geguś 12.03.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 A karte Rodzica tez przerabiales juz ? A jest? Z chęcią przeczytam . Tam jest napisane jak wol : za bledy wychowawcze Rodzicow odpowiadaja Nauczyciele za 1750 zlotych miesiecznie ( czy cos kolo tego). O! I następny powód do strajku. Zmienić zapis z 1750 na 1500. Będzie się lepiej liczyło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.03.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Tak. No sorki ale pojadę po Was belfry jak połysej kobyle . Naprawdę tego nie czytaliście? Nie znacie swoich podstawowych obowiązków! a kto mówił, ze nie czytał, że nie zna??? 2.Kwota bazowa: 1.769zł jako nauczyciel dyplomowany z 12 letnim stażem dostaję 2195zł brutto. Dodatek za wych. 38 zł brutto, motywacyjnego nie mam, aha, jeszcze wysługa lat pracy. Ja też chcę, aby mnie zmuszano do pracy 30h/tydzień. Na dzień dzisiejszy, wg kodeksu pracy wyczerpałem limit nadgodzin za całe półrocze. I dalej pracuję po 16h. nie więcej niż 40 godzin na tydzień czyli jak wszędzie w bezproduktywnej budżetówce To tak na szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.03.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 próbuj będzie świetny egzamin ...........będziesz miała wprawę jak znalazł jak trafi Ci sie jakiś matoł w klasie nienauczalny. za egzaminy jako egzaminator maturalny mi płacą za nauczanie nienauczalnych również a tu, ani satysfakcji ani zrozumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 12.03.2008 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 próbuj będzie świetny egzamin ...........będziesz miała wprawę jak znalazł jak trafi Ci sie jakiś matoł w klasie nienauczalny. za egzaminy jako egzaminator maturalny mi płacą za nauczanie nienauczalnych również a tu, ani satysfakcji ani zrozumienia za wszytsko Wam płacą a Wy jeszcze chcecie więcej.................litości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.03.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Nogdzie nie ma napisane, ze psow sie nie jada, a jakos wsrod moich znajomych nie ma duzo chetnych na psine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.03.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 próbuj będzie świetny egzamin ...........będziesz miała wprawę jak znalazł jak trafi Ci sie jakiś matoł w klasie nienauczalny. za egzaminy jako egzaminator maturalny mi płacą za nauczanie nienauczalnych również a tu, ani satysfakcji ani zrozumienia za wszytsko Wam płacą a Wy jeszcze chcecie więcej.................litości no pewnie, a co w tym dziwnego??????? Ty nie chcesz więcej?????????? Pomijąc fakt, że kiepsko płacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.03.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Nogdzie nie ma napisane, ze psow sie nie jada, a jakos wsrod moich znajomych nie ma duzo chetnych na psine. heheheh, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 12.03.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 próbuj będzie świetny egzamin ...........będziesz miała wprawę jak znalazł jak trafi Ci sie jakiś matoł w klasie nienauczalny. za egzaminy jako egzaminator maturalny mi płacą za nauczanie nienauczalnych również a tu, ani satysfakcji ani zrozumienia za wszytsko Wam płacą a Wy jeszcze chcecie więcej.................litości no pewnie, a co w tym dziwnego??????? Ty nie chcesz więcej?????????? Pomijąc fakt, że kiepsko płacą pewnie że chcę więcej tylko Ci z budżetówki to najgorsi klienci szczególnie nauczyciele.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 12.03.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Tak. No sorki ale pojadę po Was belfry jak połysej kobyle . Naprawdę tego nie czytaliście? Nie znacie swoich podstawowych obowiązków!a kto mówił, ze nie czytał, że nie zna??? Kazdy moze zostawic swoja prywatna dzialalnosc ( ktora oczywiscie jest niedochodowa i uczciwie rozliczana) i przeniesc sie do budzetowki - 1800 zlotych polskich miesiecznie na reke i mozliwosc strajku................. Pragne zaznaczyc tez jeszcze jedna rzecz, ktora jakos sie omsknela : nauczyciel jest odpowiedzilany za przekazywana wiedze, ale za wychowanie dziecka i jego rozwoj ogolny odpowiedzialni sa rodzice. lumpie, nic się nie omskło Oj, nie ładnie . 2.Kwota bazowa: 1.769zł jako nauczyciel dyplomowany z 12 letnim stażem dostaję 2195zł brutto. Dodatek za wych. 38 zł brutto, motywacyjnego nie mam, aha, jeszcze wysługa lat pracy. Ja bym Tobie dał motywacyjne i coś tam jeszcze . Dobrze prawisz. Ja też chcę, aby mnie zmuszano do pracy 30h/tydzień. Na dzień dzisiejszy, wg kodeksu pracy wyczerpałem limit nadgodzin za całe półrocze. I dalej pracuję po 16h. nie więcej niż 40 godzin na tydzień czyli jak wszędzie w bezproduktywnej budżetówce Rozumiem, że te 30h to minimum? Niektóre pozycje mają jeszcze mniej godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 12.03.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Nogdzie nie ma napisane, ze psow sie nie jada, a jakos wsrod moich znajomych nie ma duzo chetnych na psine. A w Indiach są święte krowy. I co z tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.03.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 pewnie że chcę więcej tylko Ci z budżetówki to najgorsi klienci szczególnie nauczyciele.......... dlaczego mnie obrażasz po raz kolejny z resztą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.03.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Ja bym Tobie dał motywacyjne i coś tam jeszcze . Dobrze prawisz. a co konkretnie??????? Rozumiem, że te 30h to minimum? Niektóre pozycje mają jeszcze mniej godzin. zależy w jakiej placówce pracuje nauczyciel a teraz wkurzę co niektórych: dla mnie mus to 18 h/tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 12.03.2008 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 ja cię nie obrażam bo nie piszę do Ciebie personalnie ja pisze o grupie zawodowej ogólnie .............najbardziej marudne i niezdecydowane klientki to nauczycielki ponad 10 lat to obserwuję więc mogę wyciągnąć wnioski........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.03.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 pewnie że chcę więcej tylko Ci z budżetówki to najgorsi klienci szczególnie nauczyciele.......... Proszę powiedz mi (zanim pójdę spać) z czym oni tacy najgorsi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.03.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 ja cię nie obrażam bo nie piszę do Ciebie personalnie ja pisze o grupie zawodowej ogólnie .............najbardziej marudne i niezdecydowane klientki to nauczycielki ponad 10 lat to obserwuję więc mogę wyciągnąć wnioski........ no może towar kiepskiej jakości to i marudzą wiem teraz jestem złośliwa, ale nie mogłam się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.03.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 No i wsrod moich znajomych nie ma chetnych na uczenie niewychowywanych przez rodzicow dzieci nawet za 60 tysiecy dol rocznie......nie mowiac o 1800 zlotych miesiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.03.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 ja cię nie obrażam bo nie piszę do Ciebie personalnie ja pisze o grupie zawodowej ogólnie .............. aha, to luzik ja jestem fajna babka, tylko ta grupa zawodowa, do której należę to jakiś badziew rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 12.03.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Tylko raz w życiu usłyszalam od osoby zatrudnionej w budżetówce, że pracuje tam, bo ma spokoj. Wie, co to praca na swoim, bo ojciec prowadził działalnośc. I ona tego nie chce. Ma wprawdzie mniej kasy, ale ciepłą posadkę do emerytury. I to jest uczciwie powiedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 12.03.2008 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 ja cię nie obrażam bo nie piszę do Ciebie personalnie ja pisze o grupie zawodowej ogólnie .............najbardziej marudne i niezdecydowane klientki to nauczycielki ponad 10 lat to obserwuję więc mogę wyciągnąć wnioski........ no może towar kiepskiej jakości to i marudzą wiem teraz jestem złośliwa, ale nie mogłam się powstrzymać nie wolno tłumic w sobie emocji , nie powstrzymuj się.........jakby towar był kiepskiej jakości to nie utrzymałabym sie tyle lat na rynku .......niezadowolone klientki szybko doprowadziły by mnie do bankructwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 12.03.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Ja bym Tobie dał motywacyjne i coś tam jeszcze . Dobrze prawisz. a co konkretnie??????? Po drugiej części wypowiedzi, to już nie jestem tego pewny . Ale jeszcze to przemyslę. Rozumiem, że te 30h to minimum? Niektóre pozycje mają jeszcze mniej godzin. zależy w jakiej placówce pracuje nauczyciel a teraz wkurzę co niektórych: dla mnie mus to 18 h/tydzień To proszę, przelicz wypłatę na godziny i policz ile byś zarabiała pracując 40h/tyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts