krzysztofh 03.04.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Jakoś nie bardzo rozumiem. Domy gotowe a prądu na działkach brak. Pytam więc jak je wybudowaliście - z pożyczki od sąsiada, co jest powszechnie wiadomo że nielegalne?Żeby nie być tak zupełnie bezstronnym dodam, że sam pożyczałem prądu na budowę ale nie na cały okres inwestycji. Z pożyczki wybudowałem 3/4 stanu surowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTiiii 03.04.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Raczej norma ze sie bierze od sasiada. Dobrze tym co maja odrazu na dzialce fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilzan 03.04.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Witam Po tym co czytam, włos się jeży na głowie. Miałam ogromne szczęście. U nas w pomorskim złożyliśmy podanie i za 1,5 m-ca miałam postawiony słup przy działce i prąd budowlany, mogliśmy zaraz ruszać z budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilzan 03.04.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Zapomniałam jeszcze - koszt prawie 2000,00 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 03.04.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Czyli poza okolicami Warszawy w miarę normalnie.Pruszków, kilka tematów wyżej Wołomin, ja w tamtym tygodniu byłem w Mińsku. Aż się prosi jakaś konkurencja bo ZEWT zatrzymał się chyba na średnim Jaruzelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts