Arkady1978 01.03.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Jak z Rabienia to sie nie dziw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 01.03.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 a czy gwiżdże wam w oknach podczas takich wichur - mnie niestety tak - okna z Rąbienia. W oknach nic mi nie gwiżdże / okna Hohensee / natomiast w oknach dachowych jak konkretnie wieje to mi gwiżdże - ale dlatego ze mam pootwierane nawiewniki - jak je pozamykam to jest cisza ... Jak Ci gwiżdże w oknach znaczy się - nieszczelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack 01.03.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Jak z Rabienia to sie nie dziw czy firma Okno Rąbień dawniej Oknoplast Rąbień jest znana poza rejonem łódzkim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotruspan 01.03.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 a czy gwiżdże wam w oknach podczas takich wichur - mnie niestety tak - okna z Rąbienia. W oknach nic mi nie gwiżdże / okna Hohensee / natomiast w oknach dachowych jak konkretnie wieje to mi gwiżdże - ale dlatego ze mam pootwierane nawiewniki - jak je pozamykam to jest cisza ... Jak Ci gwiżdże w oknach znaczy się - nieszczelne hm tak,ale to zależy chyba od punktu widzenia.Według MS to ,cytuję ,,prawa fizyki"-choć to na razie nieoficjalna wersja,na pisemną muszę poczekać jeszcze tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theodolit 01.03.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 a ja w nocy z soboty na niedzielę chciałabym bezpiecznie wylądować na lotnisku w Gdańsku ,... a tak a propos, zapodaj rodzinie linka, będą mogli śledzić Twój lot na ekranie radaru: http://www.flygradar.nu/ostersjon.php bajer juz z 30 min bez sensu zmarnowalem ogladajac ruch lotniczy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 01.03.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Chałupkę mi wyniosło na 200 m w górę, no nie dosłownie ale ciśnienie powietrza wokół zrobiło się takie jakbym mieszkał 200 metrów w górze http://img100.imageshack.us/img100/4172/wysokociomierznc0.jpg Najmniejsze zarejestrowane ciśnienie o godz 12:26 ---> 948,7 hPa Max prędkość wiatru wystąpiła o godz 12:31 i wyniosła 69,4 km/h U mnie już po wszystkim (chyba), ciśnienie zaczyna lekko rosnąć, ale w porywach jeszcze do 40 km/h jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 01.03.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Ale udziela się ta Emma. Jeden śledzi ruch lotniczy, drugi sprawdza wysokość na wysokosciomierzu od T-34,. Cyrk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theodolit 01.03.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Ale udziela się ta Emma. Jeden śledzi ruch lotniczy, drugi sprawdza wysokość na wysokosciomierzu od T-34,. Cyrk o przepraszam, ja wcale nie czekam, az jakis punkt zniknie ... ot przez poznalem stronke - jest cos magicznego w takich przesuwajacych sie co 50sek napisach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 01.03.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Ale udziela się ta Emma. Jeden śledzi ruch lotniczy, drugi sprawdza wysokość na wysokosciomierzu od T-34,. Cyrk o przepraszam, ja wcale nie czekam, az jakis punkt zniknie ... ot przez poznalem stronke - jest cos magicznego w takich przesuwajacych sie co 50sek napisach Czasem fajnie jest wiedzieć, skąd się bierze taka smuga kondensacyjna na niebie ooo - właśnie teraz Cathay Pacific w okolicach Bydgoszczy ten dokładnie: http://cdn-www.airliners.net/photos/middle/7/4/2/1318247.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 01.03.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 ....... Czasem fajnie jest wiedzieć, skąd się bierze taka smuga kondensacyjna na niebie Wiem. Tak sie składa, że nade mna jest takie duze skrzyżowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theodolit 01.03.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Ale udziela się ta Emma. Jeden śledzi ruch lotniczy, drugi sprawdza wysokość na wysokosciomierzu od T-34,. Cyrk o przepraszam, ja wcale nie czekam, az jakis punkt zniknie ... ot przez poznalem stronke - jest cos magicznego w takich przesuwajacych sie co 50sek napisach Czasem fajnie jest wiedzieć, skąd się bierze taka smuga kondensacyjna na niebie Uwaga Wizir ląduje ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 01.03.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 drugi sprawdza wysokość na wysokosciomierzu od T-34 Chyba jednak od Tu -154, bo T-34 to był czołg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 01.03.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 drugi sprawdza wysokość na wysokosciomierzu od T-34 Chyba jednak od Tu -154, bo T-34 to był czołg To "Rudy" nie latał? aaa racja, miało być w następnych odcinkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theodolit 01.03.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 kurcze zaraz klub miłośników lotnictwa zrzeszonych wokół Rebiechowa założymy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 01.03.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 kurcze zaraz klub miłośników lotnictwa zrzeszonych wokół Rebiechowa założymy ;D już jest http://www.epgd.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 01.03.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 no nie mogę się powstrzymać, właśnie opuszcza terytorium Polski lecąc na północ "samolot w domki", który ostatnio zaprezentowałem w FOTOZABAWIE http://forum.muratordom.pl/post2357666.htm#2357666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 01.03.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 964 hPa - ciśnienie powoli rośnie To dobrze - wieczorem szykuje sie kolejny parapet - jakby mocno wiało jak wyjdę na spacer wyganiać diabła po wsi może mnie Emma zabrać , ewentualnie conajmniej sponiewierać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 01.03.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Zagwostka: To już kolejna wichura w weekend. Dlaczego nie wieje w dni robocze ? Wiesz co, że sam się nad tym zastanawiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 01.03.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 a ja w nocy z soboty na niedzielę chciałabym bezpiecznie wylądować na lotnisku w Gdańsku ,... a tak a propos, zapodaj rodzinie linka, będą mogli śledzić Twój lot na ekranie radaru: http://www.flygradar.nu/ostersjon.php a jest coś takiego tylko żeby południową Polskę było widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 01.03.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 A korzystał ktoś z Google earth? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts