Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Idzie wichura

Recommended Posts

• Odpowiedzi 236
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No tak, co ma być, to będzie :roll: Ale weź tu się nie martw :roll:

Po co był mi ten dom, w bloku bym sobie siedziała, i najwyzej okno balkonowe trzymała :lol:

to tak jak ja....niby takie było nowe, amerykańckie...a kuźwa jak wiało to coś w nim skrzypiało i miałam schizy :roll: ...patrzyłam tylko czy firanka się rusza :roll:

Wiatr południowo-zachodni - siedzę teraz w jadalni w wykuszu i widzę jak deszcz prawie poziomo pada ... - niby wiatru nie ma ale jednak coś wieje .

Może rzeczywiście Emma zbiera siły na wieczór i nocna jazdę ?? :o

Wszystko przez te "baby" nie? ;-)[/b]

Ej kurna! ale będzie na pewno fajny sztorm a, jak wieje z zachodu to trza podjechać za Rozewie.

Muszę naładować aparat i rwać wieczorem nad morze.

Albo jeszcze lepiej do Łeby , tam są piekne sztormy, jak fale przewalaja się nad falochronem.

Raz mnie ostro zmoczyło, bo nie zdążyłem uciec.

Ale było fajnie.

Mały - to zamieść później jakieś fotki. Ja z kolei chętnie bym pojechał na Rębiechowo (fajne miejsca tam są przy pasie startowym) filmować starty i lądowania ale choróbsko w domu trzyma :(

Grypa nieleczona trwa 7 dni, a leczona tydzień. Ja mam 3 dzień.

A w środkowej Wielkopolsce chyba powoli się rozkręca ten wiaterek. Tydzień temu ustawiłem na budowie przecudnej urody latrynę. Mam nadzieje, że nie będę musiał jej zbierać na pobliskiej łące...

Na połedniu chyba też - coraz bardziej się uginają drzewa na posesji u sąsiadki ...

No cóż - pożywiom - uwidim - jak to mawiali starożytni Rosjanie :D

Ej kurna! ale będzie na pewno fajny sztorm a, jak wieje z zachodu to trza podjechać za Rozewie.

Muszę naładować aparat i rwać wieczorem nad morze.

Albo jeszcze lepiej do Łeby , tam są piekne sztormy, jak fale przewalaja się nad falochronem.

Raz mnie ostro zmoczyło, bo nie zdążyłem uciec.

Ale było fajnie.

Podbierak weź. Może co ułowisz? :wink: