kilka pustaków, 2 krokwie połamane i robocizna w plecy gorzej by było gdyby była częściowo położona dachówka, pewnie zbieralibyśmy ją na pobliskich polach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 05.03.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Marwer, jestem w szoku...Ciekawe że to wzięło....ciekawy jestem czy z deskowaniem stałoby się to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 05.03.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 marwer70 Az szkoda tej roboty i dachu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 belki i pustaki są całe i strop ani drgnął, w sumie to powód do radości, straty to jedynie kilka pustaków, 2 krokwie połamane i robocizna w plecy gorzej by było gdyby była częściowo położona dachówka, pewnie zbieralibyśmy ją na pobliskich polach Ja pierdziu. Moje szczere wyrazy współczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 05.03.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 no ale chyba ubezpiecznie było, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 12.03.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Info z dzisiaj (dla murarzy i nie tylko):Na podkarpaciu wiatr powalił komin: zginęła jedna osoba W miejscowości Lalin (Podkarpackie) po południu zawalił się komin nowo budowanego budynku. Jego elementy spadły na ojca i syna, którzy pracowali w środku. Jeden mężczyzna zginął, drugi jest ciężko ranny. Jak powiedziała PAP oficer prasowy Komendy Powiatowej Policji w Sanoku Katarzyna Wojtowicz, ojciec i syn pracowali na piętrze budynku, który nie miał jeszcze dachu. - W pewnej chwili bardzo silny podmuch wiatru powalił komin na mężczyzn. Obrażenia, jakich doznał starszy mężczyzna okazały się śmiertelne, syn w ciężkim stanie przebywa w szpitalu - powiedziała Wojtowicz. Na miejscu zdarzenia jest prokurator, który bada dokładne przyczyny wypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.03.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 u nas też wieje jak cholera ... fatum jakies cy cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 u nas też wieje jak cholera ... fatum jakies cy cuś? trzeci dzień wieje ... miałem mase obciętych gałęzi z sadu i nie mogłem sie doczekać ich spalenia mało chaty nie sfajczyłem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.03.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 no popatrz...emma nie dała rady naszej sławojce, a taki se lokalny wichurek ją przewrócił i to prosto na płot ...słupek od ogrodzenia mi się skrzywił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.03.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 U mnie własnie jest burza. Leje i wieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 12.03.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Ja chyba naprawde mieszkam na końcu świata. Trochę popadało, teraz świeci słońce i nie ma wiatru . Temperatura 7° C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 12.03.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Popadało, przywaliło i przestało... Takiej tęczy, jaka teraz mi wisi za oknem, to ani ja, ani moje dzieciaki, dawno nie widzieliśmy! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.03.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Ja chyba naprawde mieszkam na końcu świata. Trochę popadało, teraz świeci słońce i nie ma wiatru . Temperatura 7° C. Szukuj się Ode mnie poszła na północ Adamie u mnie też była piękna tęcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts