Lenart 01.03.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 a mi przed chwilą skończyli robić dach jak wczoraj usłyszałem że w nocy się zacznie huragan to byłem najgorszych myśli bo rozgrzebane na dachu - można się domyśleć co by się mogło stać. Teraz cisza, bez deszczyku, ogólnie jak tak maja wyglądać huragany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 01.03.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Grypa nieleczona trwa 7 dni, a leczona tydzień. Ja mam 3 dzień. To chyba katar ... wszystko jedno i tak mam gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 01.03.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 a mi przed chwilą skończyli robić dach ... To będziesz miał test wytrzymałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 01.03.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 a ja w nocy z soboty na niedzielę chciałabym bezpiecznie wylądować na lotnisku w Gdańsku ,... a tak a propos, zapodaj rodzinie linka, będą mogli śledzić Twój lot na ekranie radaru: http://www.flygradar.nu/ostersjon.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 01.03.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 No nie - jak już sąsiadka swojego spróchniałego malacza do garażu chowa - to chyba będzie coś na rzeczy - boi sie chyba żeby go Emma nie zabrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 01.03.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 U mnie już wieje... Zraz jadę na budowę zobaczyć czy moja wiata stoi.... I folię z po Ytongu poupychać, bo się albo po całej okolicy rozwieją, albo co gorsza jak się zatrzymają na płocie ...to mi go jeszcze przewali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 01.03.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Ej kurna! ale będzie na pewno fajny sztorm a, jak wieje z zachodu to trza podjechać za Rozewie. Muszę naładować aparat i rwać wieczorem nad morze. Albo jeszcze lepiej do Łeby , tam są piekne sztormy, jak fale przewalaja się nad falochronem. Raz mnie ostro zmoczyło, bo nie zdążyłem uciec. Ale było fajnie. Podbierak weź. Może co ułowisz? A po co? Przy takim wietrze same wlecą do bagażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 01.03.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 960 hPa - kurcze - w ciągu bez mała dwóch godzin ciśnienie spadło o 4 hPa - niedobrze ... - bardzo niskie ciśnienie - bardzo niskie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 01.03.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 960 hPa - kurcze - w ciągu bez mała dwóch godzin ciśnienie spadło o 4 hPa - niedobrze ... - bardzo niskie ciśnienie - bardzo niskie ... Hallo! Halo żyjesz?! Bo mi po gripexie rośnie. Ciśnienie oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 01.03.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 960 hPa - kurcze - w ciągu bez mała dwóch godzin ciśnienie spadło o 4 hPa - niedobrze ... - bardzo niskie ciśnienie - bardzo niskie ... Hallo! Halo żyjesz?! Bo mi po gripexie rośnie. Ciśnienie oczywiście. Aaaaa o so chozi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 01.03.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Hallo! Halo żyjesz?! Bo mi po gripexie rośnie. Ciśnienie oczywiście. Gripex jest do bani - odstaw te prochy - TABCIN rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 01.03.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Ufff znaczy wszystko ok. Bo tak żeś cichł... No to czas do domciu - nrq riebiata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotruspan 01.03.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 ostatnio wywiało mi kilka dachówek,a było wg interii 60km/h, po poprawce kolejny test wytrzymałosci na 100kmh?fajna perspektywa w Słupsku na razie niebo zasępione i wieje słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 01.03.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Topole się chwieją na wszystkie strony.Gdyby miały liście to już by leżały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 01.03.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 ostatnio wywiało mi kilka dachówek,a było wg interii 60km/h, po poprawce kolejny test wytrzymałosci na 100kmh?fajna perspektywa w Słupsku na razie niebo zasępione i wieje słabo. Wywiało Ci dachówki z dachu ?? - a dlaczego ?? Wiatr na połedniu zmienił się całkowicie na zachodni - w porywach zaczyna wiuchać konkretnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotruspan 01.03.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 ostatnio wywiało mi kilka dachówek,a było wg interii 60km/h, po poprawce kolejny test wytrzymałosci na 100kmh?fajna perspektywa w Słupsku na razie niebo zasępione i wieje słabo. Wywiało Ci dachówki z dachu ?? - a dlaczego ?? wiuWiatr na połedniu zmienił się całkowicie na zachodni - w porywach zaczyna chać konkretnie ... przyczyna zwyle jest jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 01.03.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 ostatnio wywiało mi kilka dachówek,a było wg interii 60km/h, po poprawce kolejny test wytrzymałosci na 100kmh?fajna perspektywa w Słupsku na razie niebo zasępione i wieje słabo. Wywiało Ci dachówki z dachu ?? - a dlaczego ?? wiuWiatr na połedniu zmienił się całkowicie na zachodni - w porywach zaczyna chać konkretnie ... przyczyna zwyle jest jedna - pech ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 01.03.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 W Łodzi zaczęło troszke wiać. A tak poza tym co wy z tym ciśnieniem? Ja mam jakąś trzęsionkę jakby było podwyższone, a nie spadało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack 01.03.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 a czy gwiżdże wam w oknach podczas takich wichur - mnie niestety tak - okna z Rąbienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 01.03.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 W Łodzi zaczęło troszke wiać. A tak poza tym co wy z tym ciśnieniem? Ja mam jakąś trzęsionkę jakby było podwyższone, a nie spadało. Ciśnienie leci na pysk - znaczy sie na dół - znaczy się - zbliża sie front atmosferyczny - czyli zbliża sie Emma - coraz bardziej zaczyna wiać - już mi w kominach wichura zaczyna grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts