dominikams 01.03.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 No tak, co ma być, to będzie Ale weź tu się nie martw Po co był mi ten dom, w bloku bym sobie siedziała, i najwyzej okno balkonowe trzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 01.03.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Ja chyba jestem w oku cyklonu. Prędkośc wiatru zero.... coś w tym rodzaju http://eur.yimg.com/w/wcom/eur_satintl_440_dmy_y.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkady1978 01.03.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 U Nas na razie spokój (tylko deszczyk pada) sasiad z naprzeciwka ławy fundamentowe zalewa i ma w d...e Emmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.03.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 No tak, co ma być, to będzie Ale weź tu się nie martw Po co był mi ten dom, w bloku bym sobie siedziała, i najwyzej okno balkonowe trzymała to tak jak ja....niby takie było nowe, amerykańckie...a kuźwa jak wiało to coś w nim skrzypiało i miałam schizy ...patrzyłam tylko czy firanka się rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 01.03.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 U Nas na razie spokój (tylko deszczyk pada) sasiad z naprzeciwka ławy fundamentowe zalewa i ma w d...e Emmę ha ha ah aha ha ha Pozdarwiam idę zakupy zrobic bo rodzina na głodzie ... Pozdrawiam wesołej soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 01.03.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 http://meteo.icm.edu.pl/pict/forecast00/wind10m_pl24.06100.GIFz dużej chmury mały deszcz prognoza na 24.00 dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 01.03.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Wiatr południowo-zachodni - siedzę teraz w jadalni w wykuszu i widzę jak deszcz prawie poziomo pada ... - niby wiatru nie ma ale jednak coś wieje . Może rzeczywiście Emma zbiera siły na wieczór i nocna jazdę ?? Wszystko przez te "baby" nie? [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 01.03.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Kapitanie Q, a u nas praktycznie zero wiatru nie? Tylko deszczyk siąpi.Też jakiś taki zdechły. Ale profilaktycznie doubezpieczyłem właśnie dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 01.03.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 taaa - ja sobie zawsze patrzę na taki dymiący komin na końcu ulicy (swoją drogą często się zastanawiam CZYM ci ludzie w nim palą) - na razie spokój i mżawka. Tylko też mam migrenę (w przeciwieństwie do innych, których po prostu głowa boli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian z wrocka 01.03.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 u nas sie zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian z wrocka 01.03.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 ooooooo i już się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irysy 01.03.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 A w środkowej Wielkopolsce chyba powoli się rozkręca ten wiaterek. Tydzień temu ustawiłem na budowie przecudnej urody latrynę. Mam nadzieje, że nie będę musiał jej zbierać na pobliskiej łące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 01.03.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 To trza się będzie przykuć do jakiejs rury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 01.03.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Ej kurna! ale będzie na pewno fajny sztorm a, jak wieje z zachodu to trza podjechać za Rozewie. Muszę naładować aparat i rwać wieczorem nad morze. Albo jeszcze lepiej do Łeby , tam są piekne sztormy, jak fale przewalaja się nad falochronem. Raz mnie ostro zmoczyło, bo nie zdążyłem uciec. Ale było fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 01.03.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Mały - to zamieść później jakieś fotki. Ja z kolei chętnie bym pojechał na Rębiechowo (fajne miejsca tam są przy pasie startowym) filmować starty i lądowania ale choróbsko w domu trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 01.03.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Mały - to zamieść później jakieś fotki. Ja z kolei chętnie bym pojechał na Rębiechowo (fajne miejsca tam są przy pasie startowym) filmować starty i lądowania ale choróbsko w domu trzyma Grypa nieleczona trwa 7 dni, a leczona tydzień. Ja mam 3 dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 01.03.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Grypa nieleczona trwa 7 dni, a leczona tydzień. Ja mam 3 dzień. To chyba katar ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 01.03.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 A w środkowej Wielkopolsce chyba powoli się rozkręca ten wiaterek. Tydzień temu ustawiłem na budowie przecudnej urody latrynę. Mam nadzieje, że nie będę musiał jej zbierać na pobliskiej łące... Na połedniu chyba też - coraz bardziej się uginają drzewa na posesji u sąsiadki ... No cóż - pożywiom - uwidim - jak to mawiali starożytni Rosjanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mihow 01.03.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Nooo - u nas w Płocku już też zaczyna powiewać. Ale na razie spokojnie. Ale z minuty na minutę coraz bardziej Zdjąłęm też klapę od wyłazu na dach z mojego daszku co by go nie porwało na jakieś autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 01.03.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Ej kurna! ale będzie na pewno fajny sztorm a, jak wieje z zachodu to trza podjechać za Rozewie. Muszę naładować aparat i rwać wieczorem nad morze. Albo jeszcze lepiej do Łeby , tam są piekne sztormy, jak fale przewalaja się nad falochronem. Raz mnie ostro zmoczyło, bo nie zdążyłem uciec. Ale było fajnie. Podbierak weź. Może co ułowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts