narej 29.02.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Witam Zastanawiam sie nad wykonczeniem łazienki i osobnego WC w dwoch roznych stylach - rozne kafle, meble, dodatki. Czy takie rozwiazanie nie bedzie meczace?? Inny wystroj Wc i inny lazienki? Z gory dzieki za sugestie jesli macie jakies za lub przeciw takiemu rozwiazaniu... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.02.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 A to gdzieś jest napisane, że musi być jeden styl ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.02.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Nawet lepiej, zeby byl inny moim zdaniem. Jeden szybko moze Ci sie znudzic, albo zawsze mozesz uznac, w ktorym bedzie Ci sie zylo lepiej. Poza tym akurat lazienka i wc to pomieszczenia, w ktorych najbardziej mozna poszalec, bo sa zupelnie oddzielone od reszty mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narej 29.02.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 A to gdzieś jest napisane, że musi być jeden styl ?? hehe nigdzie tylko sie zastanawiam bo moze zrobienie w mieszkaniu wszystkich kafli z jednej kolekcji da lepsze wrazenie niz kazde pomieszczenie inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.02.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 A to gdzieś jest napisane, że musi być jeden styl ?? hehe nigdzie tylko sie zastanawiam bo moze zrobienie w mieszkaniu wszystkich kafli z jednej kolekcji da lepsze wrazenie niz kazde pomieszczenie inaczej... Uff, już się przestraszyłam Bo wprawdzie łazienkę mam jedną, ale aż dwa pokoje - każdy inny będzie Myślę, że tu obowiązuje tylko jedna zasada - "co kto lubi" A wrażenie to w jakim sensie? Jak ktoś będzie jednocześnie i tu i tu ? W poprzednim mieszkaniu miałam wc oddzielnie. Była w nim również umywalka i lustro. Goście w zasadzie nie mieli potrzeby chodzenia do łazienki - więc wrażenie tylko dla domowników W każdym razie było w tym samym stylu wyłącznie dlatego, że tak było łatwiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 29.02.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 u szwagra jest łazienka i oddzielny WC teoretycznie w jednym stylu tylko różnią się kolorystyką, mają kafle z takimi samymi wzorami ale łazienka jest pomarańczowa a kibelek zielony (jedna linia kafli była chyba w 3 odmianach kolorystycznych). Bardzo fajnie to wygląda - nie jest monotonne, a zarazem nie gryzie się ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebra 29.02.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 jesli i łazienka i wc na jednej kondygnacji zrobiłabym w stylu takim samym, ale nie tak samo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edag 29.02.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 wc i łazienka razem o dużej powierzchni są lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narej 03.03.2008 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 jesli i łazienka i wc na jednej kondygnacji zrobiłabym w stylu takim samym, ale nie tak samo;) tylko ze wc jest pomieszczeniem 1,3m na 1,2m - klitka jakich malo... a kafle do lazienki maja 0,5m na 0,33m - z jednej strony moze powieksza wc a z drugiej moga strasznie przytloczyc - na 1,5 metra kwadrotowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.03.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 To fakt, że lepsze będą mniejsze płytki Ale w tym samym stylu, to nie znaczy identycznie Płytki mogą być podobne stylem, inne formatem - nawet jeśli nie z tej samej serii. Mogą też być całkiem inne - mnie doprowadza do szału tzw. konsekwencja w wystroju wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
machtomi 03.03.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 ja robie identyczny uklad w WC i lazience:)tak sobie ubsduralem:)poprostu jak kto woli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.03.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 ja robie identyczny uklad w WC i lazience:) tak sobie ubsduralem:) poprostu jak kto woli:) No i o to chodzi Grunt to się nie zmuszać do niczego, bo tak wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 04.03.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 mój plan:parter - łazienka z prysznicem - metal szkło ciemne kaflepoddasze - rodzinna łazienka, jasna, z drewnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts